Fehiyem bu arda nasıl oldun kuzum
Ağrın falan yok inşallah
Kuzucuklar nasıl alışabildiler mi okula
Gülşencim senin fıstık alışabildi mi nasıl durumlar
Fehiyecim bu arada masa takvimine sormuşsun karpuz reçelini o aslında karpuz kabuğu reçeli dimi hemşerim:)
karpuz kabuğunun beyaz yerlerinden yapılıyor pekte güzel olur :))
esimin keyfi dort kose ,sarkilar soyluyor,gulucukler saciyor etrafa,benimle dalga geciyor,o ne bicim imza atisti oyle diye,bir elinle kagidi da tutmuyordun hic,ne o uzuldunmu guvendigin daglari elinden aldim diye"gibi sozler soyluyor ve beni coook uzuyor.
meni candan usandirdi,
cefadan yar usanmazmi?
melekler yandi ahimdan
muradim semi yanmazmi?
sagol bitanem.ayni evdeyiz cunki soyle izah edeyim,ben aciyorum ya davayi ,bugun notere giderek yetkiyi avukata devr etmis oldum.itibarname adli bir dilekceni imzaladim.ve esim(gicik oluyorum artik bu kelimeye de)pzrtesi avukata vericegini ve islemin o zamandan itibaren baslayacagini soyledi.ben de islem baslar baslamaz cikicam evden.vet canım karpuz kabuğu reçeli pekte güzel olur lokum gibi
mutlaka yapılmalı yenmeli
enfesss
aneme yaptırcam bugün
Türkancım lütfen bırak seni kaybeden ağlasın
Ne haddine seni bu kadar üzmeye ne hakkı var
Neden hala aynı evdesiniz
Gitsin görmek istemiyorum seni de
ve lütfen üzülme cnım lütfen
var mı senin için yapabilceğim birşey
gayet guzel canim,aksam da kacirmazsan.Bugün menümü paylaşıyorum
Sabah
1dilim ekmek
peynir
zeytin 3 yeşil
1 bardak yeşil çay
geç kalıyordum işe atıştırdım hemen
Öğlen
2 sigara böreği
Çoban kebabı
1 kase yoğurt
Akşam annemdeyim bilmiyorum ne olur
spor yok
su şimdişlik 1 lt
sagol bitanem.ayni evdeyiz cunki soyle izah edeyim,ben aciyorum ya davayi ,bugun notere giderek yetkiyi avukata devr etmis oldum.itibarname adli bir dilekceni imzaladim.ve esim(gicik oluyorum artik bu kelimeye de)pzrtesi avukata vericegini ve islemin o zamandan itibaren baslayacagini soyledi.ben de islem baslar baslamaz cikicam evden.
ha bu arada cocugu parka goturmusdu ,neden yzrin vermiyorsun ki avukata dedim,yarim cuma,boyle bir gunde vermek istemiyorum,ya pzrtesi ,ya sali veririm belkiii dedi,bu nedemek dedigimde,senin bana direnip direnmiyecegine ,bakalim sen bu bir parca kagita ne kadar guveniyorsun ona bakiyordum ben,belki veririm,belki vermem,dedim sen ne bicim bir insansin,kedinin fareyle oynadigi gibi oyniyorsun resmen benimle,senin istedigin buydu ve olduysa,benim de istedigim senden bosanmak ki sen bununcin pzrtesi avukata gidiceksin,yok eger gitmezsen bile ben pzrtesi bu evden cikarim,oyle ya da bole,yeter artik!!!!!
Bugün menümü paylaşıyorum
Sabah
1dilim ekmek
peynir
zeytin 3 yeşil
1 bardak yeşil çay
geç kalıyordum işe atıştırdım hemen
Öğlen
2 sigara böreği
Çoban kebabı
1 kase yoğurt
Akşam annemdeyim bilmiyorum ne olur
spor yok
su şimdişlik 1 lt
menüüüüümmm :)
sabah 2 dilim ekmek
çok az tereyeğı-çökelek (memleketten geldi dayanamıyorum )
1 çay kaşığı pekmez
2 zeytin
şekersiz çay
2 incir
2 kaşık patates yemegi (sulu)
yarım dilim ekmek
2 incir
1 tabak yoğurtlu makarna
su yok denecek kadar az
yeşilçay yok ama mutlaka yatmadan evvel içicem
spor olarakta bol bol merdiven inip çıktım birazdanda çıkıp yürücez :)
Allaha sığın neden çaresiz olasınkı?NE OLUCAK BENIM HALIM ALLAHIM,cok kotuyum,cok caresizimmm.....
manyak işte nankörBen sana kıyamam
kocan anlayacak hata yaptığını ama çok çok geç olacak
dirayetli olmaya çalış canım benim
oğlun için ayakta durmak zorundasın
senin gibi bir kadınla evli daha ne istiyor Allah aşkına
Fehiyem bu arda nasıl oldun kuzum
Ağrın falan yok inşallah
Kuzucuklar nasıl alışabildiler mi okula
Gülşencim senin fıstık alışabildi mi nasıl durumlar
Fehiyecim bu arada masa takvimine sormuşsun karpuz reçelini o aslında karpuz kabuğu reçeli dimi hemşerim:)
karpuz kabuğunun beyaz yerlerinden yapılıyor pekte güzel olur :))
ruh hastası manyak su adamda nefret ediyorum ha psikopat deliesimin keyfi dort kose ,sarkilar soyluyor,gulucukler saciyor etrafa,benimle dalga geciyor,o ne bicim imza atisti oyle diye,bir elinle kagidi da tutmuyordun hic,ne o uzuldunmu guvendigin daglari elinden aldim diye"gibi sozler soyluyor ve beni coook uzuyor.
meni candan usandirdi,
cefadan yar usanmazmi?
melekler yandi ahimdan
muradim semi yanmazmi?
değer mı onun için ağlamaya ne dıye bellı edıyosun yanında üzüldüğüne sende umursamaz davransana[video=youtube;YP7ghF9pwys]http://www.youtube.com/watch?v=YP7ghF9pwys[/video]
aglamaktan basim catliyor
yazık çocuğa kız yanında bellı etme üzme yavrucağıoglumu belli etmeme calisiyorum,agladigimi gordugunde,anne noldu sana,babammi uzdu seni diyor,opuyor beni,cok uzuluyor
ayy masallah afferin fıstığa:))alıştı ablası maşallahdaha çok küçük kuzum ama çok sevdi okulunu ..öğretmenimiz de başak çok güzel resim yapıyor dedi :) sevinçten dört köşe oldum
deli demiştim ya al işte delisagol bitanem.ayni evdeyiz cunki soyle izah edeyim,ben aciyorum ya davayi ,bugun notere giderek yetkiyi avukata devr etmis oldum.itibarname adli bir dilekceni imzaladim.ve esim(gicik oluyorum artik bu kelimeye de)pzrtesi avukata vericegini ve islemin o zamandan itibaren baslayacagini soyledi.ben de islem baslar baslamaz cikicam evden.
ha bu arada cocugu parka goturmusdu ,neden yzrin vermiyorsun ki avukata dedim,yarim cuma,boyle bir gunde vermek istemiyorum,ya pzrtesi ,ya sali veririm belkiii dedi,bu nedemek dedigimde,senin bana direnip direnmiyecegine ,bakalim sen bu bir parca kagita ne kadar guveniyorsun ona bakiyordum ben,belki veririm,belki vermem,dedim sen ne bicim bir insansin,kedinin fareyle oynadigi gibi oyniyorsun resmen benimle,senin istedigin buydu ve olduysa,benim de istedigim senden bosanmak ki sen bununcin pzrtesi avukata gidiceksin,yok eger gitmezsen bile ben pzrtesi bu evden cikarim,oyle ya da bole,yeter artik!!!!!
al benden de o kadar hiçç moda giremedim yaaa öfffşimdide benim menüm
sabah yarım gevrek peynir şekersiz çay
öğle bamya çok az pilav yoğurt ve dondurma :26:
akşam bezelye yoğurt 2 kaşık pilav
1.5 lt su :)
bugün işyeri baya yoğundu koşturdum durdum resmen
akşamda eşimle yürüdük
alışamadık daha diyete ya
[sıze=3]sımdılık ıyı cnm,ama spor,su,cayla zengınlestırırsen daha ıyı olucaktır.[/sıze]menüüüüümmm :)
sabah 2 dilim ekmek
çok az tereyeğı-çökelek (memleketten geldi dayanamıyorum )
1 çay kaşığı pekmez
2 zeytin
şekersiz çay
2 incir
2 kaşık patates yemegi (sulu)
yarım dilim ekmek
2 incir
1 tabak yoğurtlu makarna
Su yok denecek kadar az
yeşilçay yok ama mutlaka yatmadan evvel içicem
spor olarakta bol bol merdiven inip çıktım birazdanda çıkıp yürücez :)
[sıze=3]bence super,aferın.[/sıze]şimdide benim menüm
sabah yarım gevrek peynir şekersiz çay
öğle bamya çok az pilav yoğurt ve dondurma :26:
Akşam bezelye yoğurt 2 kaşık pilav
1.5 lt su :)
bugün işyeri baya yoğundu koşturdum durdum resmen
akşamda eşimle yürüdük
alışamadık daha diyete ya
bugünkü menüm
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynir,3 dilim sucuk,2 sekersiz cay,12 çay k bal
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ara:4 badem,1 sekersiz cay,3 kepeklı bıskuvi
akşam:1kase mercimek çorbası,1dilim kepek ekmeği
2 litre su
yaaaa ben spor yapamaıyorum hiçç zamanım yokkkkkkkekmeği de çokk yıyorum öfffff(
bugünkü menüm
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,kkpeynir,3 dilim sucuk,2 sekersiz cay,12 çay k bal
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ara:4 badem,1 sekersiz cay,3 kepeklı bıskuvi
akşam:1kase mercimek çorbası,1dilim kepek ekmeği
2 litre su
yaaaa ben spor yapamaıyorum hiçç zamanım yokkkkkkkekmeği de çokk yıyorum öfffff(
Günaydın herkese
Türkan eşinin yaptığı kusura bakma ama cok büyük bir ayıp terbiyesizlik nasıl seni bu denli rencide edecek birşey yapabilir çok miğde bulandırıcı.Seni ona muhtaç mı görüyor vazgeçilmez biri mi sanıyor
Gülsenbasak
Suyu bende tüketemiyorum ya yaz bitti diye mi ne unutuyorum su içmeyi
Fehiye
menülerin cok dengesiz
sabah cok öğlen az olmuş
Nurgülcüm
Sen yapma diyet yani 36 bedensin neyine diyet
ya ben 40 bedenim dhaa
kocaman totom var benim
tatli gelinn,guzel gelinn,gunaydinn,yerim ben seniiiii...
Şimardım yahuuu
Napıyosun güzelim nasılsın üzmüyorsun dimi kendini
benim kendimi uzmeme gerek varmi.uzen var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?