ip atlıycam şimdi 200 tane hem baslamısda olurum ne zamandır bırakmıstım ayağım yuzunden canım ceza vermeyin banaaaa
aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum
hemen gidip 250 tane atladım ip bundan sonra atlıycam ayğım şimdilik iyi hosçakalııınnnnnn
20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...
sabah 1 dilim çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
ara 1 bardak meyve suyu
öğle 1 çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
ara activia
aksam 1 cigkofte durum ayran
ara 6 cilek
evet bu akşam çok geç kaldım.gündüz temizlik ve akşama eltimler yemeğe gelmişti.bugün yine kendimi takdir ettim.:13:çünkü diyeti hiçççç bozmadım.güzel güzel tatlılar vardı yemedim.şuanda da kendimi suçlu hissetmiyorum.çarşambamı tartılacaktık.:26:
Zayıflıyorum , zayıflıyorum..
Bu arada form çayı içmeyi bıraktım , yeşil çaya geri döneceğim.çünkü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu.kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim.valla ben form çayı hiç tutmadım.
canim, benim kekik biberiye yagi da sporda yakti,bu gibi yaglar yakabiliyor,mesela benim bacaklarimi oyle bir yakti ki daha simdi o yaniklarin kabuklari soyuluyor.amaa o kadar da guzellestirmisti ki,gel gor ki sanki hardal veya aci biber surulmus gibi hic dayanamiyorum,o yuzden artik evin genel temizliyini yaptigim gunler suruyorum.cunki temizlik yaparken direkt surdugum kaslari calistirmadigi icin cok acitmiyor
YALNIS TURKCE KELIMELER KULLANIYORSAM KUSURA BAKMAYIN,BU KADAR OLUYOR ARTIK.ANLAMADA ,YAZMADA HIIC SORUN YOK AMA KONUSURKEN KELIMEYI BULAMIYORUM BAZEN,DUSUNUYORUM,SIZ COCUKLUGUNUZDA NELERI IZLIYIP KIMLERLE BUYUDUNUZSE BEN DE AYYNI.HIC KENDIMIZINKILERI IZLEMEDIM,ESKIDEN 5 KANAL VARDI,TUM GUN ONLARI.
Yağların yanıyor daa olabilir , alerjide oluyor olabilirsin.Bence direk aktara sor.O zaten sattığı ürünü bilir ,alerjiyse bırakırsın.
20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek
Evet bu akşam çok geç kaldım.Gündüz temizlik ve akşama eltimler yemeğe gelmişti.Bugün yine kendimi takdir ettim.:13:Çünkü diyeti hiçççç bozmadım.Güzel güzel tatlılar vardı yemedim.Şuanda da kendimi suçlu hissetmiyorum.Çarşambamı tartılacaktık.:26:
Bu arada Form çayı içmeyi bıraktım , yeşil çaya geri döneceğim.Çünkü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu.Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim.Valla ben form çayı hiç tutmadım.
Ya ben bu ayın 14u ıstanbula gıdıcem ınsaallah,ama orda nasıl ınternete gırıcem.:44::44::44::44::44:
kaç gün kalacaksın ki canım
hiç bir yerden girmek gibi bi imkanın yok mu
günaydın günaydın gaünaydın güzel topikimin güzel bacıları
Sabahları kendimi çok hafif hissediyorum bu çok güzel bi duygu
Akşam resmen açlıktan çıldırdım ama şekersiz çay ve sudan başka ağzıma bi şey kooymadım
kalkar kalkmaz koca bi bardak su içtim tam 400 kerede ip atladım şimdi kahvaltımı yapacağım
Temmuza kadar incecik olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor
çok fit bi gelin olacağım inşallah
Ama 2013 haziranına kadar formumu da korumam gerekecek kiloları verdik mezun olduk diye bırakmayalım kızlar
400 ıpmııııııııııııııııı???????haaaaaaaaaaarıka otesısın supersıııııın.masaallah.ınsaallah mezun olsakta nasıl koruyalım onu arastırırız.
30 u donus INSAALLAH.
Evet bu akşam çok geç kaldım.Gündüz temizlik ve akşama eltimler yemeğe gelmişti.Bugün yine kendimi takdir ettim.:13:Çünkü diyeti hiçççç bozmadım.Güzel güzel tatlılar vardı yemedim.Şuanda da kendimi suçlu hissetmiyorum.Çarşambamı tartılacaktık.:26:
Bu arada Form çayı içmeyi bıraktım , yeşil çaya geri döneceğim.Çünkü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu.Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim.Valla ben form çayı hiç tutmadım.
GÜNAAAAAYYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNN GÜZZELLLLLEEERRRRRRRR SABAH:1bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,kkpeynir,1 katı yumurta,2salatalık yedim 250 tanede ip atladım bacılaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?