ben her seferinde yeniden düzenliyorum çünkü değiştirmeyi bilmiyorumcok kolaaay.sen istersen simdi ver bana parolunu ben hemen yapayim,sonra sen parolu degistir,tamammi canim,baslangic,simdiki ve hedef kilonu arti boyunu yaz.
ben pazartesinden itibaren namaza basliycam INSAALLAH,daha adetliyim,7 gun her gun de 5 yasin okyum,yani 35 yasin benlik.
ben her seferinde yeniden düzenliyorum çünkü değiştirmeyi bilmiyorum
canım listeyi sabitledik sanırım ama yinede türkan gelince karar verir
cok uzgunuuuum....merhaba hanımlar açıkcası ilk sayfada sayımızı arttırmak istemiyoruz demişsiniz ama benimde vermem gereken tam 6 kilo var o yüzden kendimi tutamadım genede yazmak istedim umarım benide aranıza kabul edersiniz:106:
evet bu kadar yeter
evet ben erkenciyim ben
2,5 yıllık evliyim 14 aylık oğlum var
ben her seferinde yeniden düzenliyorum çünkü değiştirmeyi bilmiyorum
canım Allah şifa versin ben 2tane alabilirim
ne zamana kadar okumamız lazım
yarın oglene kadar canım okursun demı
ben de 4 yıllık evlıyım,3 yasında oglum var 88 dogumluyum.21 yasımda anne oldum,4.sınıfda
9 yıllık evliyim bende 23 yasında evlendim 6 yasında bir kız bir erkek ikizlerim var adları seda ve sefa :))
süpersin ya ben de namazı bi kılıyom bi bırakıyom hiç içim rahat degil böyle huzursuzum namazsız olmuyor yahu
oyyy anam sen ikiz annesi misin :)
çok güzel yaaaa
ben daha okuldayken basladım,sonra unıversıteden sonra aksatmalar oldu ama elhamdulıllah kılıyorum.esım de 5vakıtte masaallah.evde 2 kısı kılınca daha ıyı oluyor.
Evet tatlım evlendiğimin 3.senesinde oldular tüp bebek tedavi ile oldu:Kısırımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?