günaydın güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
Türkanım bu ne güzellik maşşallah
bencede inceciksin ya
bu arada evişn fotolarını istiyoruzzzzzz :))
allah yuzunu güldürsün fıstığım benım senı çokk özliycezzSELAM KIZLAR. ben artik giremicem. insaALLAH arada bir ugrarim ama daha giremicem. evde internet yok cunki. sevmem oyle uzun vedalasmalari. hepinizi cok kucakliyorum ve cok opuyorum. saglicakla kalin
merhaba mileeeeeeeeeetttttttt ben geldimm,biraz geciktim ziiira alisverise gitmisdik.abiye almadi esim,sevmiyorama ipekyoldan siyah cook sik bir elbise aldiiik Eki Görüntüle 521568
kilom 65.5 ayi gibi oldduuuuuuuuuuuum,lutfen kendimize gelelimmbu elbise 40 bedeb.38 sikti:84:
annemlere geldiginde girersiin.bisey olmazSELAM KIZLAR. ben artik giremicem. insaALLAH arada bir ugrarim ama daha giremicem. evde internet yok cunki. sevmem oyle uzun vedalasmalari. hepinizi cok kucakliyorum ve cok opuyorum. saglicakla kalin
oncelikle hosgeldin cnm,nasilsin?sagol canim,olabilir ipekyolun kaliplari ama birebir oluyor bana genelde.machka kucuk oluyor.allah yuzunu güldürsün fıstığım benım senı çokk özliycezz
ayy kızz muhteşemmm bayıldımm yemeın ederim de nasıl 40 olur fotolarında inceciksin ben kesin 36 olmustur dıyordum yemın ederim vallahı kalıpları dardır ınanamıyorum çunku
2kilo vermis olman cook guzel.cok guzel,guzel basladigini dusunuyorum.MASAALLAHkızlar dün tartıldım 65 olmusum daha 7 kılom var hemen dunku menumu yazayım giremedin dün nete kusura kalmayınnn
sabah:1 bardak sekersiz çay,2 dılım kepek ekmeği, ve az menemen
öğle:yarım sımıt,2 dolma,1bardak ayran
ara.1 sekersiz kahveakşam:2 dolma 1 bardak ayran
ara:2 armut
2 lıtre su,1 saat yuruyuş,1bardak bıtkı çayı
KOLAY GELSINNNakşamm görüşürüz temizlık yapmalıyımmmmmm
fehiyem sahalara mükemmel iniş yaptın vallahikızlar dün tartıldım 65 olmusum daha 7 kılom var hemen dunku menumu yazayım giremedin dün nete kusura kalmayınnn
sabah:1 bardak sekersiz çay,2 dılım kepek ekmeği, ve az menemen
öğle:yarım sımıt,2 dolma,1bardak ayran
ara.1 sekersiz kahveakşam:2 dolma 1 bardak ayran
ara:2 armut
2 lıtre su,1 saat yuruyuş,1bardak bıtkı çayı
kahvalti:
1 buyuk bardak su(300 ml)
yarim domates
kk kadar peynir,
1d. ekmek
1bardak form cay
ogle
2kepce corba
1d.ekmek
1elma
fehiyem sahalara mükemmel iniş yaptın vallahi
2kilo da vermişin hayy maşallah maşallah
çorba içtiğimiz vakitler ekmek olmaması lazım canım ama çorbadan başka yemek olmayınca olabilir bence
sabah kahvaltında iyiymiş
kahvaltı
yarım dilim beyaz ekmek (kepek yada çavdar yoktu)
2 tane yeşil zeytin
domates salatalık
2ceviz içi
1bardak şekersiz çay
öğle
5 yemek kaşığı pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1dlm tam buğday ekmeği
SELAM KIZLAR. ben artik giremicem. insaALLAH arada bir ugrarim ama daha giremicem. evde internet yok cunki. sevmem oyle uzun vedalasmalari. hepinizi cok kucakliyorum ve cok opuyorum. saglicakla kalin
Bu arada herkesin menüsüne baktım maşşallah güzel başladık kızlar
bu arada Türkan sen nasıl 40 olursun ya
fıstık gibisin maşşallah bende 36sın demiştim
kızlar napıyosunuz bende işler o kadar yoğun ki
girip bakıp çıkıyorum sadece
doğru dürüst bakamıyorum bile
ama diyete başladım
dünkü menüm
sabah şekersiz çay yarım simit peynir
öğle 3 k bamya yoğurt 2 k pilav
akşam 3-4k taze fasülye 2k makarna yoğurt
su çok içtim ama bilmiyorum ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?