dun bir avm ni aradim taradim 1abiye bulamadim ya.sonunda mecbur 1elbise aldim,abiye degil.ya ben prenses gibi olmak istiyoruuuuummmmmmmmmmmm.kardesimin dugununde prenses olmaliyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasılsın bitanem ? iyi haberlerini duydum sevindim canım :) inşallah bidaha yaşamazsınız bu problemleri...
bencede prenses gibi olmalısın kardeşinin düğünündehemen pes etme aramaya devam et eminim bulursun güzel bir abiye ..istanbulda olsan yardımcı olurdum sana çok güzel elbiseler görüyorum bu aralar.. 6 ekimde benimde kaynım evleniyor.. düğün elbisemi ve ayakkabımı aldım ama kına gecesi için bulamadım henüz hem şık hemde fiziğime yakışacak bişey :26:
Elbısem nasıııııııııııııılllllll???ayakkabılarımı daha cok sevdım,ıncıde50%ındırım vardı.kacırmadım
Elbısem nasıııııııııııııılllllll???ayakkabılarımı daha cok sevdım,ıncıde50%ındırım vardı.kacırmadım
nasılsın bitanem ? iyi haberlerini duydum sevindim canım :) inşallah bidaha yaşamazsınız bu problemleri...
bencede prenses gibi olmalısın kardeşinin düğünündehemen pes etme aramaya devam et eminim bulursun güzel bir abiye ..istanbulda olsan yardımcı olurdum sana çok güzel elbiseler görüyorum bu aralar.. 6 ekimde benimde kaynım evleniyor.. düğün elbisemi ve ayakkabımı aldım ama kına gecesi için bulamadım henüz hem şık hemde fiziğime yakışacak bişey :26:
çok zor gerçekten kıyafet seçimi
ama kaynının düğünü için öyle abiye falan alma bence canım ben artık yakınlarımın düğünlerin de şık ama daha sonrada kullanabileceğim şeyler almaya karar verdim çünkü gardolabımda bir sürü abiye var
gerçekten çok gereksizmiş şimdiki aklım olsa almazdım
sagol bitanemmmmmm....ama esim giymeyecegimi soyledi o elbiseyi.kisaymiiiisssgüle güle giyin bitanem..çok yakışmış elbisenzevkli hatunsun e güzelsinde daha ne olsun
kaça aldın elbiseni , ayakkabını ?
türkan elbisene bayıldım vallahi çok yakışmış
senin neden artık bizi ve diyeti bırakmak istediğini de anladım zaten dal gibisin ihtiyacın yok tabi demi
zaten abiye aramıyorum çünkü sevmiyorum.. düğün için sade ama şık bir elbise aldım omuzlarındaki detaylar çıkarılabiliyor gerçi biraz pahalı oldu ama en azından başka zamanlardada kullanabilirim..ama işte kına gecesine bulamadım bişeykafam karışık abiye çok abartılı olur öbür türlüde çok mu sade kalırım diye :44:
bu hafta coook yogunuz INSAALLAH.gumralimin dugunune 1haftacik kaldi,bu gun evini dosedik,ceyizlerini yerlestirdik,haaarika oldu.
sagol bitanemmmmmm....ama esim giymeyecegimi soyledi o elbiseyi.kisaymiiiissselbise 60 manat(120tl),ayakkabi 90(180tl) manat.
diyosunn.yok iz,2kilo aldim.tesekkurler guzel sozler icin,sen baska topikdesin oylemiiiiii 3kiz falan filan.
ben de hayatimda hiiic abiye giyinmedim ve sevmem de ama bu sefer baskaa,prenses gibi olmaliyim INSAALLAH
ayy ne güzel canım yaaa demek evini yerleştirdiniz. Darısı başıma artıkçeyizciklerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum bende
canım benim burayı bırakamam ben her birinizle ayrı ayrı gönül bağı kurdum ama işte epey dağıldık gaza gelmem lazım
o yüzden şu an başka topiğe yazıyorum yeyip içtiklerimi falan
günaydın güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
Türkanım bu ne güzellik maşşallah
bencede inceciksin ya
bu arada evişn fotolarını istiyoruzzzzzz :))
günaydın güzel hatunlarizin bitti hadi hadi toplaşın bakem :) ben tartıldım kilom aynı ne almışım nede vermişim..bugün regl olmayı bekliyorum ..
sizler ne yaptınız ne alemde kilolar
bu haftam oldukça yoğun geçecek daha kına elbisesi bulamadımçorap iç çamaşırı bir yığın alınacak var :26:
sizlere de günaydın güzellikler
gülşencim senden başka kimsecikler başlıyoruz demedi vallahi bizim topik dağıldı kimse artık kilo vermek istemiyor sanırım
sen bu hafta hazırlııklarla uğraşırken epey yol katedersin gider fazlalıklar :):)
benim bu sabah itibariyle kilom 57.1. Kilo vermeye devam inşallah :13:
rehavet çöktü bizim kızlara :) aslında benimde hiç diet havam yok ama işte tamamen bırakmamak için çabalıyorum..
bu arada yeni kilon için tebrikler tatlım benimdarısı bizimde başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?