bu yorum aklıma yalancı tavuk göğsünü getirtti off yaaa
müsliyi sabah akşam mı yiyosun yoksa nesfit mi yapıyosuuuuuuuuuuunnn:)valla artık benım onume en şahane yemeğide getırseler yemem ben....66 ya dusunce nasıl olsa ödülüm var şunun şurasında 66ya ne kaldıki
bgun ARA OGUNUMU BILE ISTEMEDI CNM BIRAZDAN SAAT 12.00DE OGLEN YEMEGIMI YICEM ZATEN OGLENKI ARADA ACIKIRSAM YESIL CAY VE 2AD KURU KAYISI YICEM OKADAR AKSAM GENE MÜSLİ VAR
müsliyi sabah akşam mı yiyosun yoksa nesfit mi yapıyosuuuuuuuuuuunnn:)
sence etkisi var mıyok cnm aksamları sadece meyvalı müsli
sence etkisi var mı
ben sadece kahvaltıda tüketiyorum da acaba akşamları da mı yesem ayy iyice kafayı bozdum walla kiloylahemen ıkı dakkada tozları aldım eve makına actım harıka bı kadınım ben yahu:d
bence var cnm ben ıkı gundur yapıyorum yemek ıstemedıgım ıcın ama sabahları daha zınde oluyorum ben nesfıtıde denedım onu ne zaman yesem ardından acıktım müslinin içinde yulaf oldugu ıcın hem sındırımı kolay hem düşük enerjili hemde hafuf ve doyurucu dene bence
ben sadece kahvaltıda tüketiyorum da acaba akşamları da mı yesem ayy iyice kafayı bozdum walla kiloyla
gunaydin herkese, yeni uye alimi yokmu?. Maksat hep birlikte zayiflamak degilmi turkan hanim ? Ben de araniza katilmak istiyorum. 4 kilo fazlam var. 54 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. Hadi yapin bi kiyak
ben sadece kahvaltıda tüketiyorum da acaba akşamları da mı yesem ayy iyice kafayı bozdum walla kiloyla
tşk sağol yorumun için yaa alıcam bugün yarın başlıcam da acaba nesfit mi alsam k flakes mi karar veremedim nesfit fazla şekerli gelmişti banaben sadece sabahyediğim zamanlarda nesfiti kilo veremiyodum,sabah akşam yenmesi müthiş faydalı güzel kilo veriliyo,şimdi ben sadece sabah yerdim eşim evde olduğu zamanlarda,öğlen serbest olurdu haliyle akşamda serbestkilo verilmiyodu,ama sonraki hafta eşim akşamları evde olmayınca,sabah nesfit öğlen eşimle serbest öğün ve akşam yine nesfit çok güzeldiya haphafif uyanıyodum mutluydum,hergün eksilerde çıkıyodum,bence akşamları yemeği dene
evet canım yaa şoktayım sözde detoks yapıyorum ayrandan başka bişe yemiyorum +1,5 çıktı bugünde devam ediyorum bakalımmukayeseciğim yanlış mı okudum yoksa kilo mu almıssın?
evet bencede ama ben isveçte tavuktan bıktığımdan bu önerine dudak bükücemKIZLAR SIZE TAVUKLU YOGURTLU YESIL SALATAYI ONERIRIM TOK TUTUYOR AKSAMI HAFIF GECIRMENIZI SAGLIYOR...
TAVUK GOGSUNU HASLAYIN ISTEDIGINIZ YESILLIKLERI DOGRAYIP SULU YOGURTLA KARISTIRIN USTUNE TAVUKLARI DOGRAYINNNN SUPERRRRRRR OLUYO...:d
kilo alıp verdiğimizde eski kolmuza dönsek bile fiziki yapı olarak aynı olamıyoruz maalesef gelen kilo gitse bile muhakkak iz bırakıyo vücuttacanlar ben gecen sene daha zayıftım bu kıs kilo aldım normalde 38 bedeb giyorum ancak bu kıs 40 a çıktım bugün baktım 40 beden pantolonum bana çok bol hep üstümden düştü çekiştire çekiştire öldüm canlaaarrrrr
kabak çok faydalııı ben de bu hafta alıcamm öğlenleri haşlayıp yoğurtlu tüketicem:)Mukayesecım sanırım slatayı bgun bıraz fazla yedım ya yesıl cayımı ıcıyorum suanda sındırrı umarım
bende ıkı gundur tavuk salata yıyorum banada gına geldı yarın 1 tatlı kasıgı yag ıle yapılmıs kabak yemegı dusunuyorum
akşamı bekleee genelde süprizler akşam olur yakızlarrrr napıyosunuz bakalım
öğle bir kabak dolma 1 bardak ayran 1 küçücük lokmada börek
sadece tadına bakıp bıraktım
kocam tanışma yıldönümümüzü hatırlamadı kızlar ya
bu saat oldu hala bişey sölemedi
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?