- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
İşin hakkını vermek kolay tabi. Sana verilen görevi, iş saatlerini devletinin verdiği emir, prosedürlerine uyarak hareket etmek.
Staj yaptığım yerde ne acı şeylere tanık oldum. Millet sadece o iş saatlerinde orada bulunuyorlar. Anlatabildim mi?
Turkiyeyi begenmeyip Avrupaya hayran olanlar neden hala Turkiye deler anlamis degilim..
Ya bırakın bu işleri
Memurlar geçmiş pc'nin başına oyun oynuyorlar, burada vakit geçiriyorlar ama vatandaşlarda onlardan hizmet bekliyor. Sıralarda saatlerce bekliyorlar. Bir üye de övünerek burada vakit geçirdiğini yazıyor iş saatleri içinde. Bunu Almanya'da yap bakalım sana gerekli cezaları nasıl verirler...
Yoo cevap falan veremediniz.Aman ha eleştirmeyin düşünmeyin zaten böylelerini sevmiyolar bizin vatanımızda kendimden biliyorum.Avrupa bizi sevmiyor Türkiye en iyisi demeye gözünü kapamaya devam.Iyi akşamlar dilerim
Tabiki soyleyebilirsiniz daha iyi olmak adina olumsuzluklar soylenmeli.ancak gundeme baktigimizda giyime kusama engel olan irkcilik yapan insanlari dini irkiyla ayirim yapan ayristiran yabanci ulkeler var hani nerde demokrasi insan haklari ayilip bayildigimiz Avrupa...Kendi adıma cevap vereyim ailem. Onlara bir şey olursa dünyanın öbür ucunda olma korkusu beni durduruyor. Ama bu sene ilk defa şartları, maaşları araştırdım. Ki beni tanıyanlar için bu büyük bir adım. Başka insanlar için sebep mesleklerinin ya da okullarının denklikleri olmaması olabilir. Sebepler çeşit çeşit olabilir. Bu ülkede kalıyorsak burayı eleştiremeyiz, burdaki şartlardan şikayet edemeyiz diye bir şey mi var? Burada yaşıyorsak kaderimize razı olmak zorunda mıyız?
Ya duyanda bizim ülkemizde hiç kılık kıyafetten dinden ayrım yapan yok sanırsınız yapmayın allahaşkına.Bunların alası var bizim ülkemizde kimse kusura bakmasınTabiki soyleyebilirsiniz daha iyi olmak adina olumsuzluklar soylenmeli.ancak gundeme baktigimizda giyime kusama engel olan irkcilik yapan insanlari dini irkiyla ayirim yapan ayristiran yabanci ulkeler var hani nerde demokrasi insan haklari ayilip bayildigimiz Avrupa...
Turkiyeyi begenmeyip Avrupaya hayran olanlar neden hala Turkiye deler anlamis degilim..
Tabiki soyleyebilirsiniz daha iyi olmak adina olumsuzluklar soylenmeli.ancak gundeme baktigimizda giyime kusama engel olan irkcilik yapan insanlari dini irkiyla ayirim yapan ayristiran yabanci ulkeler var hani nerde demokrasi insan haklari ayilip bayildigimiz Avrupa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?