Turkan88'in Diyet Günlüğü

QUOTE=yasemin1306;8727418]

kızlar bende yaziyim ne yediğimi sabah ılık limonlu su
kahvaltı bir dilim kepekli ekmekle peynırlı tost,1/4 domates,maydonoz,4 zeytin bugun kahvaltıda bşy yiyemedım canım çekmedi
öğlen:4 kaşık pırasa yemeği,yarım dilim kepek ekmeği
bugün bi tuhaf midem hiç bişiy istemiyo anlamadım ya.
spora gidcem gelincede biraz sebzeyle salata yerim o kadar.

guzelmis,sen 1.5 kilo vermistin dimi?bakalim yarin nasil olucak,senin kac kasin var,evlimisin/

kızlarrrrr bakın avatardaki de benim cimcimem :))))

ayyy masalllahhh yaaa kuzum çokk tatlıymıs allahım bağıslasın çok ama çok güzel masallah canım kız çocuklarına karsı çok buyuk bi sevgim var benim bilmiyorum kızları çok seviyorum aslında 1 çocuk daha istiyorum erkek olur diye de çekiniyorum sakın kızmayın bana tabiki kız erkek farketmez önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ama erkekler çok yaramaz oluyor kızlar daha sakin belki rabbim bana hayırlı,sağlıklı,kalbi ve yuzu güzel bi kız nasip eder gerçi eşim pek sıcak bakmıyor ama bakalım zaman ne gösterecek

AFERİN İLK BASLARDA FAZLA DAYANAMIYODUN BAKIYORUMDA ŞİMDİ DAHA DAYANIKLISIN MİDEN KÜÇÜLDÜ BENCE SÜPER

hayirlisi neyse o olsun tatlim,ben de 1 kizim olsun isterdim.ama erkek cocugu da bir baska tatlidir,kizi bilmiyorumkiz annesi olmak nasil biseydir,tahmin edmiyorum,RABBIM alini bize bagislasin,2ci cocuk dusunmuyoruz,cunki ben fmf hastasiyim(ailevi akdeniz atesi)

Türkanım ben gerçekten çok üzüldüm ama anlayamadım ne demek o yani hastalık anlamadım tatlım

Türkanım öncelikle çok üzüldüm bu duruma ama tam anlayamadım bu hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…