Neden İkici el almıyorsun ?legolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkk.kur farkından mı bize fazla geldi fiyatlar
Bakayim , simdi de Lego fiyatlarina gectiklegolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkk.kur farkından mı bize fazla geldi fiyatlar
Konu sahibini ankara ya davet ediyorum :)))))) çağdaş cepa ankamall dolaşırız :)Konu zaten kendinden gittikonu sahibi zaten Turkce bilmiyordu , artik bizim yazdiklarimizi okumaya calisinca ya da google translate e koyunca ne anlar bilmem
baktık parçaları tam yoktuNeden İkici el almıyorsun ?
Kurulu düzen dediğin bir bavula bakar . Bavul nereye sen orayaSuan yoksul Yaşar usta repligi ile cevap verebilirim ama gün gelecek ben diyeceğim
-isvec coh güzel şeher yeğenim ama TR de kurulu düzen var gelemeyogh
Diye.
Olur mu ki olsun çünkü
ben gordiona daha yakınım orda buluşalımmmKonu sahibini ankara ya davet ediyorum :)))))) çağdaş cepa ankamall dolaşırız :)
Doğru aslında sokaklar da dahil insan dolu heryer offfÖyle diyorsun ama buluşan buluşana . Kimsenin corona morona umrunda değilki ...
Demekki onlarda benim gibi süpürgeye kaçırmış parçalarınıbaktık parçaları tam yoktu
Baktim £30 dan basliyor £349 a kadar gidiyor . Ama modelleri cok farkli tabi fiyatina gore .legolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkk.kur farkından mı bize fazla geldi fiyatlar
Ulke demedim repligi okurken siveli okuyun diye şeher daha uyuyor çünküKurulu düzen dediğin bir bavula bakar . Bavul nereye sen oraya. İsvece geldiğimde benim o bile yoktu
Ay canım benim ya valla görüşelim özledim zaten bizdede bisey yok şimdilik inşallah böyle kalırdaBen gecen hafta yaptirdim tum aile yaptirdik negatif ciktik . Cocuklar uc haftadir okula gitmiyor kapandi cunku , esim sakatlandi ayagindan iki haftadir evde . Biz cok temiziz.
Istedigin zaman gelebilirsin yani .
Gordion da burgerking alıp kapısının önünde oturup yicez mi :)ben gordiona daha yakınım orda buluşalımmm
Başka şehire aşıksan olmuyor ya.Konu başlığını ankara da zorunlu olarak yaşamak diye değiştirelim4 senedir bu şehirdeyim yok yok alışamadım
perfectil adında ingiliz ürünü saç ve cilt için vitamin aldım 200 tl ye ingilterede 6 7 paundmuş aynı ürün.ne kadar fakiriz görrBaktim £30 dan basliyor £349 a kadar gidiyor . Ama modelleri cok farkli tabi fiyatina gore .
Siz var olmak meeting önceden ?Ay canım benim ya valla görüşelim özledim zaten bizdede bisey yok şimdilik inşallah böyle kalırda
Valla değilim aşık falan... bende angaralı olmak istiyorum benide alın aranızaBaşka şehire aşıksan olmuyor ya.
ayıp ettin sen gel yeter kiGordion da burgerking alıp kapısının önünde oturup yicez mi :)
Türkiye taşınsam sanırım bende memleketime taşınmazdım. Nedense sevmiyorum orayı. İzmir yada Muğla köylerine taşınırdımBaşka şehire aşıksan olmuyor ya.
Ben angarali degilim canım.Valla değilim aşık falan... bende angaralı olmak istiyorum benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?