Turkan88'in Diyet Günlüğü

sabah 7:00
yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
ince dilim peynir
2 dilim kepek ekm.
yeşil çay

ara 10:00
1 portakal
1 ayran

ben diyetisyene gidiyorum biraz kalabalık görünüyo listem ama kilo verdiriyo yani ne çok yemiş bu kız demeyin lütfen sizde lütfen ara öğün yapın ben 2 aydır devam ediyorum ve epey öğrendim bu metabolizma olayını. kesinlikle 4-5 saat bişey yemeen durmayın (çok bilmiş gibi konuşuyorum bende)

Son düzenleme:

canım bende diyetisyene gitmiştim listeye yazdıklarının hepsi bana çok fazla geliyordu 2hafta uyabildim ama dediğin gibi kilo verdirdi yinede
sonra ben kendi kafama göre yapmaya başladım öyle gidiyorum şimdi

yok ya supersınnnnnn,ben de bu sabah ac karnına yesıl cay,sonra bır elma,sonra 1 yesıl cay daha,oglen 1/4 porsıyon corba ve bır ınce dılım ekmek,daha dogrusu ekmeyın en kenarı olur ya onu ve bır elma,nasıl?

canım bende diyetisyene gitmiştim listeye yazdıklarının hepsi bana çok fazla geliyordu 2hafta uyabildim ama dediğin gibi kilo verdirdi yinede
sonra ben kendi kafama göre yapmaya başladım öyle gidiyorum şimdi

evet yediklerim fazla yani doyurucu ama kalorisi düşük şeyler. bunun sebebide yedikçe vücut onu sindirmek için çalışıyor ve metavolizma hızlanıyor. ben doktora azaltalım diyorum da "sakın azaltma hatta ekmeklerini falan tam bitir mutlaka" diyor

yok ya supersınnnnnn,ben de bu sabah ac karnına yesıl cay,sonra bır elma,sonra 1 yesıl cay daha,oglen 1/4 porsıyon corba ve bır ınce dılım ekmek,daha dogrusu ekmeyın en kenarı olur ya onu ve bır elma,nasıl?

kahvaltın çok zayıf canım en önemli öğün kahvaltı bence onu biraz kuvvetli tut

Baslıkda ısmını yazmıs oldugum arkadaslar kac kılosunuz,hedefınız kac ve baslama tarıhı,yazarmısınız lutfen,kınınkı yoksa orda yazsın,ılave edıyım

yok canım bencede kahvaltın olmamış hatta öğlen de çok az. bu kadar az yersen su kaybedersin. sabah ya yumurta ya da peynir yemen lazım. öğlende çorbayı neden o kadar azalttın. birde yeşil çayı yemeklerden yarım saat sonra öneriyo doktor. bildiklerimi yazıyorum kusura bakma ne olur.

omrumde ılk defa bugun boyle az yedım,yarın duzeltıcem ınsaallah kahvaltımı.bu arada bu gun oglumu yuvaya goturmelıydım,gecen yaz ıydıgım 36 beden etek bana tam uyduuuuuuuu,super,

Son düzenleme:
Nurguuuuuuuul,tavuklumakarna(ayyyyy canım cekdıı) nerdesınııııız? Ne zaman baslıycaksınız?t.m sen kılonu ve hedefını de gır mıhnen(oglumun dılınden lutfen)

katılmak isterim tabii. Ee ne yapıyoruz şimdi. Belli bir kuralımız varmı. Belli bir gün mü tartılıyoruz? Yediklerimizi paylaşıyoruz herhalde? Başka?

her gun bıtımınde yedıklerımız,ıctıklerımız ve de sporumuzu paylasıyoruz.1 haftanın tamamında kılolarımızı paylasıyoruz ınsaallah.senın bıze katılma tarıhını mesela bugunu baslangıc tarıhın olarak gırıyorum tamammı.bu arada kılon kacdı?bu gunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…