ciddi misin ben iyiki bırakmışım şekeri o zaman :)
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr, bugün detoksum başlamış bulunuyo:) ben de kahvaltımı erken yaptım mecburen 4 kaşık müsli yarım bardak sütle,
ya ama gelmeyene bu kadar sert olmayalım mayıs sonu ben de yokum 2 hafta hiç giremicem
Bılıyormusunuz benı bugune kadar o kadaar ınsan turkan soraya benzettı kı.ustelık turkan sorayın dedesı azerı
karnım su ve yesıl cay ve kahvaltı ve 2 kepce ayranla dolmus durumda.
esım dıyor kı ıyı demlenmıs turk cayı bana gore cayların en guzeldır,sabah ondan konusuyorduk,zıra onumuzdekı hafta orda oldugum ıcın sekersız nasıl ıcerım dıye dusunup duruyordum,ama ıcıle bılıyormus,ama ben 2 haftadır 1 defa annemlerde,1 defa da alının okulunda ıcmısım.ancak .orda da yesıl ıcıcem dıye dusunuyorum,yanıma sallama alıcam ,tadını sevmesem de sallamanın,zıra ıstanbulda esımın bekar evınde fazladan demlık bulunmayabılır.ama antalyada sadece yesıl cay soylerım ınsaallah.
öğle yemeğimi yedim birazdan biberiye çayımı da içerim
4kaşık kuru fasulye, salata ve 1bardak ayran (sebze yemeğini doyduğum için yiyemedim)
süpersin canım tam gaz devam ben daha yemedim birazdan yıycem tatlım arkadasınla sorun var demiştin şimdi moralin nasıl?
aynı ne yazık ki canım hala aramız limoni
ilk defa bu kadar uzun süren bi kırgınlık yaşıyoruz hemde nişan öncesibu da benim canımı sıkıyor
Arzuaytenciğim geldin mi okuldan?ben yeni geldim hemen nete girdim ben yokken ne konusulmus diye ay çok merak ediyorum biliyor musun iyice bağlandım yaniii
Ben sana bir sey diyeyim mi bence alışmaya calış bu duruma yani sevgiliylen,nişanlıyken böyle tatlı atışmalar oluyor mesela ben esimle nişanlıyken Erzurumda görev yapıyodum o da Gaziantep teydi tl da görüşebiliyoduk haliyle inanır mısın haftanın 7 günnde 2 gün konusurduk 5 gün küserdik o kdar yani hele ben biraz da fevriyimdir kafam attı mı yüzüğü mektuba koyar gönderirdim o da bana gerisin geri postalardı hep böyle geci yani kafana takma şimdi 2 çocuk var inan kavga etmeye fırsat dahi bulamıyoruz gecen kırılmıstım esime aksama kadar suratımı astım ertesi gün oldu konusmaya basladım esim diyo hani küstün bana ne oldu da barıştın?Ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ne için küstüğümü sonra sordum gülüyo bana unutuyorum niçin küstüğümü yani fırsatımız olmuyor anlıyacağın bakıyorumda eski günlerimize o kadar saçma seyler için birbirimizi kırmısız ki cahillik diyoruz gülüp geçiyoruz esimle siz de ileride öyle diyceksiniz gençlikmiş diyceksiniz ve güleceksiniz bu hallerinize tatlım
selam herksee. evet bende okuldan gelince ayranımı içtim sonra bilgisayarı açtım hemen. geçmişi okumak zaten bayaa sürüyor bende merak ediyorum kim ne yapmış diye. okuldada müfettiş telaşı
ben bugün şu ayran detoksuna başladım. sabah o ayranı yetiştiricem diye halimi bi görseydiniz. düdüklüde haşladım akşamdan ıslatmıştım zaten.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 haşlanmış yumurta
çok azıcık peynir (normalde yumurtayla aynı anda yemem ama bu detoksta yazıyor diye azıcık yedim)
saat 10:00
1 kase salatalık, yeşil mercimek, bulgur ve nohutlu ayran. (tadını beğenmedim ben tuzsuz hiç bir şey yiyemem)
saat 12:00
aynı ayrandan.
akşam saat 8 e kadar bu şekilde devam edicem kaselere koyup buzdolabına koydum. aralarda yeşil çay ve su. yarında bu şekilde devam edip çarşamba diyetisyene gitmeyi planlıyorum. ama gerçekten 2 kilo vermiş olursam gitmem. zaten hedefime 3 kilo kalmış olacak. onu da kendi kendime halledebilirim bilmiyorum. 1 ay sonra ev taşınma süreci başlayacak koşturmacada gider herhalde.
hmrali takma kafana düğün nişan öncesi gerginlikler olur hep çoık önemli bir sorun yoktur umarım.
canım sabah kilona baktın mı? 2gün sonra ne kadar farkedecek ben sizden çok merak ediyorum
haftasonuda ben yapacağım inşallah
selam herksee. evet bende okuldan gelince ayranımı içtim sonra bilgisayarı açtım hemen. geçmişi okumak zaten bayaa sürüyor bende merak ediyorum kim ne yapmış diye. okuldada müfettiş telaşı
ben bugün şu ayran detoksuna başladım. sabah o ayranı yetiştiricem diye halimi bi görseydiniz. düdüklüde haşladım akşamdan ıslatmıştım zaten.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 haşlanmış yumurta
çok azıcık peynir (normalde yumurtayla aynı anda yemem ama bu detoksta yazıyor diye azıcık yedim)
saat 10:00
1 kase salatalık, yeşil mercimek, bulgur ve nohutlu ayran. (tadını beğenmedim ben tuzsuz hiç bir şey yiyemem)
saat 12:00
aynı ayrandan.
akşam saat 8 e kadar bu şekilde devam edicem kaselere koyup buzdolabına koydum. aralarda yeşil çay ve su. yarında bu şekilde devam edip çarşamba diyetisyene gitmeyi planlıyorum. ama gerçekten 2 kilo vermiş olursam gitmem. zaten hedefime 3 kilo kalmış olacak. onu da kendi kendime halledebilirim bilmiyorum. 1 ay sonra ev taşınma süreci başlayacak koşturmacada gider herhalde.
hmrali takma kafana düğün nişan öncesi gerginlikler olur hep çoık önemli bir sorun yoktur umarım.
evet canım baktım yarını da bitirip çarşamba sabahı kilo bildirimi yaparken ayrıca bu detoksun sonucunu da yazarım. ona göre karar verirsin sende. kilo gider gitmesine de inşallah yağdan gider ben onu bilmiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?