Turkan88'in Diyet Günlüğü

dun bir avm ni aradim taradim 1abiye bulamadim ya.sonunda mecbur 1elbise aldim,abiye degil.ya ben prenses gibi olmak istiyoruuuuummmmmmmmmmmm.kardesimin dugununde prenses olmaliyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dun bir avm ni aradim taradim 1abiye bulamadim ya.sonunda mecbur 1elbise aldim,abiye degil.ya ben prenses gibi olmak istiyoruuuuummmmmmmmmmmm.kardesimin dugununde prenses olmaliyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasılsın bitanem ? iyi haberlerini duydum sevindim canım :) inşallah bidaha yaşamazsınız bu problemleri...

bencede prenses gibi olmalısın kardeşinin düğününde hemen pes etme aramaya devam et eminim bulursun güzel bir abiye ..istanbulda olsan yardımcı olurdum sana çok güzel elbiseler görüyorum bu aralar.. 6 ekimde benimde kaynım evleniyor.. düğün elbisemi ve ayakkabımı aldım ama kına gecesi için bulamadım henüz hem şık hemde fiziğime yakışacak bişey :26:

INSAALLAH bulursun cnm,bence elbise bulmakk coook zor,ama istanbulda girdigim 2.magazadan istedigim elbisey bulmustum.romandan almistim.pazartesi bidaha bakicaz INSAALLAH/BIR ELBISE ALDIM AMA KINAYA GIYCEM,RESMINI ALBUME KOYAYIM DA BAK

Elbısem nasıııııııııııııılllllll???ayakkabılarımı daha cok sevdım,ıncıde50%ındırım vardı.kacırmadım

türkan elbisene bayıldım vallahi çok yakışmış
senin neden artık bizi ve diyeti bırakmak istediğini de anladım zaten dal gibisin ihtiyacın yok tabi demi

çok zor gerçekten kıyafet seçimi
ama kaynının düğünü için öyle abiye falan alma bence canım ben artık yakınlarımın düğünlerin de şık ama daha sonrada kullanabileceğim şeyler almaya karar verdim çünkü gardolabımda bir sürü abiye var
gerçekten çok gereksizmiş şimdiki aklım olsa almazdım

zaten abiye aramıyorum çünkü sevmiyorum.. düğün için sade ama şık bir elbise aldım omuzlarındaki detaylar çıkarılabiliyor gerçi biraz pahalı oldu ama en azından başka zamanlardada kullanabilirim..ama işte kına gecesine bulamadım bişey kafam karışık abiye çok abartılı olur öbür türlüde çok mu sade kalırım diye :44:

bu hafta coook yogunuz INSAALLAH.gumralimin dugunune 1haftacik kaldi,bu gun evini dosedik,ceyizlerini yerlestirdik,haaarika oldu.
güle güle giyin bitanem..çok yakışmış elbisen zevkli hatunsun e güzelsinde daha ne olsun
kaça aldın elbiseni , ayakkabını ?
sagol bitanemmmmmm....ama esim giymeyecegimi soyledi o elbiseyi.kisaymiiiissselbise 60 manat(120tl),ayakkabi 90(180tl) manat.
türkan elbisene bayıldım vallahi çok yakışmış
senin neden artık bizi ve diyeti bırakmak istediğini de anladım zaten dal gibisin ihtiyacın yok tabi demi
diyosunn.yok iz,2kilo aldim.tesekkurler guzel sozler icin,sen baska topikdesin oylemiiiiii3kiz falan filan.

ben de hayatimda hiiic abiye giyinmedim ve sevmem de ama bu sefer baskaa,prenses gibi olmaliyim INSAALLAH

ayy ne güzel canım yaaa demek evini yerleştirdiniz. Darısı başıma artık çeyizciklerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum bende

canım benim burayı bırakamam ben her birinizle ayrı ayrı gönül bağı kurdum ama işte epey dağıldık gaza gelmem lazım
o yüzden şu an başka topiğe yazıyorum yeyip içtiklerimi falan

INSAALLAH canim,RABBIM bi yasyikta kocatsin INSAALLAH.AMA evin resmini fotograflamak hic aklima gelmedi yaa.ama super oldu ya.harika MASAALLAH,.
SAKA YAPIYORUM,keyfine bak.benim topik oldu artik zaten.humeyra yaaa,senin topike gecelim yaaa.ben yapamiyorum artik galibaa.baskalari da katilir belki istegimiz de artar.noooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrr

günaydın güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
Türkanım bu ne güzellik maşşallah
bencede inceciksin ya
bu arada evişn fotolarını istiyoruzzzzzz :))

günaydın güzel hatunlar izin bitti hadi hadi toplaşın bakem :) ben tartıldım kilom aynı ne almışım nede vermişim..bugün regl olmayı bekliyorum ..

sizler ne yaptınız ne alemde kilolar

bu haftam oldukça yoğun geçecek daha kına elbisesi bulamadım çorap iç çamaşırı bir yığın alınacak var :26:

günaydın güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
Türkanım bu ne güzellik maşşallah
bencede inceciksin ya
bu arada evişn fotolarını istiyoruzzzzzz :))

sizlere de günaydın güzellikler
gülşencim senden başka kimsecikler başlıyoruz demedi vallahi bizim topik dağıldı kimse artık kilo vermek istemiyor sanırım
sen bu hafta hazırlııklarla uğraşırken epey yol katedersin gider fazlalıklar :):)
benim bu sabah itibariyle kilom 57.1. Kilo vermeye devam inşallah :13:

rehavet çöktü bizim kızlara :) aslında benimde hiç diet havam yok ama işte tamamen bırakmamak için çabalıyorum..

bu arada yeni kilon için tebrikler tatlım benim darısı bizimde başımıza inşallah

ayy canım deme öyle yaa benim de hiç havam yok tam bu moddayım :125: ama yapmak zorunda hissediyorum kendimi
55 olmak istiyordum önceden ama şimdi hedefi 52 ye çektim.
anlayacağın çok çalışmam lazım çokkkk

merhaba mileeeeeeeeeetttttttt ben geldimm,biraz geciktim ziiira alisverise gitmisdik.abiye almadi esim,sevmiyorama ipekyoldan siyah cook sik bir elbise aldiiik

kilom 65.5 ayi gibi oldduuuuuuuuuuuum,lutfen kendimize gelelimmbu elbise 40 bedeb.38 sikti:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…