inşallah öyle olur canım
tripli erkeğe tahammül edemiyorum ben küseceğime o küsüyor kız gibi sinir ediyor beni
a.s canım yaaa ben geçenlerde yasin okumuştum ama sölemeyi unuttum şimdi slm verince aklıma geldi 2 tane okumuştum hala toplanıyosa ekleyebilirsinselamun aleykum hanımlar keyıfler nasıl bende ıyı sayılır cunku 64 oldum hastalancam ondandır cunku yememe ıcmeme sporuma dıkkat etım hep
neyse ınsallah bıldırım gunune kadar gıder ne dıyelım...
ben seni kırarmıyım tatlım benimyeni okuldan geldim canlar öğle:3 dolma,1 kase cacık var menüde birazdan yıycem tatlılar
tesekkurlersen söyleyince dikkat ettim gerçekten benziyosun tatlım masallahın var
bi ayagim tuvaletde kaldi.2.den sonra bu hale dustum,15dk.da bir kaciyoru,karnim da siskin durumda ama olsun aysin toksinleri yeterki.Türkanım artık bol bol lavaboya gidersin canım
türkanım türkiye turuna cıkıyosun galiba hazır çıkmışken bana da gel elazığ sudur surası antalya ya biraz daha yakın yanı
öğle yemeğimi yedim birazdan biberiye çayımı da içerim
4kaşık kuru fasulye, salata ve 1bardak ayran (sebze yemeğini doyduğum için yiyemedim)
aynı ne yazık ki canım hala aramız limoni
ilk defa bu kadar uzun süren bi kırgınlık yaşıyoruz hemde nişan öncesibu da benim canımı sıkıyor
Ben sana bir sey diyeyim mi bence alışmaya calış bu duruma yani sevgiliylen,nişanlıyken böyle tatlı atışmalar oluyor mesela ben esimle nişanlıyken Erzurumda görev yapıyodum o da Gaziantep teydi tl da görüşebiliyoduk haliyle inanır mısın haftanın 7 günnde 2 gün konusurduk 5 gün küserdik o kdar yani hele ben biraz da fevriyimdir kafam attı mı yüzüğü mektuba koyar gönderirdim o da bana gerisin geri postalardı hep böyle geci yani kafana takma şimdi 2 çocuk var inan kavga etmeye fırsat dahi bulamıyoruz gecen kırılmıstım esime aksama kadar suratımı astım ertesi gün oldu konusmaya basladım esim diyo hani küstün bana ne oldu da barıştın?Ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ne için küstüğümü sonra sordum gülüyo bana unutuyorum niçin küstüğümü yani fırsatımız olmuyor anlıyacağın bakıyorumda eski günlerimize o kadar saçma seyler için birbirimizi kırmısız ki cahillik diyoruz gülüp geçiyoruz esimle siz de ileride öyle diyceksiniz gençlikmiş diyceksiniz ve güleceksiniz bu hallerinize tatlım
selam herksee. evet bende okuldan gelince ayranımı içtim sonra bilgisayarı açtım hemen. geçmişi okumak zaten bayaa sürüyor bende merak ediyorum kim ne yapmış diye. okuldada müfettiş telaşı
ben bugün şu ayran detoksuna başladım. sabah o ayranı yetiştiricem diye halimi bi görseydiniz. düdüklüde haşladım akşamdan ıslatmıştım zaten.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 haşlanmış yumurta
çok azıcık peynir (normalde yumurtayla aynı anda yemem ama bu detoksta yazıyor diye azıcık yedim)
saat 10:00
1 kase salatalık, yeşil mercimek, bulgur ve nohutlu ayran. (tadını beğenmedim ben tuzsuz hiç bir şey yiyemem)
saat 12:00
aynı ayrandan.
akşam saat 8 e kadar bu şekilde devam edicem kaselere koyup buzdolabına koydum. aralarda yeşil çay ve su. yarında bu şekilde devam edip çarşamba diyetisyene gitmeyi planlıyorum. ama gerçekten 2 kilo vermiş olursam gitmem. zaten hedefime 3 kilo kalmış olacak. onu da kendi kendime halledebilirim bilmiyorum. 1 ay sonra ev taşınma süreci başlayacak koşturmacada gider herhalde.
hmrali takma kafana düğün nişan öncesi gerginlikler olur hep çoık önemli bir sorun yoktur umarım.
inşallah öyle olur canım
tripli erkeğe tahammül edemiyorum ben küseceğime o küsüyor kız gibi sinir ediyor beni
kızlarrrrrr napıyosunuz bakalım
öğlen menümü yazıyorum
yarım kase sebze çorbası
3 yk türlü ve yoğurt
ayrıca lavaboda 150 ip atladım
akşama kadar bi 150 daha atlarım
sabahki poğaçalardan size söz vermiştim
hiç yerine getirmeden olur mu :)
cok guzel ALLAH kabul eylesinunaydin herkese..simdi sahura kalktim ve 2 dilim ekmek(cok cok ince)
domates,maydonoz
1 kk beyaz peynir.
2 kucuk kup mozeralla
1 bardak ayran la sahuru yaptim..biraz su icip yatacagim...
selamun aleykum hanımlar keyıfler nasıl bende ıyı sayılır cunku 64 oldum hastalancam ondandır cunku yememe ıcmeme sporuma dıkkat etım hep
yaaa o zaman hemen bahsetmelisin detoks aşkıyla yanıp tutuşanlara:d
yaaa o zaman hemen bahsetmelisin detoks aşkıyla yanıp tutuşanlaraevet detoksun mantığını biliyorum vücuttaki toksinleri atmak, bir sitede yağdan verdiriyor yazıyordu o yüzden bende acaba dedim. gerçi ben 2 hafta önce detoks yaptım hemde ağır bir detokstu. yani vücudumda fazla ödem yok o yüzden tartıda bu iki gün detoksun etkisini göremeyebilirim. zaten çok tok tutuyo hiç zor değil. benim önceki yaptığım (diyetisyen vermişti) detoks inanılmazdııı..
ne yemek yapacaksın bakalım:)kızllaaaaaarrrr ben geldim biraz dinleneyim de kalkıp yemek yapayım güzelleeerrrrrr
nasıl olayım canım enerji dolu:):) hava çok güzel ince ince giyiniyoruz kilo verdiğimi görenler fazla verme yakışmaz diyo, sonra da nasıl verdin beni de zayıflat diyo bundan büyük mutluluk olur mumukayeseee nasılsın güzellikkkkkkk???
selamun aleykum hanımlar keyıfler nasıl bende ıyı sayılır cunku 64 oldum hastalancam ondandır cunku yememe ıcmeme sporuma dıkkat etım hep
gayet iyi canımkızlarr öğle yemeğimden sonra 3 havuç ve 1 elma yedim aksam:2 2 haslanmıs but ve salata var sonra da bir sey yemem ben
gayet iyi canım
hanımlaaaaaaaaaaarr nesfit kleks falan düzenli olarak kullanıp sonuç alan var mı aranızda
ne yemek yapacaksın bakalım:)
nasıl olayım canım enerji dolu:):) hava çok güzel ince ince giyiniyoruz kilo verdiğimi görenler fazla verme yakışmaz diyo, sonra da nasıl verdin beni de zayıflat diyo bundan büyük mutluluk olur mu
evet detoksun mantığını biliyorum vücuttaki toksinleri atmak, bir sitede yağdan verdiriyor yazıyordu o yüzden bende acaba dedim. gerçi ben 2 hafta önce detoks yaptım hemde ağır bir detokstu. yani vücudumda fazla ödem yok o yüzden tartıda bu iki gün detoksun etkisini göremeyebilirim. zaten çok tok tutuyo hiç zor değil. benim önceki yaptığım (diyetisyen vermişti) detoks inanılmazdııı..
Evet Türkancım poğaçaların telafisi
150 ip :))
yok cnm ya yemicem kesinlikle
kendimi çok kötü hissettim inanki
ya bu arada bugün ben çok susuyorum ya sizde de aynımı
canım niye öle oldu acaba yaa ben de yorgunluk hiç yok sadece şişkinlik var wcye çıkma durumu da yokbence de acayip tok tutuyor,ama halsizlik var bende,spor yapmak istiyorum ama kalkamiyoru,zira siskinkik var,tabiki odem gitsin yeter,
ne yemek yapacaksın bakalım:)
nasıl olayım canım enerji dolu:):) hava çok güzel ince ince giyiniyoruz kilo verdiğimi görenler fazla verme yakışmaz diyo, sonra da nasıl verdin beni de zayıflat diyo bundan büyük mutluluk olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?