rica ederim canım ne zahmeti:)oldu galibaaaaa
mukayesecim çok teşekkürler hayatım zahmet verdim sana :))
canım ben zaten okuyorum sizede yollarım artı isterseniz allah şifa versin bu arada.
merkezde değilim canım hendekte oturuyorum çok güzel bi yer ama aşığım memleketime desem yeridir.
kızlar burası yerımı bılımıyorum belkı bana kızcaksınız ama
bı arkadasımın yıgenı bobrek hasdtası sıfası ıcın yasın topluyoruz yardımcı olurmusunuz...
ben geldiim.nasilsiniz arkadaslar?
yasin-i şerif topluyolar türkancım belirli bi sayıya ulaşmak lazım sanırım bizim burdada olur.bende okurum genelde elimden geldiğince vaktim olduğunca.
hoşgeldin şekerim
yoksun sabahtan bu yana pek
toplamak yani okumak anlamindami.o manada anlamadim,eee ne de olsa ana dilim diyil ki
canim ben 1.5 yildir her gece okuyorum.okurum elbette.
canım arkadasımın yıgenı bobrek hastası tam ıyı oldu derken yıne yatırdılar hastaneye 41 yasın okuyoruz onun ıcın
bu gun alini oyun grubu+ sacimi kestirmek,boyamak,fon cektirmek+anemler geldim anca oldu.
ben geldiim.nasilsiniz arkadaslar?
rica ederim canım ne zahmeti:)
canım çok sağol ya zahmet ettim sana bu arada bir sey sorcam hani biz kilo verdiğimizde ayarı nasıl değiştircem??
canım çok sağol ya zahmet ettim sana bu arada bir sey sorcam hani biz kilo verdiğimizde ayarı nasıl değiştircem??
FEHİYE üzülme ben senden yaşlıyım :)) Ben 35 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var.Ama Allahtan yaşımı göstermiyorum 24-25 diyorlar yani sizinle aynı katagoride yarışabilirim :)) Ama yaş önemli değil ben her yaşta fit olmak istiyorum.
Sabah gözümü bile açmadan limonlu suyumu içtim.
Kahvaltıda : örgü peynir (2-3 tane) , az beyaz peynir , 1 kepek ekmek , 2 kupa az şekerli çay , 2-3 zeytin yedim.
Arada : yeşil çay ve çoook az elma yedim.
Öğlen : 1 kase çorba , 2 kaşık normal yoğurt , 1 dilim kepek ekmek.
yenisini duzelticeksin bence.ben de basardiiiiiiiim
kızlar burası yerımı bılımıyorum belkı bana kızcaksınız ama
bı arkadasımın yıgenı bobrek hasdtası sıfası ıcın yasın topluyoruz yardımcı olurmusunuz...
diyet grupları bölümünde cetvel hazırlama diye bi bölüm var genelde yapıştırma kısmında sorun çıkıyo yapıştırılan kısım da http ile başlayıp png ile biten kısım bi oku hemen anlarsın:)kız nasıl yaptın ben yapamıyorum daa
kız nasıl yaptın ben yapamıyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?