- 17 Temmuz 2021
- 8.333
- 26.230
- 498
Yok ayrildilarMerakimi mazur gorurseniz eski konulariniza bakiyordum da. Oglunuz internet uzerinden tanistigi Bulgaristan'dan bir kizla sizin evinizde kaliyormus 2020'de. Oglunuz o kizla evlendi mi yoksa hala sizle mi yasiyorlar?
Bu fiyatlar İstanbul için geçerli sanırım değil mi? Benim şehrimde çok daha güzel evler daha uygun fiyatlara da o yüzden sordum. Tabii konu sahibi bu şehirde yaşamak ister mi orasını bilemem deEn ücra yerlerde bile satın almak isterseniz 2, 3 milyondan başlıyor 2+1 evler. Kira 15 20 oda lüks yerler değil ortalama. Benim canım sinir stres istiyor, bu saatten sonra keyfimi kaçırıp saçımı başımı yolmak istiyorum derseniz gelin. Ha bu arada yılbaşından sonra herşey daha da zamlı.
Burada bir ev yok herhade demi,elinizdeki parayla ne kadar yeter,yetmez çünkü herşey ateş pahası burada ev fiatları deseniz uçuk nerde yaşayaksınız kira deseniz en düşük nerdeyse 20 filan oda.Herkes kaçmaya kalkarken sizin dönmek istemeniz ilginç ülke yaşanmaktan çıktı artık.5 yıldır esim ve ben almanyada yaşıyoruz geldiğimizde çok pişmanım çok.Kisa ve net soracağım benim yaşım 47 ,eşim 52 yaşında. Çok fazla birikiminin yok .Yani türkiyeye geldiğimizde çalışmalıyız, sadece 950.000tl birikim var .yeni hayat evimizi kurmaya belki bir iki ay işimiz olmicak .Bu para yetermi
Ankara da oyke. Ama denizi olmayan küçük bir şehirde yaşıyorsanız konu sahibi yine mutsuz olur. Deniz kenarı demiş. Cafe demiş. Suyu olmayan küçük Anadolu sehirlerinin de şu sıra Almanya'dan farkı yok bence. Ayrıca oralarda iş bulma şansı da az. Ayrıca her yer gri, puslu. Çıkıp gönlünce ailecek bir yemek yiyemiyorsun çünkü aşırı pahalı herşey.Bu fiyatlar İstanbul için geçerli sanırım değil mi? Benim şehrimde çok daha güzel evler daha uygun fiyatlara da o yüzden sordum. Tabii konu sahibi bu şehirde yaşamak ister mi orasını bilemem de
Ay yok ya geçen senemi ondan önceki sene mi ne artvinin bir ilçesinde 2 milyona ev aldı eşimin arkadaşı. Onu geçtim bizim bursada saçma sapan yerlerde kiralar 10 binden başlıyor. Sizin orası neresi merak ettimBu fiyatlar İstanbul için geçerli sanırım değil mi? Benim şehrimde çok daha güzel evler daha uygun fiyatlara da o yüzden sordum. Tabii konu sahibi bu şehirde yaşamak ister mi orasını bilemem de
Merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim. Eski kiracı misiniz 4000 i görünce şaşırdım çünkü. 4tane mont alınıyor artık 4000e. Ya da ancak 8 kilo kıyma.Yaşayacağınız şehire bağlı biraz İstanbul Ankara İzmir antalya mugla yani buyuksehirler pahali kiralar 15 binden başlıyor ama küçük şehirler biraz daha iyi benim kiram 4 bin 2 cocuk okutuyorum tek maaşla geciniyoruz..
Siz ve eşiniz çalışırsa geçinirsiniz cocuk vs bilmediğim için bisey diyemem..insanın vatanı gibi olamaz hiçbir yer sizi anlayabiliyorum
Siz nasıl geldiniz Almanya ya ?5 yıldır esim ve ben almanyada yaşıyoruz geldiğimizde çok pişmanım çok.Kisa ve net soracağım benim yaşım 47 ,eşim 52 yaşında. Çok fazla birikiminin yok .Yani türkiyeye geldiğimizde çalışmalıyız, sadece 950.000tl birikim var .yeni hayat evimizi kurmaya belki bir iki ay işimiz olmicak .Bu para yetermi
Benim şehir sosyal medyada pek sevilmezAy yok ya geçen senemi ondan önceki sene mi ne artvinin bir ilçesinde 2 milyona ev aldı eşimin arkadaşı. Onu geçtim bizim bursada saçma sapan yerlerde kiralar 10 binden başlıyor. Sizin orası neresi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?