Turkan88'in Diyet Günlüğü

evet canim ramazan girgi kactinsenin adina cok sevindim,sag salim dogurusun INSAALLAH.HIC OYLE DUSUNCELER HAKIM OLMASIN.BEBEK KILO ALSIN,BEN ALMIYIM FALAN.bebek niye kilo alsin ki ,yavas yavas buyuycek iste,benim gibi 5 kilo olsun da sezaryanmi olasin ,ALLAH korusun,3 aya kadar herkeste boyledir.amaaa iste uc ay sonrasinda ki istahin acilacak,bak o zaman mutlaka dikkat et.ben hamileligi tam 24 kilo alarak sonlandirmistim,okuz gibi yiyordum ve doguma giderken 83 kiloydum

neler oluyor bıze

kesin obez ben olurum şimdiden söylıyeyım:)

canım Allah beter olaylardan saklasıncanınız sağolsun umarım en kısa zamanda yakalanır o adiler

ahhh türkancım ben ne yapsam ne etsem de inceliversem şip şak :)

ayyyy canım taktığın seye bak verirsin sıkma canını annen ıyı ıolsunda hem böyle kafaya takarsan kılo veremezsınkı

hadıya ya ben 60 kılo ıle hamıle kaldım doğuma giderken tam 100 kılo idim aynada seklım semalım değiştiği için bakamıyordum o kadar çırkındımkı anlatamam hele o kalçalar kalça değil sakıarkamda koca koca dağ tasıyyordum görenler dıyordu ,bu çocuklar karnnda mı yoksa kalçalarında mı ,dıyolardı ıyıce üzülüyordum(ama önemlı olan bebeklerın kılosu ve sağlığı kılola gder bosverinnn

ayy humeyracığım sana yazmıstım yanlışlıkla zuzucana cevap yazmısım bır öncekı maesajımda ıyıce sasırdı haaa:))

heeyyy ben geldim beni hatırlayan var mı?? uzuuun bir aradan sonra tekrar diyete başlamak istiyorum aldığım onca kiloyla hemde. ne izni noluyor herkes nerde? türkaaaan iyimisin canım

günaydın güzel hatunlar
napıyosunuz bakalım
zuzucan hayırlı olsun canım bebişin çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
arzucum hoşgeldin bi türlü toplanamadık diye Türkan ekime kadar izin verdi bize
arada sohbet edelim kızlar ya kopmayalım böyle

selamlar canlar
2gündür epey rahatsızım boğazım çok fena çorbadan başka bi şey yiyemiyorum
gripte oldum
epey erken yalandım gribe:2:
sizler ne yapıyorsunuz

merhaba arkadaslar;

sizinle vidalasma konusmasi yapmak isterim;

kusura bakmayin lutfen,iseyaramazin tekiyim ve kimsenin hayatinda boyle birisi olsun istemiyorum artik,hayatimda bana bagli hic birsey yolunda gitmiyor,
beceriksizin tekiyim,esimi memnun edemedim yillardir,beklentisini karsilayamadim,arkadaslarim bile kayboldu birer birer,akrabalarim bile artik bana eskisi gibi degil,tus'a da calisamiyorum zaten artik,cocugumu ihmal etmek zorunda kaliyorum,hayat karman corman.
yemin ederim oturuyorum,dusunuyorum ama care bulamiyorum,esimle 2 haftaya ayriliyoruz zaten.dun annem ameliyat olmustu,orda kalmistim,dondum bu tava niye boyle,bu domates niye curumus gibisinden benim asla bir kadin olmadigimi ve ayrilik kararinin aldigi en dogru karar oldugunu belirtti,zaten dugune de gelmiycek,annemlerle de konusmuyor,annemlerde bir misafir oldugunda kendimi yetim gibi hiss ediyirum,kimse hicbirzaman esimi yanimda gormediginden dolayi bana "bu bir sey olsaydi,esi deger verirdi"gozuyle bakiyorlar,dusunuyorum da sanirim bosanma sonrasinda kolay gitmiiycek hayat,insanlar beni sevemiyor,surekli ne kadar beceriksiz oldugumu gosteriyorum herkese,konusmayi,deger vermeyi,yardim etmeyi,saka yapmayi bile becermiyorum,neyi guzel yapiyorum biliyormusunuz,duygu somurusu yapmayi,aglamayi sizlamayi ve ALLAHA ISYEN ETMEYI.iste ben bu kadar rezil bir yaratigim.cok kotuyum demek bile beni anlatmiyor artik,ve cekiliyorum savasmaktan,kendimi bir bosluga birakiyorum.sel nereye surulerse oraya gidicem ve tek emin oldugum sey insanlardan biktigim.
sizi de benim gibi birisi oyalamamali,bilmiyorum,nasil olduysa,bir ara irademi topladim,zayifladim,ELHAMDULILLAH.

NEYSE ARKADASLAR HEPINIZI COK SEVIYORUM,LUTFEN KIZMAYIN BANA.ISTERSENIZ KIZIN,SIZ BILIRSEINIZ ASLINDA,ARTIK INSANLARLA ILISKI KONUSUNDA KAYBEDECEK BIRSEYIM KALMADI NASILOLSA,BEN SANIRIM YALNIZ OLMEYE MAHKUMUM.umutsuzluk ne kotu bir sey,ve en kotusu de ne biliyormusunuz,baskasini suclayamaycak duzeyde sorunun insanin kendisi olmasi.bunu yenmek daha zor,nerdeyse imaknsizumudumu yitirdim artik bu hayata dair.neye sarildiysam,elim bos kaldi,en son tusa calismaya basladim,o da yarim kaldi.ALLAH kerimdir.belki yarin gulerim,ama bugun yasamak bile gelmiyor icimden,uzgunum,esimin karisi ben ldugum icin,onun adina,anesi ben oldugum icin oglumun adina,alimenin ve beni taniyan herkesin adina,herkese yara oldum yillaridr,uzdum,durdum.
KENDINIZE IYI BAKIN,SIZI DE UZMEKTEN BASKA BIR SEY YAPMIYORDUM ZATEN SON ZAMANLARDA.ARZU,HUMEYRA BANA KATILMADAN ONCE TOPIK ACMISTI,ISTERSENIZ ORDA DEVAM EDIN.ugursuzlugum hepinizin hayatini alt ust etti zaten,beni taniyan her kes gibi.
fehiyem,canim arkadasim,ister turkiyedeyken,ister burda hep yanimda oldun.candanligim,ictenligin,samimiyetin ve arkadasligin icin sana minnetdarim.
nurgulum,seni gormesemde,ki icimde kaldi,biliyorsun,kalbin gibi guzel olduguna eminim,cok tatli ve cook samimi,icten,hosgorulu ve iyi bir yol arkadasiydin.
humeyra,senin kalbim gozlerine yansimis zaten yufka yurekli,hassas arkadasim benim,mutlu olursun INSAALLAH canim.ama takma gereginden fazla.degmiyor
masatakvimim,seni digerlerinden gec tanisamda coook sevdim,her zaman nese katdin topikimize,hep mutlu ol canim,kendini uzme hic birsey icin.
arzu,seninle pek yakin olamadik ve sen gideli uzun zaman oldu ama seni de cok seviyordum,ktil bize,ne zaman geliyorsun diye dedim durdum hep ama kendim gidiyorum,iste be tam olarak boyle birisiyim
gulsenim,sen de cok tatli,iyi kalpli ablamsin benim,RABBIM herseyi gonlunce versin,kizlarinin bahtini acik etsin,
ozlem,dobra,hakkaniyyetli,harika biris o.15 gun oldu ugramayalI,INSAALLAH iyidir,RABBIM bahtini acik etsin canim.

ve listede var diye yaziyorum,aslinda kardesimle vidalasdigimdan degil

GUMRAL,O GELMIS GECMIS EN IYI KARDESDIR,SIZE ONU ANLATMAYA KELIMELER YETMEZ.SEVGISI VE DOSTLUGU KARSISINDA BAS EYIYORUM.

HAKKINIZI HELAL EDIN

Son düzenleme:
çok ama çok üzgünüm türkan bizi terketmenden çok kendini bu kadar kötü hissetmene üzüldüm.. zor bir dönemden geçiyorsun biliyorum ama kendini bu kadar acımasızca eleştirme ..lafı fazla uzatmıyacağım senden tek isteğim bir an önce psikolojik destek alman ve bu mutsuz evliliğini bir an önce sonlandırman..kendini bu kadar değersiz hissettiren bir adamın yanında 1 gün bile kalma bitanem..seni çok ama çok seviyorum cnm ALLAHA EMANET OL..

Turkan dun msj atti bana. lutfen bana kusmesinler, darilmasinlar dedi. bu mutsuzlugumla onlari da motive edemiyorum dedi cogu evli cocuklu, zar zor zaman bulup kk ugruyorlar, ben onlarin azmini kiriyorum dedi. lutfen bana darilmasinlar, kusmesinler. hepinizi cok sevdigini yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…