Turkan88'in Diyet Günlüğü

tamam ozman ıslerımız hala yola koyuyum gelırım yenıden 1 hafta bulur kızlar...

Canlar eğer vakit bulursam akşam bi ara uğrarım yarın sabah tartılırım vakit bulursam hemen nete girip kilomu yazarrım yok vakit bulamazsam öğle gelir gelmez okuldan yazarım ama bayanlar sabah tuvalete cıkdıktan sonra tartılın derim ben daha doğru tartılırsınız

tamam ozman ıslerımız hala yola koyuyum gelırım yenıden 1 hafta bulur kızlar...

olur neden olmasin ki,yarin kilo bildirimini yap ,sonra git,zaten bizler de zaman zaman ayrilmak zorunda kalicaz.illede pes demeye ne gerek var.bu yola birlikte basladik,birlikte bitiricez INSAALLAH.1 ay,3 ay,ne farkeder,her kes bilir ki kilo vermek uzun sureli bir istir.

Yemeklerde az yiyerek günde 3öğün sabahları aç karna su ıcerek ve aksamları yarım saat yuruyerek 6kilonuda verebılırsın :))

şişkollaaarrrrr ben bu saatten sonra asla bir sey yemiycem ki sabah az çıkayım yemeğimi yedim bitti günüm yalnız Türkanım yemeğimin yanına 1 kepek ekmeği ekledim acıkırım diye daha bir sey yemiycem ben bitti kızlarr

canlaaarrr ben kacıyorum benim yaramazların sesini duydum apartmandan yukarı çıkıyolarr apartman ayağa kalkıyor vallahi çok öptüm gülleerrrrrrrrr yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…