Turkan88'in Diyet Günlüğü

ben pazartesinden itibaren namaza basliycam INSAALLAH,daha adetliyim,7 gun her gun de 5 yasin okyum,yani 35 yasin benlik.

süpersin ya ben de namazı bi kılıyom bi bırakıyom hiç içim rahat degil böyle huzursuzum namazsız olmuyor yahu

merhaba hanımlar açıkcası ilk sayfada sayımızı arttırmak istemiyoruz demişsiniz ama benimde vermem gereken tam 6 kilo var o yüzden kendimi tutamadım genede yazmak istedim umarım benide aranıza kabul edersiniz:106:

Türkan sunu da söyliyeyim aksam ki menumu degiştirdim aksam:1 tabak haslanmıs makarna ve cacık olcak tatlımm:))

dersten çıkar çıkmaz geldim ben de :))
bugün çok daha düzenli olucak demiştim..vee işte bugünkü menüm:

sabah: 1 bardak tarçınlı ılık süt

ara: 1 yeşil elma

Öğle: yarım kase çorba (5 -6 yk)
2 yk kısır
1 tane hindi şiş (oldukça küçüktü)

diğer arada bir kivi yemeyi düşünüyorum. akşama karar vermedim henüz :))

bu arada sabah 45 dk tempolu yürüyüş ve 50 ip atlamam var :)) yeşil çayımı da içemedim daha...

Rabbım razı olsun hanımlar...turkan yarına kadar okuncak bacım yarına okuyamazsın sanırım sen...
bende spor yaptım geldım bır ter attım anlatamam..

süpersin ya ben de namazı bi kılıyom bi bırakıyom hiç içim rahat degil böyle huzursuzum namazsız olmuyor yahu

ben daha okuldayken basladım,sonra unıversıteden sonra aksatmalar oldu ama elhamdulıllah kılıyorum.esım de 5vakıtte masaallah.evde 2 kısı kılınca daha ıyı oluyor.

ben daha okuldayken basladım,sonra unıversıteden sonra aksatmalar oldu ama elhamdulıllah kılıyorum.esım de 5vakıtte masaallah.evde 2 kısı kılınca daha ıyı oluyor.

Msallah biz esimle bi baslıyoz bi gör bizi ev sanki cami 5 vakit namaz,yasin okumalar,dini sohbetler dinlemeler en fazla 2 ay sürüyo sonra tekrar bırakıyoruz birkaç ay sonra tekrar baslıyoz ay ne bileyim dengesizim işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…