Turkan88'in Diyet Günlüğü

Bende doktorun dediğini uyguluyorum cnm
Ben abur çubuk çok yiyordum bana ii oldu
Cips paketini bitiriyordum
Bakalm bı dahaki gitmemde ne vercek azaltacağını düşünüyorum

neyse o zaman size iyi zayiflamalar..bunu ilk mesajada ayrintili sekilde yazarsaniz iyi olur.umarim herkes istedigi kiloya kavusur

türkaaaaan ben bozdum diyeti bu akşam.akşam yemeği yememiştim uzun süredir zaman ayıramadıım bi arkadaşm çaardı evine oturmaya ufak ufak porsiyonlar aldım herşeyden ama bozuldumu artık bilmem.yerkende diyorum ah türkan beni öldürcek idol oldun yanlız

dogru,ben de cevap yazdiktan sonra gece dusundum ki sen kilolusun ve ustelik diyetisyenle zayifliyorsun.coook pardon cnm

:)))bikere aksam temegi nicin yemiyorsun ki.kizlar kendimizi oldururcesine diyet yaparsak sonra ikikatini aliriz bu kilolarin.yemek yemeliyiz elbette,ama ekmek,tatli,abur cubur,haayir,cok fazla cig besin yuketmeliyiz,zira cig besinler yag yakimina yardimci oluyorlar.benim esim diyor ki sen 1 haftada 3 kilo verdin,bu sagliksiz,bak sonra bana gelipde bana daaha buyuk beden giysiler lazim,sismanladim deme diyr.ben de diyorum ki,kaardesim ben hiiic ac kalkmiyorum,ama her zamanki gibi arada abur cubur yemiyoruum,ara ogun de yemem asssla.ki o beni zayiflatdi diye dusunuyorum.karnim o kadar rahat ki MASAALLAH.cok fazla diyet yapiyorum diye sartlanmayalim bence.azar azar gitsin,nolucak ki,ben zaten bu hafta yemeklerimi biraz artiracam,hedef bir haftaya 1kq

:)))bikere aksam temegi nicin yemiyorsun ki.kizlar kendimizi oldururcesine diyet yaparsak sonra ikikatini aliriz bu kilolarin.yemek yemeliyiz elbette,ama ekmek,tatli,abur cubur,haayir,cok fazla cig besin yuketmeliyiz,zira cig besinler yag yakimina yardimci oluyorlar.benim esim diyor ki sen 1 haftada 3 kilo verdin,bu sagliksiz,bak sonra bana gelipde bana daaha buyuk beden giysiler lazim,sismanladim deme diyr.ben de diyorum ki,kaardesim ben hiiic ac kalkmiyorum,ama her zamanki gibi arada abur cubur yemiyoruum,ara ogun de yemem asssla.ki o beni zayiflatdi diye dusunuyorum.karnim o kadar rahat ki MASAALLAH.cok fazla diyet yapiyorum diye sartlanmayalim bence.azar azar gitsin,nolucak ki,ben zaten bu hafta yemeklerimi biraz artiracam,hedef bir haftaya 1kq

Günayydınn şişkolaarrrr:))))bugun dersim yok evdeyim yani temizlik yapcam biraz sabah:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 domates,1salatalık,1biber,1yumurta yedim canım

Kızlar bende 89 dogumluyum annem adapazarli
1 cocuğum var zaten kilolar hamilelikten kaldı tam18 kilo aldım
Boyum 1.71
72 ile hamile kalmıştım
90 la Doğuma gittm

menü çok iyi bence devam:)
en azından mekik çek su şişesi kaldır yoksa cidden kilo verimi baya yavaşlıyo ama menü iyi

ekmeğin fazla gibi geldi çünkü çavdar olunca sadece 1 dilim öneriliyo ama diyetisyenin verdiğine göre vardır bildiği gayet iyi:)
menum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor
poğaça dışında herşey çok iyi en azından 1e indirseydin tatlım

bence çok kötü değil benim dikkatimi çeken arada hem meyvenin hem leblebinin olması bi de bi arayı sabah öğlen arasına çeksen belki çok yemiş hissin azalır
kalabalık ama çok zararlı değil
anammm :) hemşeri sayılırız biz
ben de hemşeri sayılırım düzceliyim+istanbulluyum

ama böle aksatırsn öğünlerini daha sonra çok yüklenirsin

canım benim tansiyonum biraz düşük sabah da tuzlu ayran içtim 1 bardak bas dönmemsi gecsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…