valla süpersin ben üniversitedeki bahar şenliklerimizi hatırlıyorum da neler yerdik. ev hanımları ev yapımı pasta börekler getirirdi şenliğe her öğün oralarda olurduk. abur cuburlar falan off. kendime ne kadar kötülük yapmışım o zamanlar. o gezmece arasında bu menü süper bence.[
zor olsa da dayanıyorum..2 dakikalık doyum için yersem sonra saatlerce pişman olucam hep bunu düşünerek kendimi durdurmaya çalışıyorum işte
ben de kilo bildirimi yapııyorum:
geçen hafta: 56.1
bugün: 55.6
benden tüm kaçamaklarıma rağmen 500 gr gitmiş..inanın beklemiyodum bu kadar ama şimdi süper motive oldum önümüzdeki hafta çok daha fazlası gidicek :))
yalnız bu sabah yürüyüşe çıkamadım, dün gece hava soğuktu üşütmüşüm biraz ama gün içerisinde mekikleri çekerim yine
kahvaltı: 1 dilim light ekmek
3 zeytin
1 tavada yumurta( 1 çk zeytinyağ ile)
1 domates, yarım salatalık
Şimdi iyi ama bu vesile ile kızımın düz taban olduğunu öğrendim.Halbuki içe basması küçüklüğünden beri dikkatimi çekiyordu çocuk doktorumuza sorduğumda önemli değil diyordu.Dün ortopedistte gittik adam bakar bakmaz anladı.Çok üzüldüm ama Rabbim daha büyük dert vermesin diye dua ettim.
Menüm iyi ama nedense şişliğim var.Gerçi reglime 2 gün kaldı ondan da olabilir.
ayyy masalllahhh yaaa kuzum çokk tatlıymıs allahım bağıslasın çok ama çok güzel masallah canım kız çocuklarına karsı çok buyuk bi sevgim var benim bilmiyorum kızları çok seviyorum aslında 1 çocuk daha istiyorum erkek olur diye de çekiniyorum sakın kızmayın bana tabiki kız erkek farketmez önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ama erkekler çok yaramaz oluyor kızlar daha sakin belki rabbim bana hayırlı,sağlıklı,kalbi ve yuzu güzel bi kız nasip eder gerçi eşim pek sıcak bakmıyor ama bakalım zaman ne gösterecek
eğer dikkat ederseniz tabanlıklarla bu sorunu çözebilirsiniz ben de düz tabanım tabiki yaşam kalitemde ufak düşüşler oluyo bununla alakalı ama ben bi süre tabanlık kullandım sonra iyileştim diye bıraktım ama geçmemişti. hiç üzülmeyin yaşı küçük muhakkak düzelir:)Şimdi iyi ama bu vesile ile kızımın düz taban olduğunu öğrendim.Halbuki içe basması küçüklüğünden beri dikkatimi çekiyordu çocuk doktorumuza sorduğumda önemli değil diyordu.Dün ortopedistte gittik adam bakar bakmaz anladı.Çok üzüldüm ama Rabbim daha büyük dert vermesin diye dua ettim.
Menüm iyi ama nedense şişliğim var.Gerçi reglime 2 gün kaldı ondan da olabilir.
HIIIIC UZULUCEK BISEY YOK BURDA,BU OYLE BIR HASTALIK KI TEHSISININ BIR GUN KONULMUS BILE OLMASI ,GENETIK BIR HASTALIK BILE OLMUS OLSA,BENI VE TEHSISI KONULMUS OLAN HERKESI MUTLU ETMIS,ZIRA BEN 7 YIL INANILMAZ AGRILAR,ACILAR CEKTIM,ELHAMDULILLAH ki turkiyede bulundu hastaligimin ismi.ama cocuk dusunmuyorum cunki beni hasta yapmis olan mutasyonlu gen babada hic bisey olmadigi halde tek bile gecse hasta yapiyor,hem de80% .Rabbime sonsuz sukurler olsun ki o gen ALIYE GECMEMIS.
OF 83.2 yim moralim çok bozuldu
Neden böle oldu ya
Suan büyük bı tabak patates kızartsam ii olur yani
O kadar yaptım ama bosmus
Moralim sifir
canım seninki daha sağlıklı ve kilon az olduğu için vermesi de daha yavaş oluyoya kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum
neyi yanlış yapıyorum acaba
lütfen yanlış gördüğünüz bişey varsa söyleyin canlarım
noldu kilo mu aldınOF 83.2 yim moralim çok bozuldu
Neden böle oldu ya
Suan büyük bı tabak patates kızartsam ii olur yani
O kadar yaptım ama bosmus
Moralim sifir
bende mısır gevreğini çok seviyorum tabi önceden bol bol yerdim. bugün diyetisyene sorucam onu da listeme eklemesini isticem bakalım.dün markete gittim nesfit almak için yanında mısır gevreği vardı kalori değerlerine baktım aynı mısırı daha çok sevdiğim için onu aldım fiyat olarak da yarı yarıyaydı onu yulaf ezmesi ile karıştırdım bi güzel acaba kilo aldıracak bişe mi, neyse bugünkü menüm
sabah kahvaltım 5 kaşık mısır gevreği yarım s.b light süt
ara 2 kuru kayısı
öğlen 200 gr yoğurt 5 kaşık mısır gevreği
ara 4 kaşık sarı-beyaz leblebi
akşam bi porsiyon bezelye yemeği +2 kaşık pilav+ salata:)
ara 8-10 adet çilek:)
kalorilerini fazla fazla hesaplamama rağmen 1100ü geçmiyooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?