Turkan88'in Diyet Günlüğü

herkeste bi kilo çizelgesi derdi :)
hadi bakalım herkes yapsın bizimde takibimiz kolaylaşsın :)

sabah kahvaltısında
1dilim çavdar ekmeği, domates salatalık, 1yemek kaşığı mantar, 2küp şeker kadar peynir ve 1bardak şekersiz açık çay
sonra arada çok küçük bi kase sütlaç yedim canım bugün çok tatlı istiyordu
öğle yemeğinde de 1kepçe mercimek çorbası, 3kaşık ıspanak yemeği, salata ve yoğurt yiyeceğim

gayet güzel hatta bence sütlaçı da yerinde yemişsin erken saatlerde yediğin için çabuk yakarsın:)

çorbayı tatlıyı öyle özledim ki:) annem isveçi 13güne tamamlamak için ısrar etti kıramadım acaba annemden gizli işteyken yesemmi ekstra şeyler bilemedim:) 13e tamamlarsak salı günü son olacak nasıl dayanıcam, annem 4-5 kilo verdi tabi bu sevinçle devam etmek istiyo:)

tatlım yicektim akşam yemeğinispordan donerken işte arkadaşla çat diye raslayınca eve geçemedim kıramadım ama emın ol çok az yedım yınede.ilk kaçamağım olsun devam diyete.

sabret öyleyse canım salıdan sonra yersin
maşallah annende pek gayretliymiş

sabret öyleyse canım salıdan sonra yersin
maşallah annende pek gayretliymiş
hak veriyorum aslında:) ben hep bırakmaya yeltendiğimde şunu düşünüyorum, eğer şimdi bırakırsam bi daha hiç bu kiloya dönemem, hedefime en yakın halimdeyim, büyük ihtimal annem de bunu düşünüyo artık

kızlar burası yerımı bılımıyorum belkı bana kızcaksınız ama
bı arkadasımın yıgenı bobrek hasdtası sıfası ıcın yasın topluyoruz yardımcı olurmusunuz...

selam herksese. çizelge olayı çözüldü herhalde. hala yapamayan varsa bende anlatırım ama bi arkadaş yapdımcı oldu sanırım.
havalar ısındıkça benim canım dondurma istemeye başladı nasıl dayanıcam bilmiyorum. ama eşimin tayini çıkmış birkaç aya yeni bir okulda göreve başlıcam bende yeni ortama incecik girmek istiyorum kilolarımdan artık hiç bahsetmek istemiyorum şimdiki okulumda herkes diyetimi öğrendi sürekli sorup duruyorlar. bununda gayretiyle daha bir azim geldi bana nedense. artık diyetisyene gitmeyecektim kendim devam edecektim ama vazgeçtim 60 olana kadar gidicem.

yasin-i şerif topluyolar türkancım belirli bi sayıya ulaşmak lazım sanırım bizim burdada olur.bende okurum genelde elimden geldiğince vaktim olduğunca.

canım arkadasımın yıgenı bobrek hastası tam ıyı oldu derken yıne yatırdılar hastaneye 41 yasın okuyoruz onun ıcın

FEHİYE üzülme ben senden yaşlıyım :)) Ben 35 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var.Ama Allahtan yaşımı göstermiyorum 24-25 diyorlar yani sizinle aynı katagoride yarışabilirim :)) Ama yaş önemli değil ben her yaşta fit olmak istiyorum.
Sabah gözümü bile açmadan limonlu suyumu içtim.
Kahvaltıda : örgü peynir (2-3 tane) , az beyaz peynir , 1 kepek ekmek , 2 kupa az şekerli çay , 2-3 zeytin yedim.
Arada : yeşil çay ve çoook az elma yedim.
Öğlen : 1 kase çorba , 2 kaşık normal yoğurt , 1 dilim kepek ekmek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…