eet, 1 hafta kaldi insaALLAH canim. turkan dugunden sonra insaALLAH fotograflari paylasiramorwtta canim srninfr gunlerin coookkk az kaldiii
guzel gelinimmm
Her sey oturuldu,konusuldu ve sonunda kucaklasıldı,duygulu anlar yasandı,hatta el sıkısıldı ve kutlandı........
Her sey oturuldu,konusuldu ve sonunda kucaklasıldı,duygulu anlar yasandı,hatta el sıkısıldı ve kutlandı........
Allahım acil ifalar versin tatlım benımsağol canım benim
annemin hala ağrıları oluyor ilk günlerde ki gibi şiddetli değil ama hala ciddi ağrıları var gece uyku yok
kuzum burda devam edelim ekime ne kaldı ki. Ben epey ara vermekten rahatsızdım çünkü diyet yapma yolunda birilerinin desteğine gerçek manada ihtiyacım vardı. Patron diye bi şey mi var canım hepimiz patronuz burda :)Humeyra,1ekımde senın gunlugunde devam edelımmı,sen bu sefer hepımızden daha ıstıkrarlısın.patron olmayı hakedıyorsun
Sagolun cnm arkaslarım destegınız olmasa o gunlerde ben kendıme gelemzdım.kendımı onemsız hıss etmeme hıc musade etmedınız.dıyordum kı kıske onlar da umursamayalar da tam dıbe vurayım.ama yapmadınız.allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?