Şimdi iyi ama bu vesile ile kızımın düz taban olduğunu öğrendim.Halbuki içe basması küçüklüğünden beri dikkatimi çekiyordu çocuk doktorumuza sorduğumda önemli değil diyordu.Dün ortopedistte gittik adam bakar bakmaz anladı.Çok üzüldüm ama Rabbim daha büyük dert vermesin diye dua ettim.
Menüm iyi ama nedense şişliğim var.Gerçi reglime 2 gün kaldı ondan da olabilir.
kizina gecmis olsun..sporsuz olmuyor yaaaSelam kızlar dün koşturmaktan giremedim.Kızım okulda ayağını burkmuştu.Dün rötgen , doktor derken akşamda piyano gösterisi vardı gece geç geldik.Bugün de anca işlerimi toparlayıp geldim.2 gündür koştururken birşeyler yiyemedim , yemek yemeyince şiştiğimi fark ettim.Yani ne olursa olsun ara ara birşeyler yemek şart.
Bugün kahvaltım yine koştururken yediğim az peynir , çok az ekmek , 4-5 yeşil zeytin , 1 kupa çay
Ara diyet bisküvi 3 adet
Öğlen anne elinden melemen, karpuz ekmek yok.
Ara diyet bisküvi 3 adet
Akşam az taze fazulye , 1 derisiz baget , 1 dilim kepek ekmek
Hayatıma sporu katmam lazım.Yoksa gitmeyecek bu kilolar
valla o zaman sen sansli kesimdensin canimben 69 kolyken de38 beden giyiyordum
simdi gidip sonuncunu iciyorum ve de bunu omrum boyu bidaha tekrarlamiyorum,off fa degil yemeyi,diyetimi ozledim bee
kizina gecmis olsun..sporsuz olmuyor yaaa
valla o zaman sen sansli kesimdensin canim
o kadrmi kotu ya
Selam kızlar dün koşturmaktan giremedim.Kızım okulda ayağını burkmuştu.Dün rötgen , doktor derken akşamda piyano gösterisi vardı gece geç geldik.Bugün de anca işlerimi toparlayıp geldim.2 gündür koştururken birşeyler yiyemedim , yemek yemeyince şiştiğimi fark ettim.Yani ne olursa olsun ara ara birşeyler yemek şart.
Bugün kahvaltım yine koştururken yediğim az peynir , çok az ekmek , 4-5 yeşil zeytin , 1 kupa çay
Ara diyet bisküvi 3 adet
Öğlen anne elinden melemen, karpuz ekmek yok.
Ara diyet bisküvi 3 adet
Akşam az taze fazulye , 1 derisiz baget , 1 dilim kepek ekmek
Hayatıma sporu katmam lazım.Yoksa gitmeyecek bu kilolar
guzelmis,sen 1.5 kilo vermistin dimi?bakalim yarin nasil olucak,senin kac kasin var,evlimisin/
ya ben ve mukayese bu detoksun faydasini goremedik galiba
QUOTE=yasemin1306;8727418]ARKADAŞALARRRR BUGÜNE KADAR BU DİYETİ UYGULAYIP KILO VERENLERIN LİSTESİNİ YAZIYORUM.....bazı arkadaslarımız 1 gün uygulamıstır cevre kosullarından otürü :)...verenler dıkkat ettıklerı surece almamıslardır...abur cubur hoopp gerı dondurur veya az yedıgımız sanıp yuksek kalorılı beslenırsek :)))
yasemin: 1900 gr
ssengun: 2000gr
xthefelix 2200gr
gzdegzde 1500 gr
hamis 1000 gr
deryaaaa 1600 gr
cetrefelli 2000gr
birsam 1400 gr
es_se 1500 gr ARKADASI 2000gr
özi 16: 1600gr ARKADASI 1700 gr
cileklipudıng 1000gr çaycı:) 1700 gr
surre 2000gr
aeben 1500 gr
asuum 1000gr
berfın 1500 gr
kıymat_ay 1600 gr
margeritha 1200 gr
kırazz 1100 gr
berfın06 1000gr
sadece meyra 1000gr
hulya 65 1300 gr
shem 1500 gr
miusa 86 1000gr
reyyan_06 1000 gr
1.73 2500 gr[
ademel 1900gr
annemde de hiç fark yok hatta aldık aşırı derecede şişlik kasıklarda ağrı ve afedersiniz iltahaplı akıntı var,annem vücudumuzdaki toksinleri attığımızı iddaaa ediyo eğer öleyse ben toksinlerimle mutluyum
detoks yorumlarınızı okuyunca şaşırdım çünkü benim durumum iyi. bu sabah tartıldığımda 800 gr eksideydim. bakalım 2. günün sonunda yani yarın ne olacak. sizdeki şişikinliktir yarın sanaha gider bence. zaten o detoksta böyle birşey yazıyordu. mutlaka 2. günün sonunda tartılın yazıyordu takmayın kafaya.Arzucum sende de kilo artışı var mı
ben gelene kadar herkes gitmiş ancak fırsat bulabildim eşim evde olduğunda fazla internette vakit harcamamaya özen gösteriyorum. şimdi işe gitti bende hemen bilgisayarı açtımarzuayten nerelerde acaba bugün hiç rastlamadım ne yaptı acaba?
ben de henüz girebildim..Şenlik zamanı diye oturamıyorum net başına hiç..sürekli koşuşturmaca, gezmece :)) bugünkü tam menümü yazıp uyumaya gidiyorum hemen...
sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates , 1 salatalık, 1 bardak çay
ara: 1bardak yeşil çay
1 bardak siyah çay
öğle: 4 yk yağsız bulgur pilavı
4 yaprak marul
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 4 yk yulaf ezmesi
1 bardak az yağlı süt
1 adet içli köfte
ara: 3 top dondurma
1 bardak yeşilçay daha..
sporum da 50 dk tempolu yürüyüş + 110 ip atlama ve şimdi uyumadan önce 50 mekik çekicem :)) hepinize iyi gecelerrrr
İyi akşamlar herkeZ gitmiş ben anca vakit bulabildim
Sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir 4 zeytin salata biber 1 tatli kasigi reçel
Ara 10 erik
Öğle 1 Çavdar 6. 7 yk patates yemeği salata yoğurt 1 kase çorba
Ara activia 6 tane diyet bisküvi
Aksam ton balikli bol salata 3 çatal makarna çeyrek dilim Çavdar
Ara 2 kuru hurma 2 ceviz
ben bugun baktım ayyyyyyynı
yok canım bekarım ben ünv.okuyorum ailemle yaşıyorum 24 yaşındayım...valla yaş geldide bakalım hayırlı bi kısmet olursa artık inşallah :) geçen hafta 1 buçuk verdım bakalım yarın ne çıkıcak tartıda sabırsızlıkla beklıyorum sabahı :)
Valla ben 2 kilo vermiştim.Bünyeden de fark ediyordur mutlaka.Diyetlerde, antibiyotikler gibi vücut bir alıştımı tepki vermiyor.Benimde yesemde yemesemde kilom aynı.Bazen diyorum boşver Allah ne veriyorsa ye gitsin.Ama yaş ilerledikçe daha kilo acacaksa durdurmam lazım.Bu arada türkan senin beğendiğin konum 2007ye ait ondan sonra ben 2 ayda 10 kilo vermiştim.Acayip güzel olmuştum.Uzun sürede kilomu korudum.Geçen yazdan beride 60 kilolarda geziniyorum.O zaman sebzeyle beslenip o kadar kilo vermiştim.Şimdi o sebzeleride yesem vücudum tık etmiyor.Bakalım bu sefer ne olacak.:26:
QUOTE=yasemin1306;8727418]
annemde de hiç fark yok hatta aldık aşırı derecede şişlik kasıklarda ağrı ve afedersiniz iltahaplı akıntı var,annem vücudumuzdaki toksinleri attığımızı iddaaa ediyo eğer öleyse ben toksinlerimle mutluyum
annen hakli olabilir cnm,umarim ki sen de uyanip tartilinca benim kadar mutlu olursun canim.600q ama yinede sevindim,ama hafta boyu hiic kilo vermedigime cok uzuldumm
ben de henüz girebildim..Şenlik zamanı diye oturamıyorum net başına hiç..sürekli koşuşturmaca, gezmece :)) bugünkü tam menümü yazıp uyumaya gidiyorum hemen...
sabah: 1 dilim light ekmek
1 kk lor peyniri
3 zeytin
1 domates , 1 salatalık, 1 bardak çay
ara: 1bardak yeşil çay
1 bardak siyah çay
öğle: 4 yk yağsız bulgur pilavı
4 yaprak marul
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 4 yk yulaf ezmesi
1 bardak az yağlı süt
1 adet içli köfte
ara: 3 top dondurma
1 bardak yeşilçay daha..
sporum da 50 dk tempolu yürüyüş + 110 ip atlama ve şimdi uyumadan önce 50 mekik çekicem :)) hepinize iyi gecelerrrr
gece 3 top dondurma yemek 600kalori tam tamina.gunun guzel.
detoks yorumlarınızı okuyunca şaşırdım çünkü benim durumum iyi. bu sabah tartıldığımda 800 gr eksideydim. bakalım 2. günün sonunda yani yarın ne olacak. sizdeki şişikinliktir yarın sanaha gider bence. zaten o detoksta böyle birşey yazıyordu. mutlaka 2. günün sonunda tartılın yazıyordu takmayın kafaya.
hakikaten 2.gunun sonu tartillin yaziyordu,hakliymislar.
ben gelene kadar herkes gitmiş ancak fırsat bulabildim eşim evde olduğunda fazla internette vakit harcamamaya özen gösteriyorum. şimdi işe gitti bende hemen bilgisayarı açtımdetoks gayet iyi gitti çok zorlanmadım ben. yarın sabah kesin sonucu alınca kaçla başladım kaçlşa bitirdim yazıcam hepsini. zaten kilo bildirimi de var.
ben size birşey sorucam kızlar. şimdi ben 2 ay boyunca her hafta diyetisyene gittim ve 10 kilo verdim. yarın yeni bir dönem başlıyor yani 2 aylık dönem (ödemeler o şekilde) tekrar gitmem gerekiyor aslında ama zaten az bir kilom kaldı. 3-4 kilo için tekrar başlamasam mı acaba diyorum. bu kiloyu kendim versem. bana bir fikir verin lütfen?
canim bence basladigin isi mutlaka sonlandir,eger sonlandirmazsan hedefine ulasmis bile olsan bundan sonra kilonu nasil koruyacagina dair fikir almazsan bence sonucu iyi olmaysbilir.bence mutlaka git,yarim birakma,asla.hem o insana tesekkur manasinda da,ki seni 2 ayda bu kadar zayiflatdi,sagolsun.
selam kizlar menumu yazip cikiyorum..zaten bu satte kimsecikelr olmuyor burda.
kahvalti
ince 2 dilim ekmek ve kasarla tost
sekersiz nescafe
ara
1 dilim elma
1 diyet buskivi
1 kupa yesil cay
ogle
izgara et
salata
ara
1 diyet buskivi
aksam
3 kasik kabak yogurtlamasi
1 kepce corba
300 ip atlama ardindan 150 karisik karin egzersizleri
200 saga sola donme bel egzersizi
tek kelimeyle muhtesemsin.ne yazikki seninle saatlerimiiz uymuyor,oturup sohpet edemiyorsun bizlerle.
Türkancığım günaydın hemenkalkıp tartıldım malesef sadece 700 gr vermişim şimdi 61.800 olmusum 1 kilo bile tam verememişim o kadar da aç kalıyorum yahu acaba neyi yanlış yapıyorum bilemedim kızlar öğleyin uğrarım ben okula kacıyorum tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?