günaydınlarrr güzellerr
sizede günaydın fıstıklar gününüz güzel geçsingünaydın canlarım,
napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor
gunaydin guzeller.iftara misafirlerim var INSAALLAH.yemeklerim hazir.oldum bitdim,ne pisisrdim yazayim
suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
firinda cop siste kasarli kofte(1kofte,1patates,1 patlican)
kuzu bugulama
blincik(krep icinde pirincle kiyma)
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani
bitanelerim dun hepiniz icin tekeer teker dua ettim.RABBIM sizleri her iki dunyada mutlu etsin INSAALLAH.saglik,sihhat versin.sorunlariniz oldugunda bile ufacik,cozunur tipden bisey olsun.
sağol bıtanem çok yorgunum ve açımmmmmgünaydın canlarım,
napıyosunuz bakalım
nasıl gidiyor
sana da günaydın canım benım:))günaydınlarrr güzellerr
evın hangi tarftaydı geliyorumda:))gunaydin guzeller.iftara misafirlerim var INSAALLAH.yemeklerim hazir.oldum bitdim,ne pisisrdim yazayim
suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
kuzu bugulama
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani
Allah razı olsun bıtanem Allahım senıde gönlune göre versin insallah Alişinı sana bağışlasınbitanelerim dun hepiniz icin tekeer teker dua ettim.RABBIM sizleri her iki dunyada mutlu etsin INSAALLAH.saglik,sihhat versin.sorunlariniz oldugunda bile ufacik,cozunur tipden bisey olsun.
gel gidelim ne dersin :))sizede günaydın fıstıklar gününüz güzel geçsin
Allah kolaylık versin tatlım.. yemekler şahane duruyo yiyenlere afiyet olsun şimdidenellerine sağlık...
ne kadar zayıflamıssın inanamıyorum masallah ya afferin sana:))bugün benim için çok ama çok güzel bir günsabah tartıldım ve 67 kilo geldim nasıl mutluyum anlatamam ...
hedefine kaç kılo kaldı canım:))evet fehiyem yaa bende şaşırdım :) oysa malatyadayken neler neler yemiştim...inşallah yeniden şişmem burada..istanbul bende kilo yapıyo :44:
hedefine kaç kılo kaldı canım:))
insallah canım hedeflerimiz aynı kılolarımızda aynı saılır fazla fark yok tatlım benım bırbırımıze destek oluruz artıkm ınsallahhedefime 7 kilo var canım..60 kilo olmak istiyorum :) daha az da olabilir mesela 58
ben 65 im hedefim 58 bakalım ramazandan sonra ne yapacağım öff öff gözümde çok bubyor su kılolar yaa nasıl vereceğim kı?:26:
insallah canım hedeflerimiz aynı kılolarımızda aynı saılır fazla fark yok tatlım benım bırbırımıze destek oluruz artıkm ınsallah
gunaydin guzeller.iftara misafirlerim var INSAALLAH.yemeklerim hazir.oldum bitdim,ne pisisrdim yazayim
suleymaniye corbasi
bulgur pilavi
kuzu bugulama
koz patlican salatasi
aycicegi pidem
revani
bugün benim için çok ama çok güzel bir günsabah tartıldım ve 67 kilo geldim nasıl mutluyum anlatamam ...
Türkancım Allah razı olsun bitanem Allah kabul etsin dualarımızı
ya ben süleymaniye çorbasının tarifini istiyorum cnm
Gülşencim süpersin cnm maşşallah sana çok sevindim cnm benim
Fehiyem üzme kendini gözünde büyütme ne olacak senin için azimli kadınsın sen
olsun bıtanem ne olacak kısa değilsin kıtabiki destek olucaz birbirimize.. hedefler aynı ama ahh bide boylarımız aynı olaydıbenim boy 1.60
ah ah bıtanem çok sağol umarım verırımTürkancım Allah razı olsun bitanem Allah kabul etsin dualarımızı
ya ben süleymaniye çorbasının tarifini istiyorum cnm
Gülşencim süpersin cnm maşşallah sana çok sevindim cnm benim
Fehiyem üzme kendini gözünde büyütme ne olacak senin için azimli kadınsın sen
çıtırız kız zaten sadece az kıloluyuz o kadar:))Sağol Nurgül'cüm .. Bende çok sevindim :) sizin gibi çıtır hatun olcem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?