Turkan88'in Diyet Günlüğü

canlarım napıyosunuz bakalım
bugün oruç beni de zorladı ya
çok halsizim
siz neler yapıyosunuz bakalım

Gülşencim hoşgeldin cnm çok sevindim seni tekrar gördüğüme

Masa takvimi çok az kalmış cnm ya
Ne güzel Allah ömür boyu mutluluk versin inşallah

Fehiyem üzme kendini tatlım bayramdan sonra vericez kilolarımızı

Türkanım inanıyorum Allahın izniyle kazanacaksın TUS u

Hepinizi çok öpüyorum

evet canım herkes de aynen böyle kalıyorçok çabuk alıyorum hormanlarımla alakalı malesef(

sağol hayatım bunu ben daha önce de çok yapmıstım bıtanem

her seyın hayırlısı yakısır fıstığıma sen kazandığında yanına geleceğim insalah senı görmek istiyorum hem de çokkkkk

anam bacım tek ben sıskoyum sen zayfladın ve almadın ben dubayım duba(

sagol gulsenim.ALLAH hepinizden razi olsun.
ayni nurgulum nolsun,ac ac geziniyoruk isteolsun.cok guzel guler.HAMD OLSUN.guzel dileklerin icin sen de sagol canim

ben deeeeeeeeeeeeeeeee.bakarsiniz bi geliyim hepinizi basima toplamazsam.

Amin canım inşallah

Günaydın herkese bugün mutsuzum uzun aradan sonra bi tartıya çıkayım dedim 68.4 kiloydum

Amin canım inşallah

Günaydın herkese bugün mutsuzum uzun aradan sonra bi tartıya çıkayım dedim 68.4 kiloydum

Günaydın cnm strestendir tatlım düğünden sonra çok iyi olacak gör bak

bu gun full temizlik,yarin da iftara davetlilerim var.oglene kadar biraz ders calisayim bari.INSAALLAH.opuyorum sizi.

Hamarat hatunun hali başka oluyor :))

Günaydın güzeller
hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Allah hepimizin gönlündekini versin

"Kim inanarak, sevabını ancak Allah'tan bekleyerek Kadir Gecesinde kıyam üzere olursa (uyanık kalıp ihya ederse) geçmiş günahları affedilir."
bin aydan daha hayırlı bu geceyi hakkıyla geçirebilmek duasıyla... geceniz mübarek olsun bacılarım

Amin canım inşallah

canım benim üzülme ramazanda genelde kilo alınır zaten
şimdi sen hazırlıklardan yoğunluktan falan düzensiz de besleniyorsundur o yüzdendir
düğünden sonra balayını yapar ondan sonra dikkat edersin ne olacak ki

günaydın güzeller
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
allah hepimizin gönlündekini versin

amın.allah her ıkı dunyada yuzumuzu guldursun ınsaallah.kadır gecenız mubarek olsun.

"Şüphesiz biz o Kur'an'ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi nedir bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece melekler ve ruh Rabbinin emriyle herbir iş için veya herbir kişi için inerler de inerler. O gece tan yeri ağarıncaya kadar selam ve esenliktir." (Kadir: 97/1-5)

Âişe radıyallahu anhâ şöyle dedi:
– Ey Allah'ın Resulü! Kadir gecesinin hangi gece olduğunu bilecek olursam, o gece nasıl dua edeyim? diye sordum.
– "Allahım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla! diye dua et" buyurdu.[8]

Canlarım napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor
ben artık çıkıyorum evime gidicem
akşam iftarda ne ler var güzel bayanlar :)
bende tarhana çorbası karnıyarık veeee mantı
ama hazır olanından olacak :))))

bu gun full temizlik,yarin da iftara davetlilerim var.oglene kadar biraz ders calisayim bari.INSAALLAH.opuyorum sizi.
kolay gelsin bıtanem bende bugün çokk temızlık yaptım,utu yaptım,çocukları yıkadım akşama iftara davetlıydim onun için işlerimi yaptım

Günaydın güzeller
hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Allah hepimizin gönlündekini versin
amın canım Allahım herkesin gönlundekını verır insallah bende kuran okudum ve dua ettim insallah kabul eder Allahım

senınde bıtanem senınde

Canlarım napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor
ben artık çıkıyorum evime gidicem
akşam iftarda ne ler var güzel bayanlar :)
bende tarhana çorbası karnıyarık veeee mantı
ama hazır olanından olacak :))))
afiyet ola bol bol yağ ola ha ben bugün davetlıydim rahattım ya

gunaydin guzeller.iftara misafirlerim var INSAALLAH.yemeklerim hazir.oldum bitdim,ne pisisrdim yazayim

suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
firinda cop siste kasarli kofte(1kofte,1patates,1 patlican)
kuzu bugulama
blincik(krep icinde pirincle kiyma)
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…