Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkancım eline sağlık liste güzel görünüyo. ben memnunum sonucumdan. bunda detoksun etkisi büyük tabii. sorumada birtek sen cevap verdin sağol. bende doktora tekrar gitmeye karar verdim seninde söylediğin gibi. döndüğümde farklı birşeyler söylerse ipucu gibi, burda paylaşırım bende. detoksa ne diyecek acaba ben söylemesem de anlayacakmı acaba vücudumdan çok su kaybettiğim için onu merak ediyorum.

[SUB][/SUB]sen de sagol aytencigim.umarim sonuc iyi olur,bana goredelistegayetguzel,ama bi tek mukayesenin 2 kg daha azoldugunu vebunun tamamen odem oldugunudusunuyorum,ya kizlar ne bekliyorsunuz ki.az giden yagdandir ve kalicidir.kime isterseniz soruun.

evet bende ama tahmin ediyorum bol bol su gitti vücuttan.
olsun su ya da yağ bi şekilde tartıda - görmek güzel:)
sen de sagol aytencigim.umarim sonuc iyi olur,bana goredelistegayetguzel,ama bi tek mukayesenin 2 kg daha azoldugunu vebunun tamamen odem oldugunudusunuyorum,ya kizlar ne bekliyorsunuz ki.az giden yagdandir ve kalicidir.kime isterseniz soruun.
ben de ödem olmasını umut ediyorum 2 gündür hareket bereket yoktu bugün sporuma hızla dönüyorum:) ödemse 2 güne atarım:)
kahvalti:1 dilim cavdar,kk kadar peynir.domates,salatalik,1?4 elma
ara:1 dolu tabar erik,4 catal spagetti
güzel tabi ama spagettinin hoş durmadığını biliyosundur:)

bimemmi,ama ya kusucaktim ya da onu yiyicektim.ben cok ac oldugumda kan basincim duser,bu ayran beni zayif saldi.o yuzde4n yedim,yasamakcin.yoksa heer kes bilir ben assssla ara yememmmmmmmm

ara kötü bişey değil canım ama makarna ağır oluyo:)

ne biliyim ben yemiycem,cunki leptinle zayiflama bana daha mantikli geliyor.ve de 4 kucuk catal koydum agzima yoksa dayanamazdim,acliga dayana biliyorum kan basincim dustugu zaman dayana bilmiyorum.tuZSUZ AYRAN BENI BU GUN KOTU YAPTI ISTE.gel gor ki sen 1 abak da erik ye(79 kalorilik yedim)bayilirim artik herhalde

2.tarti gunu---9 mayis
turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------65.8 (fark 1300g)-----(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu
miss_angela
fehiye------------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city--------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin

kızlar kilo bildirimi yapiyim bende kilom 57.5 bu hafta kaçamaklarla geçsede sporu hiç bırakmadığım için durmamış kilo vermem kilo vermeyi bi kenara bıraktım acaip sıkılaştı vücudum hiç bi pantalonum belimde durmuyo hepsini daralttırmaya götürücem :)

slm kızlar napıyosunuz bakalım
moralim hala bozuk kilo yönünden
inş. sizi dediğiniz gibidir de yağdan gidiyodur
ama böyle giderse ayda 3 kilo falan vericem galiba
desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum canlarım
veee desteğinizi boşa çıkarmayacak bir öğle yemeği menümü yazıyorum :))
yarım kase çorba 1 kase cacık 1 dilim kepek ekmeği

3 kilo olsun,ne guzel iste.100 kilosun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…