Turkan88'in Diyet Günlüğü

ip atlıycam şimdi 200 tane hem baslamısda olurum ne zamandır bırakmıstım ayağım yuzunden canım ceza vermeyin banaaaa

vicdan azabi sana yeter zaten,hem 2 gun arka arkaya diyet bozuldugunda cezalanabilirsin.cezasi da kokten hallediyor ama,o arkadasa bye byeee demek gibi....

aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum

canim, benim kekik biberiye yagi da sporda yakti,bu gibi yaglar yakabiliyor,mesela benim bacaklarimi oyle bir yakti ki daha simdi o yaniklarin kabuklari soyuluyor.amaa o kadar da guzellestirmisti ki,gel gor ki sanki hardal veya aci biber surulmus gibi hic dayanamiyorum,o yuzden artik evin genel temizliyini yaptigim gunler suruyorum.cunki temizlik yaparken direkt surdugum kaslari calistirmadigi icin cok acitmiyor

YALNIS TURKCE KELIMELER KULLANIYORSAM KUSURA BAKMAYIN,BU KADAR OLUYOR ARTIK.ANLAMADA ,YAZMADA HIIC SORUN YOK AMA KONUSURKEN KELIMEYI BULAMIYORUM BAZEN,DUSUNUYORUM,SIZ COCUKLUGUNUZDA NELERI IZLIYIP KIMLERLE BUYUDUNUZSE BEN DE AYYNI.HIC KENDIMIZINKILERI IZLEMEDIM,ESKIDEN 5 KANAL VARDI,TUM GUN ONLARI.

Son düzenleme:

guzelmıs ama tum menunu aksam yaz canım,boyle bulmak zor oluyor.

sabah 1 dilim çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
ara 1 bardak meyve suyu
öğle 1 çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
ara activia
aksam 1 cigkofte durum ayran
ara 6 cilek

araların haaarıka.ogunlerın de super,7 dılımden 2dılıme dusmussun,dıyetısyenmı azaltdı.?umarım zorlanmıyorsun.

cok guzel gıdıyorsun canım masaallah.cok azımlısın.ınsaallah hep bırlıkte hedefe ulasırızkısa surede.

canım yürüyüşten geldim 1 saat yanmaya devam etti sonra geçti ama öyle kızarıklık yara falan yapmadı şükür herhalde iyi bi şey

Yağların yanıyor daa olabilir , alerjide oluyor olabilirsin.Bence direk aktara sor.O zaten sattığı ürünü bilir ,alerjiyse bırakırsın.

canım alırken sormuştum zaten cilde zarar verir mi diye kesinlikle vermez demişti
zaten yanmada geçti herhangi bi zarar vermedi
galiba yağlarım yanıyordu gerçekten

günaydın günaydın gaünaydın güzel topikimin güzel bacıları
sabahları kendimi çok hafif hissediyorum bu çok güzel bi duygu
akşam resmen açlıktan çıldırdım ama şekersiz çay ve sudan başka ağzıma bi şey kooymadım
kalkar kalkmaz koca bi bardak su içtim tam 400 kerede ip atladım şimdi kahvaltımı yapacağım
temmuza kadar incecik olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor
çok fit bi gelin olacağım inşallah
ama 2013 haziranına kadar formumu da korumam gerekecek kiloları verdik mezun olduk diye bırakmayalım kızlar

canım 100 mekik nasıl çekiyorsun
ben 15tane yaptım mı halim kalmıyor yapmak istiyorum ama yapamıyorum

Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek

çiğköfte dürümü keşke öğlen yemiş olsaydın
ama onun dışında süper senin liste azalmış epey canım
bir de hazır meyve suyu içme canım bilmiyorum sen hazır mı içtin ama çok sağlıksız ve diyet içi uygun değil bence

oyy maşallah hamarat hatunun hali başka :)
hem o kadar yemeğe hazırlık yap hem de hiç birinden yeme valla bravo

400 ıpmııııııııııııııııı???????haaaaaaaaaaarıka otesısın supersıııııın.masaallah.ınsaallah mezun olsakta nasıl koruyalım onu arastırırız.

400 ıpmııııııııııııııııı???????haaaaaaaaaaarıka otesısın supersıııııın.masaallah.ınsaallah mezun olsakta nasıl koruyalım onu arastırırız.

GÜNAAAAAYYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNN GÜZZELLLLLEEERRRRRRRR SABAH:1bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,1 katı yumurta,2salatalık yedim 250 tanede ip atladım bacılaarrrr

Süpersin bacım yaa tebrik ediyorum seni

GÜNAAAAAYYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNN GÜZZELLLLLEEERRRRRRRR SABAH:1bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,1 katı yumurta,2salatalık yedim 250 tanede ip atladım bacılaarrrr

canım peynir ve yumurtayı birlikte yemiyoruz ama ikisinden birini tercih ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…