slm canikolrım
uzun zamandan beri giremiyordum bende sizinle zayıflama maratonuna katılmıştım hatta kaçmicam diye söz vermiştim ama kızlar ben hamile olduğum öğrendim onun verdiği şaşkınlık uyku hali halsizlik filan derken anca girebildim çok ilgiye ihtiyacım var bu aralar ve kendimi çok çirkin hissediyorum ufff yaa canım da birşey yemek istemiyor spanguleyi çok severdiim görmek bile istemiyorum kızlaar bebek kilo alsın ben almayım diye ne yapmalıyım ya çok özlemişim sizi
neler oluyor bızecok gecmis olsun cnm,neyi var kayinpederinin?noluyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrr
cooook sevindimmm,tebrik ederim,SUKURLER OLSUN.
sagol cnm,ALLAH razi olsun
ben de ayni seninki gibi dusunuyorum ama denedik iste olmadi,fehiyeyele gulsen ccocuklarindan dolayi hic gelemiyor,hepimizin akli fikri bir sikintida,belki dagiliriz da bir hafifleriz bu ugursuzluk kalkar uzerimizden.ben psikolojik olarak cok kotuyum,cok iyi bir psikolok buldum,muayeneye gitmek istiyorum INSAALLAH.
AMIN,ALLAH KERIMDIR.
kesin obez ben olurum şimdiden söylıyeyım:)amın ınsaallah.
1 ekım pazartesı her kes kılo bıldırımı yapıcak ınsaallah ,baslıycagız.bakalım sampıyon kım olucak.
Aramızdan 1 fıt (en cok kılo veren, ve bır obez(en az kılo veren)secılecek.!!!!!
canım Allah beter olaylardan saklasıncanınız sağolsun umarım en kısa zamanda yakalanır o adilergünaydın güzel hatunlar ...ekime kadar izinli olmamız iyi oldu ya birtürlü odaklanamıyodum dieteinşallah ekim ayı daha biri iyi gelir hepimize ..
masatakvimi canım polis henüz bulamadı bişeyama umduğumdan daha çok ilgilendiler 3 gündür okul çıkış saatlerinde sivil polisler geliyolar benden başka kimse tanımıyo bilmiyo onların polis olduğunu .. inşallah bidaha kalkışırda böyle bişeye yakalanır o adi hırsız
bu arada yine arada uğrayıp sohbet edelim kızlar tamamen uzaklaşmayalım birbirimizden
ben yediklerimi buraya yazmasamda dikkat ediyorum
bayrama kadar kendime 3 kilo hedefi koydum canlar inşallah verebilirim
kasım yada aralık gibi görümcemin düğünü var o zamana kadar 5kilo vermek istiyorum
biraz iri kemikliyim o yüzden yeterince zayıf görünemiyorum
işin kötü yanı da görümcemde eltilerimde çok zayıflar
eltilerim çocuk doğurmuş olmalarına rağmen tığ gibiler iş böyle olunca haliyle ben göze batıyorum bu da benim canımı sıkıyor
nişanda k.validem anlatıyor kurduğu cümleler şöyle: ben gelinlerime iş yaptırmaya kıyamıyorum çok zayıflar kızda öyle. Gelinleri görsen hmyrali onların yanında etli butlu o kadar zayıflar
kötülük olsun diye söylemedi kötü düşünmüyorum ama bu cümleyi takıyorum kafama elimde olmadan
bir şey yiyeceğim zaman o cümle geliyor aklıma nişanlımda takıntılı zaten
k.validemin o cümlesi beni istemeden bir yarış içine soktu
aslında hiç öyle başkasını kıskanan özenen bir insan değilimdir yada zamanla değişiyorum bilmiyorum
hiç bir zaman incecik belli olamadım ne kadar da zayıf olsam belim hep kalındıama hiç halimden şikayetçi değildim
galiba ben evde oturdukça kuruyorum kendimibunalım moduna giriyorum resmen
bir de çok saçma biliyorum ama kayınvalidem diğer gelinlerine zayıf diye kıyamayacak ben onlara göre onun değimiyle etli butluyum yaa bana yüklenecek diye korkuyorum
sessiz ve itaatkar bir yapıya sahibim ben de sesimi çııkaramayacağım ve hep ezileceğim diye düşünüyorum
offffffff kafayı yedim resmen olayı nerelerden nerelere bağlıyorum
her neyse o yüzden ben bırakamam kızlar sizler ekime kadar yok olsanızda ben buralardayım
ahhh türkancım ben ne yapsam ne etsem de inceliversem şip şak :)
ayyyy canım taktığın seye bak verirsin sıkma canını annen ıyı ıolsunda hem böyle kafaya takarsan kılo veremezsınkıslm canikolrım
uzun zamandan beri giremiyordum bende sizinle zayıflama maratonuna katılmıştım hatta kaçmicam diye söz vermiştim ama kızlar ben hamile olduğum öğrendim onun verdiği şaşkınlık uyku hali halsizlik filan derken anca girebildim çok ilgiye ihtiyacım var bu aralar ve kendimi çok çirkin hissediyorum ufff yaa canım da birşey yemek istemiyor spanguleyi çok severdiim görmek bile istemiyorum kızlaar bebek kilo alsın ben almayım diye ne yapmalıyım ya çok özlemişim sizi
hadıya ya ben 60 kılo ıle hamıle kaldım doğuma giderken tam 100 kılo idim aynada seklım semalım değiştiği için bakamıyordum o kadar çırkındımkı anlatamam hele o kalçalar kalça değil sakıarkamda koca koca dağ tasıyyordum görenler dıyordu ,bu çocuklar karnnda mı yoksa kalçalarında mı ,dıyolardı ıyıce üzülüyordumevet canim ramazan girgi kactinsenin adina cok sevindim,sag salim dogurusun INSAALLAH.HIC OYLE DUSUNCELER HAKIM OLMASIN.BEBEK KILO ALSIN,BEN ALMIYIM FALAN.bebek niye kilo alsin ki ,yavas yavas buyuycek iste,benim gibi 5 kilo olsun da sezaryanmi olasin ,ALLAH korusun,3 aya kadar herkeste boyledir.amaaa iste uc ay sonrasinda ki istahin acilacak,bak o zaman mutlaka dikkat et.ben hamileligi tam 24 kilo alarak sonlandirmistim,okuz gibi yiyordum ve doguma giderken 83 kiloydum
gelen gıden yok,nurgul gelıyor arada sırada begenıp kacıyor,(bunu da begen)
BELLI:))IZINLIYIZ ZATEN BOSVER, 10 gun izin sonrasinda kimse gelmesin o zaman gor yaygarayi.kim kesinnnnlikle diyet yapya karar vermisse,her bir kurala uyucaksa listeyle devam,istemiyeni mecbur edemem ki:)))) canım napıyosun işler çok yoğun ondan pek giremiyorum :))
BELLI:))IZINLIYIZ ZATEN BOSVER, 10 gun izin sonrasinda kimse gelmesin o zaman gor yaygarayi.kim kesinnnnlikle diyet yapya karar vermisse,her bir kurala uyucaksa listeyle devam,istemiyeni mecbur edemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?