Hiç çalışmadınız, çevre edinmediniz, dil kursuna gitmediniz yani oraya entegre olabilmek için çaba sarf etmediniz, doğru mu? Eğer öyleyse çıkın gelin ama o 950 bine hiç güvenmeyin ev alamazsınız. Alım gücü çok zayıf.5 yıldır esim ve ben almanyada yaşıyoruz geldiğimizde çok pişmanım çok.Kisa ve net soracağım benim yaşım 47 ,eşim 52 yaşında. Çok fazla birikiminin yok .Yani türkiyeye geldiğimizde çalışmalıyız, sadece 950.000tl birikim var .yeni hayat evimizi kurmaya belki bir iki ay işimiz olmicak .Bu para yetermi
Yani 20. Bin civari evlerin kiralari. Oyle hesapla.Tabiki işimiz olacak yabancı dilim var bir iki yerden teklif aldım 25.000 -30.000 bin maaş ile.Yetermi?
Yetmez o paraya burda ev zor alınıyor artık o bir para değil , orada emekli olabiliyorsanız olup öyle gelin5 yıldır esim ve ben almanyada yaşıyoruz geldiğimizde çok pişmanım çok.Kisa ve net soracağım benim yaşım 47 ,eşim 52 yaşında. Çok fazla birikiminin yok .Yani türkiyeye geldiğimizde çalışmalıyız, sadece 950.000tl birikim var .yeni hayat evimizi kurmaya belki bir iki ay işimiz olmicak .Bu para yetermi
5 yıldır esim ve ben almanyada yaşıyoruz geldiğimizde çok pişmanım çok.Kisa ve net soracağım benim yaşım 47 ,eşim 52 yaşında. Çok fazla birikiminin yok .Yani türkiyeye geldiğimizde çalışmalıyız, sadece 950.000tl birikim var .yeni hayat evimizi kurmaya belki bir iki ay işimiz olmicak .Bu para yetermi
burada durum çok kötü ve giderek kötüleşiyor. insanlar gitmeye uğraşıyor artık vize de çıkmıyor. gidip mutsuz olan kimseyi de görmedim siz niye böyle pişman oldunuz? çoluk çocuk yoksa, eşinizle ortak kararınızsa gelebilirsiniz ama hayat standartları çok düştü. bu birikimden başka mal mülk yoksa zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?