Gunaydin herkese, yeni uye alimi yokmu?. maksat hep birlikte zayiflamak degilmi Turkan hanim ? ben de araniza katilmak istiyorum. 4 kilo fazlam var. 54 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. hadi yapin bi kiyak
herkese merhabalar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.......
herkese merhabalar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.......
hoş geldinizzzz:)ben de geldimmm canlarr
hoş geldinizzzz:)
akşamı bekleee genelde süprizler akşam olur yaama ben bişe diyemiyorum normal yani tanışma ilk buluşma ilk vs bunların tümünü hatırlaması çok zor sen nasıl hatırlıyosun asıl [/QUote
ya ne bileyim cnm ya yeni iş telaşından da unutmuş olabilir
yok biz bütün ilkleri kutlamıyoruz malesef
eşim saçma buluyor:))
tanışma yıldönümü ve evlilik yıldönümü
akşam sofrayı görünce ne dicek çok merak ediyorum
nurgul,senin kac yasin var ,kac bebisin var,?sen de resim koysana[/QUOTE
Günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım
keyifler nasıl
Türkancım benim 22 aylık 1 kızım var
profilimde onun resmi var ama gözükmüyor galiba
akşam 4 yk bezelye 2 kaşık bulgur pilavı yedim
yarım saat yürüyüş yaptım
150 ip atladım :)))
ya bu detoksu bende yapmak istiyorum ama hafta sonu artık
işyerinde çok zor olur
kiz bi bekle bakalim biz bi sonuc alalim,sonra.bende kilo gitmemis daha.aksine her zamanki baskulumle bugun 66,yenisiyle 67 kiloyum ki,yenisi dogruymus.neyse ki ya hic kilom degismemis bu bir haftada ya da dun yediyim ayrandan 1,2 kilo odemim var.
günaydın güzel bayanlar. ayran detoksumun ikinci günü. ilk günden tartıya yansıdı biraz sabah tartıldım ve mutlu oldum. ama yarın yazıcam kikomu.
8 de kalhavltımı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
az peynir
yarım domates
yarım salatalık
yine 2 şer saat arayla ayrana devam. çok ta rahat ettim dün hiç zorluk çekmedim.
şimdi işe gidiyorum herkese güzel bol iradeli bir gün diliyorum. hadi bakalım yarın tartı günü alalım emeklerimizin karşılığını.
INSAALLAH sende azalma olur.
hayretler icindeyim,ben de pek farkli sayilmam,ama keske baslamadan tartilsaydim yaagünaydıııınnnnnya 0 kaçamaksız yaptım gece 10daki ayranı içmedim ona rağmen sabah 64 çıktım 1 günde 1,5 kilo ne kadar mantıklı bişe anlamadım bugün de devam ediyorum ama şoktayım yani :
(
bendede öyle ama vücuttaki fazla ödem falan gitmiştir herhalde. sonuçta içtiğimiz sağlıksız birşey de değil.
aslinda saglikli.haklisin,ama bu kisa sureli bir odem de olabilir,bir kac gune sporla kendimie geliriz diye dusunuyorum INSAALLAH.
bugün bırakmayı bile düşündüm ama dedim bigün daha sabredeyim eğer yarın sabah da 65 çıkarsam dünyam yıkılırartık 3 hafta ağzıma bişe sürmem
CANIM,BIRAZ SABIRLI OL,bu stresle zafiflayamazsin.sakin ol.65 ciksan dunyan falan yikilmiycak zira sudur,odemdir,2 gun spor yapican eskiye donucek.
Bu arada sabah kahvaltım
yarım bardak şekersiz çay 2 dilim etimek biraz peynir
duzelmisin ha,aferin
62,5 tu 64 olması çok ilginç aşırı derecede şişlik oldu ama şişliği atmak deil miydi zaten kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum resmen 3 haftam kaldı kilo vermem gerekirken alıyorum, dukan mı yapsam nesfit mi karar veremiyorum
dukan iyi olur bence,okudum,aklima yatdi,
günaydınlar herkese :))
öncelikler dün akşmaki yemeğim 1 çiğköfte dürüm ve ayrandı ilerleyen saatlerde de 1 avuç dolusu çerez yedim ama bizim üniversitede şenlikler başladı ve tüm gece oynadık bir güzel kurtlarımızı döktükarada yağları da atmışımdır diye düşünüyorum...
sonra bu sabah kalktım doğrucaa spora...50 dk yürüyüş + 110 ip atlama ve biraz da üst vücudu çalıştıracak hareketler...
şimdi kahvaltımı yapıyorum :
1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates, 1 salatalık ve de 1 bardak çay
yalnız spor baya iştahımı kapattı bunları bile zor yiyorum ama zaten benim için tehlikeli saatler öğleden sonra başlıyoro zaman kolay tutamıyorum kendimi...
hahvaltin olmasi gerektigi gibi,harika enerjin var ya MASAALLAH,civil civilsin.
kızlarrrrr napıyosunuz bakalım
bugün eşimle tanışma yıldönümümüz :)))
ayrıca eşim bugün yeni bir işe başladı :))))
akşam ona sürpriz bişeyler yapmak istiyorum
ne hazırlasam acaba
aaayyyyyyyyy,ne guzel haberleer,hadi bakalim romantik bir aksam yemeyi hazirla,mumlar kokular falan.
sen var ya sen supeeeer gidiyosun MASAALLAH.AFFERIN KIZ.kızlaaaaarrrrrr ben geldddiiiiiiiimmmmm okuldan gelir gelmez nete girdim nasılsınız bakayım çok özledimmmm yyyaaaa sabah:1 kepek ekmeği,kk peynir,2 salatalık,1 sekersiz cay öğle:1 tabak brokoli yemeği,1 bardak ayran 2 havuç aksam ise:1 tabak etli yesil fasulye,1 bardak ayran olcak insallah birazdan da 250 ip atlıycam bacılaaaaaarrrrrrrrr çok özledim sizleriiii bal kaymaklarrrrrıımmmm aksama doğru tekrar nete girerim güzellerimm çok öptüm sizleri
NE GUZEL ISTE,BU GUN BENI ALININ OKULUNDA GOREN OOOO,SEN NE KADAAR ZAYIFLADIIIN BOYLEEE,FALAN,NE GUZEL OLDUN DIYORDU,BU GUN ETEK GIYMISTIM,HER KER FARKI FARK ETTI,ETEK 38 BEDEN AMA COK BOLDU,KARNIMIN UZERINE CEKTIM KAYMAMASI ICIN,USTELIK ARTIIIIIIIIIK KORSE DE YOOOOOK.MASAALLAH.canlar ben gecen sene daha zayıftım bu kıs kilo aldım normalde 38 bedeb giyorum ancak bu kıs 40 a çıktım bugün baktım 40 beden pantolonum bana çok bol hep üstümden düştü çekiştire çekiştire öldüm canlaaarrrrr
CANIM ILK OLARAK ERKEKLERIN HAFIFTEN ODUN OLDUGUNU UNUTMA.IKINCISI BU EVLILIK YILDONUMU DEGIL K TANISMA,UNUTMASI GAYET TABI,ERKEKLER BIZIM ONEM VERDIYIMIZ SEYLERI DEGIL ONEMSEMEK,HATTA ANLAYAMAZLAR BILE,sen ne yap biliyormusun,haarika bir aksam yemeyi ve olagan ustu bir gece yasat bugun ona,iste bunu assslla unutmaz.messslek sirrikızlarrrr napıyosunuz bakalım
öğle bir kabak dolma 1 bardak ayran 1 küçücük lokmada börek
sadece tadına bakıp bıraktım
kocam tanışma yıldönümümüzü hatırlamadı kızlar ya
bu saat oldu hala bişey sölemedi
(
türkancığım ne yapıyosun tatlım alişimiz nasıl?
ELHAMDULILLAH iyiyiz canim,sen nasilsin,bebislerin nasil?
Türkanım 36 beden sana oluyor mu?o zaman sen çok zayıfsın boyun kac ki kız??
boyum1.65 dir.
menumu tekrar yazayım sabah.1 kepek ekmeği,2 salatalık,1 sekersiz cay kk peynir 1 saat sonra 2 havuç yedim öğle:1 tabak brokolı yemeği,1 bardak ayran 1 saat sonra da 1 elma yedim aksam ise:1 tabak etli fasulye yesil,1 bardak ayran var canlaarrrrr
Kız diyorum ki boyun kaaçççç???türkanımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?