doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorumMASAALLAHSPOR ,CAY?
doğru onu unuttum:) sabah 1 bardak kiraz sapı akşam normal çay içtim 1 çay bardağı şekersiz artık şeker kullanmıyorum
spor da yürüyüşe çıkıcam dönünce 100-200 mekik duruma göre
sen şu mısırları yiyeeeeennnMukayese kız moralim çookk bozuk bugün kacırdım yahu Türkan haklı olarak kızdı bana yaa :26:
Supersın canım,ben kactıım
sen şu mısırları yiyeeeeennnsana cevap vermiyorum cezalısın
tamam bi seferlik olmuş hemen telafi girişimleri yediğini yakacak kadar spor
kiraz sapının yağ yaktığını düşünmüyorum idrar yolları için iyi yağ yakıcı bişe denesen daha iyi biberiye gibiyarın aktara gidip kiraz sapı alcam kaynatıp içeceğim bundan sonra insallah canım
kiraz sapının yağ yaktığını düşünmüyorum idrar yolları için iyi yağ yakıcı bişe denesen daha iyi biberiye gibi
selamm ben de geldim :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt
ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani
öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve
bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucambu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim
aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum
güzelll:)
marka vermende bi sakınca yok canım menü güzel:) kaç yaşındasın bakim sen ablası
hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)
aktardan aldığım yağı göbüşüme sürdüm 1 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu 3.günüm ama bugün göbeğim ve belim yanıyor ateş çıkıyor sanki bi zarar mı verdi acaba korkuyorum
Sabah 1 dilim Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin
Ara 1 bardak meyve suyu
Öğle 1 Çavdar 3 parça tavuk ızgara 1 patlıcan ızgara salata
Ara activia
Aksam 1 cigkofte durum ayran
Ara 6 cilek
20 yaşındayım ben :)) bu arada sabah ve öğleyi yazmıştım ara da 1 tanecik havuç yedim akşam yemeği için de saat 9 buçukta bir kase çorba içtim. Biliyorum geç oldu ama dışarıdaydım vakit bulamadım hiçbir şey yemeden de duramazdım sabaha kadar
bugün yürüyüş yapamadım gece 100 mekik çekerim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?