GÜNAAAAAYYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNN GÜZZELLLLLEEERRRRRRRR SABAH:1bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,1 katı yumurta,2salatalık yedim 250 tanede ip atladım bacılaarrrr
Ay ben ne zaman eski kiloma dönecem hamilelikte aldigim kilolar da duruyor 69 kiloyum dile kolay 11 kilo fazlam var 4 aylik bebegimde var ahhh ahhh isim zor bacilarim
canım yürüyüşten geldim 1 saat yanmaya devam etti sonra geçti ama öyle kızarıklık yara falan yapmadı şükür herhalde iyi bi şey
GÜNAAAAAYYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNN GÜZZELLLLLEEERRRRRRRR SABAH:1bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,1 katı yumurta,2salatalık yedim 250 tanede ip atladım bacılaarrrr
canım peynir ve yumurtayı birlikte yemiyoruz ama ikisinden birini tercih ediyoruz :)
Ay ben ne zaman eski kiloma dönecem hamilelikte aldigim kilolar da duruyor 69 kiloyum dile kolay 11 kilo fazlam var 4 aylik bebegimde var ahhh ahhh isim zor bacilarim
canım bebeğim daha çok küçük kafana göre diyet yapma sütün falan kesilmesin biliyorsun anne sütü çok önemli
ama bi diyetisyene gidip durumunu söyleyip ona göre bi liste hazırlatabilirsin
canim sen daha 6 aya kadar bu konuda cok fazla dusunmemeye bak,ve de kilonu arturmamaya.ben de senin gibi depresyondaydim,zira 59 hamilelik oncesi kilomdu.bebegim seninki gibiyken ben 75 olmustum,biraz sabrettim,tam 7 aylik oldu,ben basladim spora,diyete.ama bebegi emzire emzire,ki MASAALLAH 2yas 3 ayina kadar da emzirdim,3 aydan sonra tam 63 kilo oldum,super,sen simdilik biraz rahat ol,spora basla yalniz.15 dk.dan basla,gunluk 1 saate kadar cikar.yuruyus yap,koy bebeyi arabasina sabah 2 saat,aksam 2 saat gezin,mutlaka,bu bebek icin sart,sana da gunde 4 saat kar olur,istersen bunu 1,1 yap.yesil cayi bilmiyorum nasil etki eder ,onu bir arastir,ama bana kalirsa bir zarari olmamasi lazim.eger sayimizi sabitlemeseydik seni aramiza alirdim ama malesef mumkun degil.ama sen bunlari yap ayrica yemeginden de kizarmislari,yaglilari,varsa cipsler ,fast food falan onlari cikar.biraz rahatla.seni cok iyi anliyorum.
evet bebegim henuz cok kücük( ya sadece göbek cok var sanki hamilye gibi duruyor
günaydıın herkese. dün yine güzel bir gün geçirdim hiç kaçamaksız çok hareketli, temizlik ve spor yaparak tabii. bugün de yine güzel bir kahvaltı ile başladım. birde burda okumuştum uyanınca limonlu su içiyordu bi arkadaş. işe yarıyormu bilmiyorum ama onuda içtim. yarın kontrolüm var diyet listemi değiştirecek sanırım. herkes çok azimli çok iyi gid,yor. 300-400 ip atlamalar falan. ben o kadar atlayamıyorum. dinlenmeden en fazla 50. ara ara atlıyorum tabi.
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
gercekten cok ııı anlatmıssın cnm tam ben yazacaktım....spor yapabılırsın ben emzırıyorum ama yesıl cay ıcıorum sımdılık bı sıkıntı yok....bende hastaneden cıktıgımda 85ıdım emzırerek 73e kdr dustum kı bende hamılelıge 62 kg ıle bsladım.2 ay daha sabret zaten emzırerek sen gunde 500kalorı verıyosun buda 20 dk yuruyuse esdeger yagsız beslenerek bol yesıllık sebze meyva yıyerek bu donemde verırsın cnm ben oyle yapıyorum suan ve 3 gunde 1 kg gıtmıs kii yuruyusde yapamıyorummmm
sen heeer zamanki gibi supersin,ne diyim ki,ya ben de atlayamiyorum,ennn fazla 50.onu da 10 10.nefesim kesiliyor.
birkaç ay sonra okulumu değiştiricem yeni bir ortama giricem o nedenle artık kilo problemim olmasın istiyorum. hem fit olduğumu hissedince kendime olan güvenim daha da atıyor. aslında 20 gün sonra oğlumun ilk doğum günü var ama yine de kendimi tutup birşey yememeyi planlıyorum bakalım. ve doğumdan tam 1 yıl sonra eski halime döndüğüm için mutluyum. bir arkadaş vardı 4 aylık bebeği vardı lütfen şimdilik sadece bebeğinizi emzirmeyi düşünün göbek falan unutun. bende öyleydim sürekli kilomu ve sütüm kesilirmi acaba diye düşündüm stres yaptım ve sütüm kesildi 5. ayında bıraktı emmeyi zaten. yavaş yavaş gidiyor kilolar bebeğiniz biraz daha büyüsün başlarsınız dikkat etmeye. şimdilik sadece ekmeği azaltın çünkü süte pek bir faydası yok. süt için bol protein ve suuuu...
günaydıın herkese. dün yine güzel bir gün geçirdim hiç kaçamaksız çok hareketli, temizlik ve spor yaparak tabii. bugün de yine güzel bir kahvaltı ile başladım. birde burda okumuştum uyanınca limonlu su içiyordu bi arkadaş. işe yarıyormu bilmiyorum ama onuda içtim. yarın kontrolüm var diyet listemi değiştirecek sanırım. herkes çok azimli çok iyi gid,yor. 300-400 ip atlamalar falan. ben o kadar atlayamıyorum. dinlenmeden en fazla 50. ara ara atlıyorum tabi.
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
türkan canım çarşamba kilo bildirimi yapacağız yaa
ben salı günden bi arkadaşa kalmaya gideceğim ders çalışmaya bana konu anlatacak ve sadece o gün müsaitmiş
evinde neti var ama tartısı yok ben nasıl kilo bildirimi mi yapacağım çarşamba sabahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?