evet canım herkes de aynen böyle kalıyorhoşbuldum hayatım
sağol bitaneemmm hoşbuldumbende çok özledim sizi yaa ..korktum dönüşte sizi bulamam diye ama burdasınız çok sevindim..
seni en son bıraktığımda 59 kiloydun ne çabuk bu kadar kilo aldınsende benim gibi hızlı kilo alıyosun demekki ama hiç üzme kendini sen iradeli kadınsın yine verirsin..hem diyetisyenle daha sağlıklı ve kalıcı olur
sağol hayatım bunu ben daha önce de çok yapmıstım bıtanemmerhaba canim.aleykum selam,nasilsin.sen de sessiz gitmisdin dimi.kilo alamamna sevindim,INSAALLAH cok mutlu olursun canim,ve de guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim.ALLAH razi olsun
gunun ikinci yarisi bitiyorum iste.
canim yaa.sakin heyecanlanma,bu zamanin tadini cikar,tamammi.doya doye yasa.cook mutlu ol bitanem
uzulme ya,sende bu azim varken vericeksin evelallahfehiyem,sen mutleka sabah aksam ackarina 1 bas sogani yarim litre suda 5 dk kaynat ic,bak bu seni nasil zayiflaticak,bu kadinlik organlarina ve hormonlarina dengesizlik olanlar icin birebir,+sivilce falan filan ,adet duzensizligi ve saire
ben 1kilo
sabret bitanem.elbet o gun de gelir INSAALLAH
her seyın hayırlısı yakısır fıstığıma sen kazandığında yanına geleceğim insalah senı görmek istiyorum hem de çokkkkkAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN.Gun icinde +gece toplam 10 saat okyorum,bunu 1yil yaparsam BEN BASARICAM EVELALLAH.basaranlardan neyim eksik.INSAALLAH Cerrahpasa tip fakultesi cocuk sagligi ve hastaliklari bolumu kazanicam hayirlisiyla.Cerrahpasada asistan doktor ......kulaga cok hos geliyor.
anam bacım tek ben sıskoyum sen zayfladın ve almadın ben dubayım dubacanlarım napıyosunuz bakalım
bugün oruç beni de zorladı ya
çok halsizim
siz neler yapıyosunuz bakalım
Gülşencim hoşgeldin cnm çok sevindim seni tekrar gördüğüme
Masa takvimi çok az kalmış cnm ya
Ne güzel Allah ömür boyu mutluluk versin inşallah
Fehiyem üzme kendini tatlım bayramdan sonra vericez kilolarımızı
Türkanım inanıyorum Allahın izniyle kazanacaksın TUS u
Hepinizi çok öpüyorum
sagol gulsenim.ALLAH hepinizden razi olsun.hoşbulduuummm bitaneemmm ...bende özledim sizi
inşallah istediğin bölümü kazanırda gelirsin cerrahpaşa ya..yakışır sana fıstığım..ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın (AMİN)
Alişin nasıl ? sen nasılsın ? okudum biraz geçmişi oruç baya zorlamış seni ..Allah yardımcın olsun fıstığım benim..
ayni nurgulum nolsun,ac ac geziniyoruk istecanlarım napıyosunuz bakalım
çok halsizim
Hepinizi çok öpüyorum
ben deeeeeeeeeeeeeeeee.bakarsiniz bi geliyim hepinizi basima toplamazsam.evet canım herkes de aynen böyle kalıyorçok çabuk alıyorum hormanlarımla alakalı malesef (
sağol hayatım bunu ben daha önce de çok yapmıstım bıtanem
her seyın hayırlısı yakısır fıstığıma sen kazandığında yanına geleceğim insalah senı görmek istiyorum hem de çokkkkk
anam bacım tek ben sıskoyum sen zayfladın ve almadın ben dubayım duba(
canlarım napıyosunuz bakalım
çok halsizim
Hepinizi çok öpüyorum
bu gun full temizlik,yarin da iftara davetlilerim var.oglene kadar biraz ders calisayim bari.INSAALLAH.opuyorum sizi.
Amin canım inşallah
Günaydın herkese bugün mutsuzum uzun aradan sonra bi tartıya çıkayım dedim 68.4 kiloydum
bu gun full temizlik,yarin da iftara davetlilerim var.oglene kadar biraz ders calisayim bari.INSAALLAH.opuyorum sizi.
Amin canım inşallah
Günaydın herkese bugün mutsuzum uzun aradan sonra bi tartıya çıkayım dedim 68.4 kiloydum
günaydın güzeller
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
allah hepimizin gönlündekini versin
"kim inanarak, sevabını ancak allah'tan bekleyerek kadir gecesinde kıyam üzere olursa (uyanık kalıp ihya ederse) geçmiş günahları affedilir."
bin aydan daha hayırlı bu geceyi hakkıyla geçirebilmek duasıyla... Geceniz mübarek olsun bacılarım
kolay gelsin bıtanem bende bugün çokk temızlık yaptım,utu yaptım,çocukları yıkadım akşama iftara davetlıydim onun için işlerimi yaptımbu gun full temizlik,yarin da iftara davetlilerim var.oglene kadar biraz ders calisayim bari.INSAALLAH.opuyorum sizi.
amın canım Allahım herkesin gönlundekını verır insallah bende kuran okudum ve dua ettim insallah kabul eder AllahımGünaydın güzeller
hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Allah hepimizin gönlündekini versin
senınde bıtanem senınde"Kim inanarak, sevabını ancak Allah'tan bekleyerek Kadir Gecesinde kıyam üzere olursa (uyanık kalıp ihya ederse) geçmiş günahları affedilir."
bin aydan daha hayırlı bu geceyi hakkıyla geçirebilmek duasıyla... geceniz mübarek olsun bacılarım
afiyet ola bol bol yağ ola ha ben bugün davetlıydim rahattım yaCanlarım napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor
ben artık çıkıyorum evime gidicem
akşam iftarda ne ler var güzel bayanlar :)
bende tarhana çorbası karnıyarık veeee mantı
ama hazır olanından olacak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?