Turkan88'in Diyet Günlüğü

gunaydin herkese merhabalarrr

turkancim insallah rabbim mutlukugunu daim eyler
sikintilatin biter gizel gelismeler olduguna srvindim
hep mutlu saglikli olin insallah

Her sey oturuldu,konusuldu ve sonunda kucaklasıldı,duygulu anlar yasandı,hatta el sıkısıldı ve kutlandı........

ohh ohhhh çokk şukurr umarım heppp mutlu olursunuzz canım bır daha yasamazsınız böyle çirkin şeyleri
sağol canım benim
annemin hala ağrıları oluyor ilk günlerde ki gibi şiddetli değil ama hala ciddi ağrıları var gece uyku yok
Allahım acil ifalar versin tatlım benım

Humeyra,1ekımde senın gunlugunde devam edelımmı,sen bu sefer hepımızden daha ıstıkrarlısın.patron olmayı hakedıyorsun

Sagolun cnm arkaslarım destegınız olmasa o gunlerde ben kendıme gelemzdım.kendımı onemsız hıss etmeme hıc musade etmedınız.dıyordum kı kıske onlar da umursamayalar da tam dıbe vurayım.ama yapmadınız.allah razı olsun.

Humeyra,1ekımde senın gunlugunde devam edelımmı,sen bu sefer hepımızden daha ıstıkrarlısın.patron olmayı hakedıyorsun
kuzum burda devam edelim ekime ne kaldı ki. Ben epey ara vermekten rahatsızdım çünkü diyet yapma yolunda birilerinin desteğine gerçek manada ihtiyacım vardı. Patron diye bi şey mi var canım hepimiz patronuz burda :)

canım çok sevindim inan sıkıntılarından kurtulmana hep mutlu ol inşallah canım benim

sagol canim humeyracigim,coook destek oldun bitanemmm.ALLAH razi olsun,yazdiklarinin bana ne kadar destegi oldu anlatmam.sizler benim canimmmmmmm Arkadaslarimsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…