gayet güzel hatta bence sütlaçı da yerinde yemişsin erken saatlerde yediğin için çabuk yakarsın:)sabah kahvaltısında
1dilim çavdar ekmeği, domates salatalık, 1yemek kaşığı mantar, 2küp şeker kadar peynir ve 1bardak şekersiz açık çay
sonra arada çok küçük bi kase sütlaç yedim canım bugün çok tatlı istiyordu
öğle yemeğinde de 1kepçe mercimek çorbası, 3kaşık ıspanak yemeği, salata ve yoğurt yiyeceğim
gayet güzel hatta bence sütlaçı da yerinde yemişsin erken saatlerde yediğin için çabuk yakarsın:)
:)))bikere aksam temegi nicin yemiyorsun ki.kizlar kendimizi oldururcesine diyet yaparsak sonra ikikatini aliriz bu kilolarin.yemek yemeliyiz elbette,ama ekmek,tatli,abur cubur,haayir,cok fazla cig besin yuketmeliyiz,zira cig besinler yag yakimina yardimci oluyorlar.benim esim diyor ki sen 1 haftada 3 kilo verdin,bu sagliksiz,bak sonra bana gelipde bana daaha buyuk beden giysiler lazim,sismanladim deme diyr.ben de diyorum ki,kaardesim ben hiiic ac kalkmiyorum,ama her zamanki gibi arada abur cubur yemiyoruum,ara ogun de yemem asssla.ki o beni zayiflatdi diye dusunuyorum.karnim o kadar rahat ki MASAALLAH.cok fazla diyet yapiyorum diye sartlanmayalim bence.azar azar gitsin,nolucak ki,ben zaten bu hafta yemeklerimi biraz artiracam,hedef bir haftaya 1kq
çorbayı tatlıyı öyle özledim ki:) annem isveçi 13güne tamamlamak için ısrar etti kıramadım acaba annemden gizli işteyken yesemmi ekstra şeyler bilemedim:) 13e tamamlarsak salı günü son olacak nasıl dayanıcam, annem 4-5 kilo verdi tabi bu sevinçle devam etmek istiyo:)
tatlım yicektim akşam yemeğinispordan donerken işte arkadaşla çat diye raslayınca eve geçemedim kıramadım ama emın ol çok az yedım yınede.ilk kaçamağım olsun devam diyete.
hak veriyorum aslında:) ben hep bırakmaya yeltendiğimde şunu düşünüyorum, eğer şimdi bırakırsam bi daha hiç bu kiloya dönemem, hedefime en yakın halimdeyim, büyük ihtimal annem de bunu düşünüyo artıksabret öyleyse canım salıdan sonra yersin
maşallah annende pek gayretliymiş
canım sen sakarya merkezde misin?
kızlar burası yerımı bılımıyorum belkı bana kızcaksınız ama
bı arkadasımın yıgenı bobrek hasdtası sıfası ıcın yasın topluyoruz yardımcı olurmusunuz...
canım arkadasımın yıgenı bobrek hastası tam ıyı oldu derken yıne yatırdılar hastaneye 41 yasın okuyoruz onun ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?