Kızlar bende 89 dogumluyum annem adapazarli
1 cocuğum var zaten kilolar hamilelikten kaldı tam18 kilo aldım
Boyum 1.71
72 ile hamile kalmıştım
90 la Doğuma gittm
kızlar bana yardım edin diyet çizelgesini nasıl ekleyebilirim ?
benim kişisel fikrim ben ayrana çok karşı değilim tuzun zararlı olması da su tutmasındandır ama senin bi kerelik olduğu için çok zararlı olacağını düşünmüyorum:)canım benim tansiyonum biraz düşük sabah da tuzlu ayran içtim 1 bardak bas dönmemsi gecsin diye
valla bencede iyi böyle. çok kalabalık olunca karıştırıyorum ben kim kimdi diye. birde herkes kilo çizelgesi yapsaydı ben merak ediyorum kim ne kadar vermiş ne kadarı kalmış diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bakarak yapabilirsin canım
ticker da geldiğin son sayfanın linkini at buraya kopyalayacağın kısmını göndereyimBu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
kızlar bu msj çıkıyo ya yapamadım((
ticker da geldiğin son sayfanın linkini at buraya kopyalayacağın kısmını göndereyim
kızlar boylarınızı başlangıç kilonuzu bulunduğunuz kiloyu hedef kilonuzu yazın ben size göndereyim söyleyeceğim kısma yapıştırırsınızAy ne imzası anlamadım bilgisayardan imza atılıyo mu??
kızlar boylarınızı başlangıç kilonuzu bulunduğunuz kiloyu hedef kilonuzu yazın ben size göndereyim söyleyeceğim kısma yapıştırırsınız
kızlar boylarınızı başlangıç kilonuzu bulunduğunuz kiloyu hedef kilonuzu yazın ben size göndereyim söyleyeceğim kısma yapıştırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?