Turkan88'in Diyet Günlüğü

unaydin herkese..simdi sahura kalktim ve 2 dilim ekmek(cok cok ince)
domates,maydonoz
1 kk beyaz peynir.
2 kucuk kup mozeralla
1 bardak ayran la sahuru yaptim..biraz su icip yatacagim...

selamun aleykum hanımlar keyıfler nasıl bende ıyı sayılır cunku 64 oldum hastalancam ondandır cunku yememe ıcmeme sporuma dıkkat etım hep
neyse ınsallah bıldırım gunune kadar gıder ne dıyelım...

selamun aleykum hanımlar keyıfler nasıl bende ıyı sayılır cunku 64 oldum hastalancam ondandır cunku yememe ıcmeme sporuma dıkkat etım hep
a.s canım yaaa ben geçenlerde yasin okumuştum ama sölemeyi unuttum şimdi slm verince aklıma geldi 2 tane okumuştum hala toplanıyosa ekleyebilirsin

ben seni kırarmıyım tatlım benimyeni okuldan geldim canlar öğle:3 dolma,1 kase cacık var menüde birazdan yıycem tatlılar

MASAALLAHin var fehiyecigim.tam gaz gidiyorsun.

sen söyleyince dikkat ettim gerçekten benziyosun tatlım masallahın var
tesekkurler

Türkanım artık bol bol lavaboya gidersin canım
bi ayagim tuvaletde kaldi.2.den sonra bu hale dustum,15dk.da bir kaciyoru,karnim da siskin durumda ama olsun aysin toksinleri yeterki.

türkanım türkiye turuna cıkıyosun galiba hazır çıkmışken bana da gel elazığ sudur surası antalya ya biraz daha yakın yanı

canim benim yalniz olsam eger senn gibi birini muuuutlaka ve de kesinlikle ziyaret etmek isterdim.

öğle yemeğimi yedim birazdan biberiye çayımı da içerim
4kaşık kuru fasulye, salata ve 1bardak ayran (sebze yemeğini doyduğum için yiyemedim)

supermis humeyracigim.hic bozma.
aynı ne yazık ki canım hala aramız limoni
ilk defa bu kadar uzun süren bi kırgınlık yaşıyoruz hemde nişan öncesi bu da benim canımı sıkıyor

ay ben sana kurban oluruum,erkekler boyle iste,bizim canimizi sikarlar hep.ama sen sabirli ol,INSAALLAH yoluna duser bi sekilde.iilkbahar yagmuru gibidir eminim ki,cunki 2 insan eger birbirini seviyorsa kusmeler de boooos,aglamalar da,her sey ,ama yeter ki gereyinden fazla gurur yamayin,o zaman her sey yoluna duser.

abblam iste,ne guzel tavsiyeler.

canim ben yagdan atdigini dusunmuyorum,bu detoks oldugu icin toksinden atiyor bence.zira vucutta bazen 10 kq a kadar toksin toplana biliyor.ozellikle de bagirsaklarda.onun 2kq i gidiyor olabilir.bundan sonra eger dikkat edersek ayni sekilde diyetimize yenilenmis vucudumuzun metobolizmasi hizlanacagi icin INSAALLAH daha hizli bir sekilde kilo vere biliriz diye dusunuyorum.

inşallah öyle olur canım
tripli erkeğe tahammül edemiyorum ben küseceğime o küsüyor kız gibi sinir ediyor beni

ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff,aldirma gooonul aldirma.

galiba bunlar pogacalarin tedavisi.bidaha 2 tane yeme emi?

unaydin herkese..simdi sahura kalktim ve 2 dilim ekmek(cok cok ince)
domates,maydonoz
1 kk beyaz peynir.
2 kucuk kup mozeralla
1 bardak ayran la sahuru yaptim..biraz su icip yatacagim...

cok guzel ALLAH kabul eylesin

nerelerdeydin bakkim sen?

evet detoksun mantığını biliyorum vücuttaki toksinleri atmak, bir sitede yağdan verdiriyor yazıyordu o yüzden bende acaba dedim. gerçi ben 2 hafta önce detoks yaptım hemde ağır bir detokstu. yani vücudumda fazla ödem yok o yüzden tartıda bu iki gün detoksun etkisini göremeyebilirim. zaten çok tok tutuyo hiç zor değil. benim önceki yaptığım (diyetisyen vermişti) detoks inanılmazdııı..

kızllaaaaaarrrr ben geldim biraz dinleneyim de kalkıp yemek yapayım güzelleeerrrrrr

yaaa o zaman hemen bahsetmelisin detoks aşkıyla yanıp tutuşanlara

kızlarr öğle yemeğimden sonra 3 havuç ve 1 elma yedim aksam:2 2 haslanmıs but ve salata var sonra da bir sey yemem ben

kızllaaaaaarrrr ben geldim biraz dinleneyim de kalkıp yemek yapayım güzelleeerrrrrr
ne yemek yapacaksın bakalım:)
mukayeseee nasılsın güzellikkkkkkk???
nasıl olayım canım enerji dolu:):) hava çok güzel ince ince giyiniyoruz kilo verdiğimi görenler fazla verme yakışmaz diyo, sonra da nasıl verdin beni de zayıflat diyo bundan büyük mutluluk olur mu

sisebe nerdesin canım kacgündür??gözlerimiz yollarda kaldı

Evet Türkancım poğaçaların telafisi
150 ip :))
yok cnm ya yemicem kesinlikle
kendimi çok kötü hissettim inanki
ya bu arada bugün ben çok susuyorum ya sizde de aynımı

AFERİN SANA TAM GAZ DEVAM O ZAMAN DİETE YEMEK OLARAK (kendime haslanmıs tavuk olcak)bulgur pilavı,karnıyarık,cacık olcak tatlımm

bence de acayip tok tutuyor,ama halsizlik var bende,spor yapmak istiyorum ama kalkamiyoru,zira siskinkik var,tabiki odem gitsin yeter,

hay MASAALLAH.de ki azmin ve dayanismanin zaferidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…