Turkan88'in Diyet Günlüğü

doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorum
spor da yürüyüşe çıkıcam dönünce 100-200 mekik duruma göre

Mukayese kız moralim çookk bozuk bugün kacırdım yahu Türkan haklı olarak kızdı bana yaa :26:

sen şu mısırları yiyeeeeennn sana cevap vermiyorum cezalısın

tamam bi seferlik olmuş hemen telafi girişimleri yediğini yakacak kadar spor

ip atlıycam şimdi 200 tane hem baslamısda olurum ne zamandır bırakmıstım ayağım yuzunden canım ceza vermeyin banaaaa

Güzelleeeerrr ben ip atlamaya gidiyorum yarın görüşürüz canlaaaaarrrrr hayırlı aksamlarr

menün gayet güzel canım ama o pirinç mısır patlağı çok da masum bişey değil bence. diyet için uygun gibi duruyor ama yağlı sanki.evet 6 yıllık ingilizce öğretmeniyim. inşallah istediğin yere atanırsın kpss ye yüklenmen lazım epey. benim adım arzu o şekilde hitap edebilirsin sorun değil.

aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum

bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum

BİLDİĞİ KADARIYLA YANMASI İYİ CANIM TELASLANMA BENCE

hemen gidip 250 tane atladım ip bundan sonra atlıycam ayğım şimdilik iyi hosçakalııınnnnnn

güzelll:)

marka vermende bi sakınca yok canım menü güzel:) kaç yaşındasın bakim sen ablası

20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...

Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek

Staj yerin süpermiş.İstanbuldaysan Kadınlar kulubü toplanıp çocukları ziyarete gelelim.
Ayran diyetini (içinde nohut olanı yapmıştım gerçekten 2 günde 2 kilo veriliyor)Ben rahat içebilmek için içine bol bol nane koydum.Cacık niyetine içmiştim.

Yağların yanıyor daa olabilir , alerjide oluyor olabilirsin.Bence direk aktara sor.O zaten sattığı ürünü bilir ,alerjiyse bırakırsın.

Son düzenleme:
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek

Akşam menün süpermiş bende çiğ köfteye bayılırım ama şu sıralar yemiyorum.Akşam yemen kötü olmuş ama olmuşa çare yok afiyet olsun.

Evet bu akşam çok geç kaldım.Gündüz temizlik ve akşama eltimler yemeğe gelmişti.Bugün yine kendimi takdir ettim.:13:Çünkü diyeti hiçççç bozmadım.Güzel güzel tatlılar vardı yemedim.Şuanda da kendimi suçlu hissetmiyorum.Çarşambamı tartılacaktık.:26:
Zayıflıyorum , zayıflıyorum..
Bu arada Form çayı içmeyi bıraktım , yeşil çaya geri döneceğim.Çünkü bağırsaklarımı acayip çalıştırıyordu.Kabızlık sorunu olanlara tavsiye ederim.Valla ben form çayı hiç tutmadım.

Son düzenleme:

Ne güzel hepiniz çok gençsiniz. Zaman çok çabuk geçiyor kızlar.Bir bakıyorsunuz olmuşsunuz 35 , 11 yıllık evli ama ben daha yaşlanmaya hazır değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…