Turkan88'in Diyet Günlüğü

haklısın Türkancım hakikaten odun bu erkekler :)
neyse ben güzel bi sürpriz yapayım da utanır belkiiiii
evet cnm kahvaltıyı düzelttim öğle yemeğinde börek çıktı
canım istemesine rağmen yemedim çatalın ucuyla çok küçücük tadına baktım sadece
ay sonra çok pişman oluyorum ya
yemem daha iyiii :)))

kabak çok faydalııı ben de bu hafta alıcamm öğlenleri haşlayıp yoğurtlu tüketicem:)

bende annemın tarıfını yapıcam oda haslıyodu ıcıne bulgur atıp yogurtlu yıyodu rejım yaptıgında...yag sonucta bosver vucutta yeterı kdr yag var zaten bu arada benım sayfayada beklerım uye alımları yapyırum ben:)))iki yürüdüm geldim bu arada 1 saat gecmıs:))))

onu da çok severim ama o azıcık yağlı ya

ooooooooooo,ben gormustum senin topigin oldugunu,ama yine de dusunuyordum ki mesela benim baska topiklerde takilmaya hic zamanim yok,acaba bu kiz neden bizde bu kadar geziyor boyle,megerse uye cekmekmis amac.canim ben sahsen oturdum kendi topigimde davet ettim,bence sen de oyle yap.

ya ben esime sordum demin siz neden boylesiniz kardesim diye,dedi ki bizim tarihleri hatirlamamiz icin kadin olmamaiz gerkiyordu,tarihler son derece onemsiz seylr.boyleler iste,bosver.

e cnm napıyım sen sınırlandırmıssın

arkdaslar ben grubdan cıkıyorum cunk buaralar ılgılenmem gerken cok onemlı ıslerım lutfen benı affedın hakkınızıda helal edın
ınsallah dıyetıme devam etcem ama kendınıze ıyı bakın...

canlaarrrr ben geldim ama kimse yok kiiibirazdan çocuklar gelir yemeğimi de yaptım bekliyorum beklerken bi bakayım kim var kim yok tekmişim yahu bu arada sisebe çıkmış üzüldüm gerçekten insallah bi daha uğrar yaa hepinizi çok seviyorum hiçç ayrılmak istemiyorum tatlılaaarrrr

ben de uzuldum,ama galiba incirreceli de gelmiycek,baksana yok ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…