Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım benim tansiyonum biraz düşük sabah da tuzlu ayran içtim 1 bardak bas dönmemsi gecsin diye
benim kişisel fikrim ben ayrana çok karşı değilim tuzun zararlı olması da su tutmasındandır ama senin bi kerelik olduğu için çok zararlı olacağını düşünmüyorum:)

valla bencede iyi böyle. çok kalabalık olunca karıştırıyorum ben kim kimdi diye. birde herkes kilo çizelgesi yapsaydı ben merak ediyorum kim ne kadar vermiş ne kadarı kalmış diye

kızlar çok acil cevap lütfen ben kilo çizelgesi yaptım ama
kontrol panelinde nereye kopyalacağım onu bulamıyorum

kontrol paneline tıklayın kenarda profil düzenle bölümüne gidin kişisel bilgilerim kısmında kan bağışının altındaki bölüme yapıştırın:)

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
buguan annemdeyım kılomdan eksılmeler var ama haftaya paylasım nasılsa ozaman paylasırım...

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

kızlar bu msj çıkıyo ya yapamadım ((

Kızlaaarrrr:=öğle:ıspanak yemeği 1 tabak,yanında 1 kase cacık arada da sekersiz kahve içerim mutlaka ben tamam akşam da yazarım bacılarrr

Halen temizlik yapıyom yemeğimi yedikten sonra bi ara dısarı ckacağım yosun sabunum bitti onu alcam sebze alayım marketten sonra kızıma ve oğluma pantolon alayım geleyim akşam yemeğimi yapmaya baslıyayım sizi çok öptüüümmm muckss

slm kızlar
yok ben bir türlü beceremedim bu çizelgeyi
bu arada sabah menümü paylaşayım
sabah 1 bardak şekersiz çay 2 dilim etimek peynir ve salatalık
ara yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…