kendine yuklenme ne olurrbenim gibi karaktersize ne yapsa az
sen bendekı totoyu görsen sasarsınGünaydın herkese
Türkan eşinin yaptığı kusura bakma ama cok büyük bir ayıp terbiyesizlik nasıl seni bu denli rencide edecek birşey yapabilir çok miğde bulandırıcı.Seni ona muhtaç mı görüyor vazgeçilmez biri mi sanıyor
Gülsenbasak
Suyu bende tüketemiyorum ya yaz bitti diye mi ne unutuyorum su içmeyi
Fehiye
menülerin cok dengesiz
sabah cok öğlen az olmuş
Nurgülcüm
Sen yapma diyet yani 36 bedensin neyine diyet
ya ben 40 bedenim dhaa
kocaman totom var benim
kendine yuklenme ne olurr
sen bendekı totoyu görsen sasarsın
aa fehiye,cok gecmis olsun.niye ameliyat oldu ki baban?kızlarr bugün babam ameliyat oldu yenı geldim hastaneden çok yorgunummmm menumu yarın paylasacağım kusura bakmayın ben kacar
kızlarr bugün babam ameliyat oldu yenı geldim hastaneden çok yorgunummmm menumu yarın paylasacağım kusura bakmayın ben kacar
yarindan diyete basliycam INSAALLAH.dibevurmuslugun verdigi umursamazlikla okuz gibi yiyor ve dersi salliyorum,oysa hayat akip gibiyor,savasmaliyim,mucadelle etmeliyim.
oglen az olmus cnm.sana da guzel hafta sonu diliyorum bitanem,cok opuyorumbugün menüm
Sabah
1simit
peynir
domates
1 bardak çay
biraz üzüm reçeli
Öğle
1 kepçe mercimek corbası
3 kaşık yoğurt
Salata
Akşam
Pofuduk kumpir
salata
biraz fındık fıstık ceviz filanda yicem enerjiye ihtiyacım var
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
türkancım kendini toparla olur mu
C.tesi temizilk yapcam akşamda kocamla dışarda yemek yicez
Pazar annemleri yemeğe alcam hazırlık yapıcam
markete filan gitcem
giremezsem kusuruma bakmayın
Herkese mutlu haftalar
aa fehiye,cok gecmis olsun.niye ameliyat oldu ki baban?
INSAALLAH.umursamaz olmak lazim aslinda biraz.Canım sen güçlü ve kararlı birisin eminim kısa sürede toplayacaksın kendini
yarindan diyete basliycam INSAALLAH.dibevurmuslugun verdigi umursamazlikla okuz gibi yiyor ve dersi salliyorum,oysa hayat akip gibiyor,savasmaliyim,mucadelle etmeliyim.
Allah razı olsun prostat bıtanem
canim arkadaslarim,fehiyem,masatakvimim,nurgulum,gulsenim,humeyram,ozlemim,sizleri cooook seviyorum,var ya tusu kazanip gelicem INSAALLAH hepinizle bulusucam teker teker,bu dostlugu omur boyu surdurucez ALLAHin izni ile,
afiyet olsun bebeğim:)benim karnim aciktiii.hadi byeeeeee
kızlarr bugün babam ameliyat oldu yenı geldim hastaneden çok yorgunummmm menumu yarın paylasacağım kusura bakmayın ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?