bende 58 e inmeye çalışıyorum 63ten.
Ooof ooof :86:
pek fazlan yokmus ki,yolun cogunu basarmissin bile.INSAALLAH HEP BIRLIKDE ELELE KURTULUCAGIZ FAZLALAIKLARDAN.
1.mukayese
2.hmyrali
3.filerun 63 HEDEF 58
4.senyayla
5.arzuayten
6. turkan 69 HEDEF 63
7.Pepuda 65 HEDEF 60
8.SISEBE 64 hedef 57
sabah 7:00
yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
ince dilim peynir
2 dilim kepek ekm.
yeşil çay
ara 10:00
1 portakal
1 ayran
ben diyetisyene gidiyorum biraz kalabalık görünüyo listem ama kilo verdiriyo yani ne çok yemiş bu kız demeyin lütfen
yok ya supersınnnnnn,ben de bu sabah ac karnına yesıl cay,sonra bır elma,sonra 1 yesıl cay daha,oglen 1/4 porsıyon corba ve bır ınce dılım ekmek,daha dogrusu ekmeyın en kenarı olur ya onu ve bır elma,nasıl?sabah 7:00
yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
ince dilim peynir
2 dilim kepek ekm.
Yeşil çay
ara 10:00
1 portakal
1 ayran
ben diyetisyene gidiyorum biraz kalabalık görünüyo listem ama kilo verdiriyo yani ne çok yemiş bu kız demeyin lütfenSizde lütfen ara öğün yapın ben 2 aydır devam ediyorum ve epey öğrendim bu metabolizma olayını. Kesinlikle 4-5 saat bişey yemeen durmayın (çok bilmiş gibi konuşuyorum bende)
canım bende diyetisyene gitmiştim listeye yazdıklarının hepsi bana çok fazla geliyordu 2hafta uyabildimama dediğin gibi kilo verdirdi yinede
sonra ben kendi kafama göre yapmaya başladım öyle gidiyorum şimdi
yok ya supersınnnnnn,ben de bu sabah ac karnına yesıl cay,sonra bır elma,sonra 1 yesıl cay daha,oglen 1/4 porsıyon corba ve bır ınce dılım ekmek,daha dogrusu ekmeyın en kenarı olur ya onu ve bır elma,nasıl?
yok ya supersınnnnnn,ben de bu sabah ac karnına yesıl cay,sonra bır elma,sonra 1 yesıl cay daha,oglen 1/4 porsıyon corba ve bır ınce dılım ekmek,daha dogrusu ekmeyın en kenarı olur ya onu ve bır elma,nasıl?
kahvaltın çok zayıf canım en önemli öğün kahvaltı bence onu biraz kuvvetli tut
bılıyorum ama hıc canım ıstemedı,ben de haaaaaaaaaaaarıka dedeım,ustune gıtmedım
yok canım bencede kahvaltın olmamış hatta öğlen de çok az. Bu kadar az yersen su kaybedersin. Sabah ya yumurta ya da peynir yemen lazım. öğlende çorbayı neden o kadar azalttın. Birde yeşil çayı yemeklerden yarım saat sonra öneriyo doktor. Bildiklerimi yazıyorum kusura bakma ne olur.
çünkü öğünü geçiştirdimi yada işte atladımı diğer öğünde daha çok yiyor insan
O yüzden dedim canım
sen bıze katılcakmısın canım?
katılmak isterim tabii. Ee ne yapıyoruz şimdi. Belli bir kuralımız varmı. Belli bir gün mü tartılıyoruz? Yediklerimizi paylaşıyoruz herhalde? Başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?