- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yes biz var olmak gerçek hayatta 20 seneden fazla arkadaş))) aslında dost kardeşSiz var olmak meeting önceden ?
Ablanla gel o zaman bana ayarlayalim bir gun bende cok ozledim cnm .( Bu konu da amma bereketli cikti hersey varAy canım benim ya valla görüşelim özledim zaten bizdede bisey yok şimdilik inşallah böyle kalırda
Türkiye taşınsam sanırım bende memleketime taşınmazdım. Nedense sevmiyorum orayı. İzmir yada Muğla köylerine taşınırdım
Ceycey rumuzunu ben nereden hatırlıyorum yahu :) bi chat programına giriyormuydun 2088 senesinde falan sen :)ayıp ettin sen gel yeter ki
Haha tamam aynenAblanla gel o zaman bana ayarlayalim bir gun bende cok ozledim cnm .( Bu konu da amma bereketli cikti hersey var)
Allahtan birbirinizin arkasından konuşmamışım .Yes biz var olmak gerçek hayatta 20 seneden fazla arkadaş))) aslında dost kardeş
Insallah hayallerine kavusursun .denize yakin olacak birde kucukte olsa bir bahçe tek katli mustakil ah ah.
ama olmadi aprtmanda olur napalim.
Asla apartman olmasın . Köy evide olsa müstakil Bahçeli olsun. Denizin dibide olmasın , ozaman çok turist olur . Bir iki km idealdenize yakin olacak birde kucukte olsa bir bahçe tek katli mustakil ah ah.
ama olmadi aprtmanda olur napalim
Hahahaha o da nerden cikti simdiCeycey rumuzunu ben nereden hatırlıyorum yahu :) bi chat programına giriyormuydun 2088 senesinde falan sen :)
Amin hepimiz inşallah ❤Insallah hayallerine kavusursun .
Ah şu pandemi olmayaydı uçağa atlar bende gelirdim . Nerde yemek orda benAblanla gel o zaman bana ayarlayalim bir gun bende cok ozledim cnm .( Bu konu da amma bereketli cikti hersey var)
Hadi bakalim insallahAsla apartman olmasın . Köy evide olsa müstakil Bahçeli olsun. Denizin dibide olmasın , ozaman çok turist olur . Bir iki km ideal
Hayal ama azcik kaynakli atayim dedim. O kadar dip olmaz ya zaten istesem deAsla apartman olmasın . Köy evide olsa müstakil Bahçeli olsun. Denizin dibide olmasın , ozaman çok turist olur . Bir iki km ideal
Pandemi bitince bekleriz , bizde geliriz ona goreAh şu pandemi olmayaydı uçağa atlar bende gelirdim . Nerde yemek orda ben
Deniz olsunda müstakil in temizliğini kim yapıcak kız :) ama küçük müstakil olur..denize yakin olacak birde kucukte olsa bir bahçe tek katli mustakil ah ah.
ama olmadi aprtmanda olur napalim.
Asla apartman olmasın . Köy evide olsa müstakil Bahçeli olsun. Denizin dibide olmasın , ozaman çok turist olur . Bir iki km ideal
Kekliyor :))) fakemidir bu ablaTeşekkür ederim zaman tanidiniz bana. Burdan 3 arkadaşla görüştük yardim yapacak onlar. Detay konuscaklar benle. Türk insanı hoş iyi aynı kan amma içinizden bazılarini anlamak olmuyor. Burda yanlis niye topic olsun. Burda yaşayan olanlarda aksan yok yeni gelen kendi hemşehrilerinin söyleyiş oturuş davranış hep kekliyor. Anyways yardim yapanlar çok teşekkürler.
Bellimi olur , günün birinde olur. Mesela faralya ve kabak köylerini çok seviyorum . Orda bile evler müthiş ucmus duruma . Halbuki bundan 5-10 sene önce kimse adını bilmezdi o yerlerin.Hayal ama azcik kaynakli atayim dedim. O kadar dip olmaz ya zaten istesem de
Haha iyiki ))) sen değilde az önce başka bir konuda cey cey ile baya bi birbirimize girdik biz ,şimdi burda gördükçe acayip oluyor ben kinci değilimdir Allahtan ))Allahtan birbirinizin arkasından konuşmamışım .
Hayal her zaman kur inaniyorum ben , bir seyi gonulden cok istersen ve zaminda istersen oluyor .Hayal ama azcik kaynakli atayim dedim. O kadar dip olmaz ya zaten istesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?