ben diyetisyene gitmiştim her öğüne 2dilim ekmek 6kaşık sebze yemeği vermişti bana annemde bende bu diyeti uygularım demişti doktor bu sana çok demişti
annem 85kilo onun için benim listemin çok olduğunu söyledi yani
sizin liste bana çok geldi ama doktor daha iyi bilir herhalde
malesef felç gecırdim.sakın ama sakın sıze tavsıyem ılaclarla zayıflamaya calısmalarına son verın
kizlar sayimiz 16lari,a7 leri gorduyunde kisa zamanda 20 olurua diye dusunmustum ki 5,6 kisi adini yazdirip kacti,simdi 13 uz,eger 20i beklesem,bu cok uzun surecek ve bu gun de gordum ki 3,4 gundur diyete basliyan arkadaslar uzuldu ve kendine haksizlik etti.o yuzden artik sayimizi artirmiycam,13 kisi.bu kadar,gec gelenler ayak uyduramaz,hem biz son mezuna kadar burdayiz INSAALLAH heoimiz,o zaman bunun sonu olmaz ki.
neyse o zaman size iyi zayiflamalar..bunu ilk mesajada ayrintili sekilde yazarsaniz iyi olur.umarim herkes istedigi kiloya kavusur
ben yemekten 1-1.5 saat sonra yürüyüşe çıkıyorum olmaz mı yani canlar
Cnm ben daha oncede yazmistim bana bunu diyetisyenim verdi
Ben sizin gibi zayıf diilimki
Sizin fazlalıklarıniz var biraz benim kilom var
Yağ oranım 31 çıktı duşun
Şimdi 13 günde 2 kilo verdim
Bana göre çok ii
Şimdi istediği kan tahlillerini yaptırdım sonucu alınca tekrar gidicem
Diyeti değiştirecek
Artık daha aZ vercek sanirim
malesef felç gecırdim.sakın ama sakın sıze tavsıyem ılaclarla zayıflamaya calısmalarına son verın
türkaaaaan ben bozdum diyeti bu akşam.akşam yemeği yememiştim uzun süredir zaman ayıramadıım bi arkadaşm çaardı evine oturmaya ufak ufak porsiyonlar aldım herşeyden ama bozuldumu artık bilmem.yerkende diyorum ah türkan beni öldürcek idol oldun yanlız
türkaaaaan ben bozdum diyeti bu akşam.akşam yemeği yememiştim uzun süredir zaman ayıramadıım bi arkadaşm çaardı evine oturmaya ufak ufak porsiyonlar aldım herşeyden ama bozuldumu artık bilmem.yerkende diyorum ah türkan beni öldürcek idol oldun yanlız
kızlar ben adapazarında yaşıyorum mükemmel annem ve şirin babacığımla. kocaeli üniversitesinde okuyorum 4.sınıf işletme öğrencisiyim yaşım 24 felan filan öle :)
valla bencede iyi böyle. çok kalabalık olunca karıştırıyorum ben kim kimdi diye. birde herkes kilo çizelgesi yapsaydı ben merak ediyorum kim ne kadar vermiş ne kadarı kalmış diye
:)))bikere aksam temegi nicin yemiyorsun ki.kizlar kendimizi oldururcesine diyet yaparsak sonra ikikatini aliriz bu kilolarin.yemek yemeliyiz elbette,ama ekmek,tatli,abur cubur,haayir,cok fazla cig besin yuketmeliyiz,zira cig besinler yag yakimina yardimci oluyorlar.benim esim diyor ki sen 1 haftada 3 kilo verdin,bu sagliksiz,bak sonra bana gelipde bana daaha buyuk beden giysiler lazim,sismanladim deme diyr.ben de diyorum ki,kaardesim ben hiiic ac kalkmiyorum,ama her zamanki gibi arada abur cubur yemiyoruum,ara ogun de yemem asssla.ki o beni zayiflatdi diye dusunuyorum.karnim o kadar rahat ki MASAALLAH.cok fazla diyet yapiyorum diye sartlanmayalim bence.azar azar gitsin,nolucak ki,ben zaten bu hafta yemeklerimi biraz artiracam,hedef bir haftaya 1kq
:)))ayni yastayiz ben de 88 dogumluyum
menü çok iyi bence devam:)sabah limonlu ılık su
kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği kızarttım tost makinasında,4 zeytin,biraz köy peyniri,domates,salatalık
öğlen:3 kaşık pilav,5 kaşık sebze yemeği,şekersiz limonata
akşamda:çorba ve ton balıklı mısırlı yeşillikli salata yemeği düşünüyorum.
en azından mekik çek su şişesi kaldır yoksa cidden kilo verimi baya yavaşlıyokahvalti: 1dilim cavda,kk kadar peynir,domates,salatalik,1/4 elma.1 dilim pastirma.
ogle:1 avuc badem,3 kasik bulgur pilavi,4 ince et izgara
aksam:el kadar ikiye katlanmis yufka,kk kadar peynir,bol yesillik,2-3 dilim domates,salatalik.1/4
spor yok malesef daha.ama yesil cay ,su full
ekmeğin fazla gibi geldi çünkü çavdar olunca sadece 1 dilim öneriliyo ama diyetisyenin verdiğine göre vardır bildiği gayet iyi:)Sabah: 2 dilim Çavdar, kk peynir, 5 zeytin,yesillik
Ara 2 pors meyva
Öğle 8 yk mantar yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt
Ara tost yağsiz kepek ekmeginden
Ara 1kutu activia
Aksam 1 kase çorba 1 dilim Çavdar 7 yk barbunya salata yoğurt
Ara 1 pors meyva 3 ceviz
poğaça dışında herşey çok iyi en azından 1e indirseydin tatlımmenum
sabah
2 pogaca cay
ara elma
oglen karnıbahar haslama yogurt
ara yok
aksam
ıspanak yogurt
2 bardak form cay
1 lt su
1. 5 saat spor
merhaba herkese :))
kızlar ben bugün çok dengesiz beslendim...tüm eleştirileri hakediyorum gerçekten. Ama yarından itibaren çok düzenli olucam söz veriyorum.
sabahı yazmıştım ama yeniden yazayım :
2 dilim etimek
1 salatalık
1 bardak yeşilçay
Öğle :3 yk nesfit
yağsız süt
ara : 3 tane beypazarı kurusu ( küçük ama içinde tereyağı olduğu için kalorilidir)
1 bardak çay
ara : 1 yeşil elma
100 gr beyaz leblebi
akşam: 1 bardak ayran
1 dilim pizza ( içinde et yoktu, sebzeydi sadece hoş ne fark edicekse(
akşam 10 da yürüyüşe çıkıcam. Uyumadan önce de 100 mekik çekicem.
kalabalık ama çok zararlı değilHepinizin yazdıklarını okudum.Haa şunuda okuyayım sonra cevap yazayım derken son sayfaya geldim.
Muz yiyen arkadaş gece değilde onu kahvaltıdan önce yesen daha faydalı olur ama sanırım senin amacın gece acıkmamak.
Yediklerimi yazayım.
Öğlen dünden kalan 3 izmir köfte , 2 dilim patates , közlenmiş biber ekmek yok.
Ara (bak yine yemeyi unuttum:)
Akşam: Menüm biraz kalabalık
Fırında yağsız kızarmış 1 bostan patlıcan , 6 ince közlenmiş biber , bol salata , 2 kaşık light yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
Şimdi form çayımıda içtim.Valla tıka basa tokum artık ara deyip birşey yemem su içer uyurum.:13:
ben de hemşeri sayılırım düzceliyim+istanbulluyumanammm :) hemşeri sayılırız biz
ama böle aksatırsn öğünlerini daha sonra çok yüklenirsinbende yediklerimi yazayım ama bugün pek iştahım yoktu pek bişey yemedim
sabah 1tane salatalık 3galeta yedim
öğlen canım hiç bişey istemedim
akşamda küçük bi kase patates salatası yedim 3 tanede form bisküvi
su içtim bol bol ve yürüyüşümü yaptım
menü çok iyi bence devam:)
en azından mekik çek su şişesi kaldır yoksa cidden kilo verimi baya yavaşlıyoama menü iyi
ekmeğin fazla gibi geldi çünkü çavdar olunca sadece 1 dilim öneriliyo ama diyetisyenin verdiğine göre vardır bildiği gayet iyi:)
poğaça dışında herşey çok iyi en azından 1e indirseydin tatlım
bence çok kötü değil benim dikkatimi çeken arada hem meyvenin hem leblebinin olması bi de bi arayı sabah öğlen arasına çeksen belki çok yemiş hissin azalır
kalabalık ama çok zararlı değil
ben de hemşeri sayılırım düzceliyim+istanbulluyum:d
ama böle aksatırsn öğünlerini daha sonra çok yüklenirsin
aranızda en kartı benim galiba32 yasındayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?