Turkan88'in Diyet Günlüğü

takiliyorum iste,islerimi bitirdim kismen,en esasi alini yedirdim,150 ip atladim,aksam namazindan once bi takilayim dedim,birazdan namaz,sonra 150 ipdaha,sonra da utu yapicam INSAALLAH.

Allah kabul etsin canım ee hamarat avrat da bi baska canımmm ben de evdekilerin yemeğini verdim ,çocukları yıkadım şimdi dinleniyorum az sonra kalkıp namazımı kılcam tatlım benim

Türkanım ben gerçekten çok üzüldüm ama anlayamadım ne demek o yani hastalık anlamadım tatlım

HIIIIC UZULUCEK BISEY YOK BURDA,BU OYLE BIR HASTALIK KI TEHSISININ BIR GUN KONULMUS BILE OLMASI ,GENETIK BIR HASTALIK BILE OLMUS OLSA,BENI VE TEHSISI KONULMUS OLAN HERKESI MUTLU ETMIS,ZIRA BEN 7 YIL INANILMAZ AGRILAR,ACILAR CEKTIM,ELHAMDULILLAH ki turkiyede bulundu hastaligimin ismi.ama cocuk dusunmuyorum cunki beni hasta yapmis olan mutasyonlu gen babada hic bisey olmadigi halde tek bile gecse hasta yapiyor,hem de80% .Rabbime sonsuz sukurler olsun ki o gen ALIYE GECMEMIS.

tatlım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür ki oğluna geçmemiş tatlım senin canın sağolsun 1 oğlun var onu da Allah bağıslasın yeter tatlım sana

Türkanım öncelikle çok üzüldüm bu duruma ama tam anlayamadım bu hastalığı

soyle bir hastalik kisiye gore degisiyor,bazisinda karin,bazisinda sirt,bazisinda bacak agrisi seklinde ki o agriyi anlatmaya kelimeler yetmez+ates+kusma,tam 48 saat suruyor,ne yaparsan yap gecmiyor.tehsisi cok zor konulan bir hastalik.cunki cogu kisi apandisit ameliyati oluyor.kimse bilemiyor ne oldugunu.

çok şükür ki iyisin canım önemli olan bu bence

tatlım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür ki oğluna geçmemiş tatlım senin canın sağolsun 1 oğlun var onu da Allah bağıslasın yeter tatlım sana

ne guzel bir dua.tam da ezan sesi geldi.ALLAH kabul etsin.RABBIM alimi hayirli evlat etsin INSALLAH.bu gun oyuncagi ayagimi deldi,cok uzuldu,diyor ki,anne ,seni cok seviyorum,gel kucagima.canim bitanem benim,cok duyarli cocuk.MASAALLAH

ne guzel bir dua.tam da ezan sesi geldi.ALLAH kabul etsin.RABBIM alimi hayirli evlat etsin INSALLAH.bu gun oyuncagi ayagimi deldi,cok uzuldu,diyor ki,anne ,seni cok seviyorum,gel kucagima.canim bitanem benim,cok duyarli cocuk.MASAALLAH

Allah sana bağışlasın canım masallah senin de kabul olsun tatlım dualarında bana da yer ver müslümanın müslümana duası geçermiş güzellik çok öptüm canım yarın görüşürüz imsallah

çok şükür ki iyisin canım önemli olan bu bence

ıyıyım elhamdulıllah,ılaclarımı alıyorum her gun.yasadıgım surece ıcmem gerekıyor.ne guzel dıyorum ey allahım ,sen bana ateslı ve karın agrılı bır hastalık verdın,oyle bır hastalıktan olen sehıt gıbı oluyormus,ustelık ates gunahları agacın yaprakları gıbı dokuyormus.INSAALLAH bu hastaliktan olmem ama iste,iyiyim cok sukur.yalniz omrum boyunca kola yasak.bu da muhtesem dimi?

Son düzenleme:
canim ben de kahvaltida az yesem oyle oluyor yaa.neyse bugun kahvaltini guzel yap.
2 dilim ekmek ve kasarla tost yaptim yaninda sekersiz kahveyle ictim..simdilik tok hissedyorum oglene kadar bununla dayanmaya calisacagim olmazsa yarim meyce yerim..bugun tutmadim birden cok sarsildim..
günaydıııınnnnn ya 0 kaçamaksız yaptım gece 10daki ayranı içmedim ona rağmen sabah 64 çıktım 1 günde 1,5 kilo ne kadar mantıklı bişe anlamadım bugün de devam ediyorum ama şoktayım yani

canim bu detoks cok baklagilli biseyya.icindeki ne varsa gaz ve siskinlik yapan seyler belki onun etkisidir..yoksa gercekten sacma yani..
sagol canim,36 beden etek,ust 38.

165 boy 66 kiloyla valla cok iyi yaa..ben 174 boyundayim.69 kiloyken 40 i patlatacak gibi giyiyordum..simdi 38 giyiyorum ama 36 asla olmaz bana..kemiklerden gecmez zaten..demek senin kemik yapin ince.

bende simdi sporumu yapayim sonra yemek yap cocuklarla ilgilen derken yapamicam.ogleden sonrada asiya goturecegim kucugu..iyice kalir..

Selam kızlar dün koşturmaktan giremedim.Kızım okulda ayağını burkmuştu.Dün rötgen , doktor derken akşamda piyano gösterisi vardı gece geç geldik.Bugün de anca işlerimi toparlayıp geldim.2 gündür koştururken birşeyler yiyemedim , yemek yemeyince şiştiğimi fark ettim.Yani ne olursa olsun ara ara birşeyler yemek şart.
Bugün kahvaltım yine koştururken yediğim az peynir , çok az ekmek , 4-5 yeşil zeytin , 1 kupa çay
Ara diyet bisküvi 3 adet
Öğlen anne elinden melemen, karpuz ekmek yok.
Ara diyet bisküvi 3 adet
Akşam az taze fazulye , 1 derisiz baget , 1 dilim kepek ekmek

Hayatıma sporu katmam lazım.Yoksa gitmeyecek bu kilolar

Son düzenleme:

ben 69 kolyken de38 beden giyiyordum

menun cok guzel canim,kizin nasil,cok gecmis olsun

menun cok guzel canim,kizin nasil,cok gecmis olsun

Şimdi iyi ama bu vesile ile kızımın düz taban olduğunu öğrendim.Halbuki içe basması küçüklüğünden beri dikkatimi çekiyordu çocuk doktorumuza sorduğumda önemli değil diyordu.Dün ortopedistte gittik adam bakar bakmaz anladı.Çok üzüldüm ama Rabbim daha büyük dert vermesin diye dua ettim.
Menüm iyi ama nedense şişliğim var.Gerçi reglime 2 gün kaldı ondan da olabilir.

tabiki ELHAMDULILLAH.benim de oglumda var sanirim.sislik 100%mens.dandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…