Turkan88'in Diyet Günlüğü

Türkanım 36 beden sana oluyor mu?o zaman sen çok zayıfsın boyun kac ki kız??

canım ben 38 e düştüm yine yani 40 dan ıyıdır gecen sene 38 bile bol geliyordu yaa biliyor musun kısın 40 a çıktım yavas yavas veriyorum demekki kızzzzz sabah 40 beden pantolonumu giydim okula gittim ayy cekiştire çekiştire öldüm keske kemer taksaydım

Tekrar yazayım kızlar sabah::1 dilim kepek ekmeği,kk peynir,2 salatalık,1 sekersiz cay 1 saat sonra da 2 havuç yedim. öğle:1 tabak brokolı yemeği,1 bardak ayran yedim 1 saat sonra da 1 elma yedim aksam:1 tabak etli yesil fasulye,1 bardak ayran olcak insallah canlarrrr

Tekrar yazayım kızlar sabah::1 dilim kepek ekmeği,kk peynir,2 salatalık,1 sekersiz cay 1 saat sonra da 2 havuç yedim. öğle:1 tabak brokolı yemeği,1 bardak ayran yedim 1 saat sonra da 1 elma yedim aksam:1 tabak etli yesil fasulye,1 bardak ayran olcak insallah canlarrrr

Menumu tekrar yazayım sabah.1 kepek ekmeği,2 salatalık,1 sekersiz cay kk peynir 1 saat sonra 2 havuç yedim öğle:1 tabak brokolı yemeği,1 bardak ayran 1 saat sonra da 1 elma yedim aksam ise:1 tabak etli fasulye yesil,1 bardak ayran var canlaarrrrr

Son düzenleme:

ayy iki defa yazmısım yaaaa

Türkanım çok sağol bebişlerim okulda yoklarken kalkıp yemeğimi yapayım aksam babaları okuldan getirdiğinde aç kurtlar gibi her yere saldırıyolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…