Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyorNeden bosan dedi ki? Konu cok eksik yorum yapamiyorum. Sorunlar var miydi baska
O Kadar cok Konu actimki sonNeden bosan dedi ki? Konu cok eksik yorum yapamiyorum. Sorunlar var miydi baska
Sanirim derken? Hanimefendi bu sanilacak bisey degil. Bi bebeginiz var ve uyusturucu supheniz varsa zaten bir dk dusunmeyin.Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyor
Haklisiniz ama durum karisik, yurtdisinda yasiyorum, öyle Ha deyince türkiyeye gelemiyorumjSanirim derken? Hanimefendi bu sanilacak bisey degil. Bi bebeginiz var ve uyusturucu supheniz varsa zaten bir dk dusunmeyin.
Yurtdışı derken? Avrupa'da iseniz orda açın davayı. Türkiye'ye göre daha fazla nafaka bağlanır.
Es um avrupada calisiyor yurtdisinda ki avukatlarda yurtdisinda yapmami önerdi esim de hanire kizima senin onu alip benden kopardigini anlaticam diye tehdit savurdu, bende Aile mahkemesine dilekcemi verdim, sorun. Ne dediniz gücsüzlügüm aliskanliklarimdan kopamamam bagimli karakterim ve Abim de bosanma asamasinda annem de rahatsiz, Gero dönüp onu daha da hirpalamaya kiyamiyorum, esimde kizimiz icin Devam edebilirim idiyor iyi kötü Yardim Editor türkiyede haftalarca aramiyor ama burada kiziyla ilgileniyor, Herkes kizinin gelecegi icin türkiyede dönme e diyorYurtdışında her yerde öyle mi bilmiyorum ama almanya da turkiyedeki gibi nafaka filan alamıyorsun . Bence bu konuda turkiyede kazancı daha çok olur .
Es um avrupada calisiyor yurtdisinda ki avukatlarda yurtdisinda yapmami önerdi esim de hanire kizima senin onu alip benden kopardigini anlaticam diye tehdit savurdu, bende Aile mahkemesine dilekcemi verdim, sorun. Ne dediniz gücsüzlügüm aliskanliklarimdan kopamamam bagimli karakterim ve Abim de bosanma asamasinda annem de rahatsiz, Gero dönüp onu daha da hirpalamaya kiyamiyorum, esimde kizimiz icin Devam edebilirim idiyor iyi kötü Yardim Editor türkiyede haftalarca aramiyor ama burada kiziyla ilgileniyor, Herkes kizinin gelecegi icin türkiyede dönme e diyor
Paraden ziyade gelecek türkiyenin durumu ve aliskanliklarim bu Karari vermeme sebep oldujTabi karar sizin hayat sizin ama ben asla 3 kuruş yardım edecek diye uyuşturucu kullandığını düşündüğüm bi adam için aklımı karıştırmaz, onunda parasını almazdım. Cocugumu da ilgilensin diye emanet etmezdim . Emin olun çocuğunuzun geleceği turkiyede çok daha iyi olur böyle bir babayla kıyasladığımızda.
Me yazikki bu Adam cocugumun babasi, su an yurtdisinda yasiyorum hepimiz bur ivatandasiyiz Ben cocugum stünde tel basimaa söz sahibi olamamCocuklarizi madde bagimlilariyla aynı ortamda buyutmeyin.
Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyor
Uyuşturucu bağımlısı ise eşiniz söz sahibi olamaz.Me yazikki bu Adam cocugumun babasi, su an yurtdisinda yasiyorum hepimiz bur ivatandasiyiz Ben cocugum stünde tel basimaa söz sahibi olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?