- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Olaya hangi açıdan baktınız?Siz bunu positif algiliyorsunuz suan. Ama ben negatif anlaminda diyorum...
Suan basinizdaki Adam avrupa ulkenin sistemini uyguluyor turkiyeye yillarca. E onun bu yaptiklarini elestirenler ozaman nasil olurda avrupayi iyi gorur?
Suan basinizdaki Adam avrupa ulkenin sistemini uyguluyor turkiyeye yillarca.
Bilmiyorum bahsettigin haberi yorum yok o sebepten
İşte laflarımdan bu anlamı çıkarana daha yazacak bir şey bulamıyorum.
Oradaki çay kahve mevzusu her şeyi başkasından bekliyorsunuz ve herkes böyle düşündüğü için ülke kalkınamıyor demek istememdi. Somut adımlarınız var mı bu ülkenin gelişmesi için.
Siz bunu positif algiliyorsunuz suan. Ama ben negatif anlaminda diyorum...
Suan basinizdaki Adam avrupa ulkenin sistemini uyguluyor turkiyeye yillarca. E onun bu yaptiklarini elestirenler ozaman nasil olurda avrupayi iyi gorur?
Hah, biz de onu diyoruz işte.Ya bırakın bu işleri
Memurlar geçmiş pc'nin başına oyun oynuyorlar, burada vakit geçiriyorlar ama vatandaşlarda onlardan hizmet bekliyor. Sıralarda saatlerce bekliyorlar. Bir üye de övünerek burada vakit geçirdiğini yazıyor iş saatleri içinde. Bunu Almanya'da yap bakalım sana gerekli cezaları nasıl verirler...
Bunu bu eleştirenler yapıyor!!!Hah, biz de onu diyoruz işte.
Ya bırakın bu işleri
Memurlar geçmiş pc'nin başına oyun oynuyorlar, burada vakit geçiriyorlar ama vatandaşlarda onlardan hizmet bekliyor. Sıralarda saatlerce bekliyorlar. Bir üye de övünerek burada vakit geçirdiğini yazıyor iş saatleri içinde. Bunu Almanya'da yap bakalım sana gerekli cezaları nasıl verirler...
Çünkü denetim yok. Kural var, denetleyen yok. Anlatabildik mi?Bunu bu eleştirenler yapıyor!!!
Çaya kahveye fazla takılmayın madem, hani nerde kaldı düşünce özgürlüğü? sorum bence gayet yerindeİşte laflarımdan bu anlamı çıkarana daha yazacak bir şey bulamıyorum.
Oradaki çay kahve mevzusu her şeyi başkasından bekliyorsunuz ve herkes böyle düşündüğü için ülke kalkınamıyor demek istememdi. Somut adımlarınız var mı bu ülkenin gelişmesi için.
Ya hala ne anlatıyorlar. Ben işin hakkını vermiyorlar demek istiyorum. Gerçekten tartışmak isteyenle sabaha kadar tartışırım ama yazdıklarım hep işinize göre saptırılarak cevaplanıyor.Olmadığını nerden çıkardınız ki. Ben mühendisim, kimimiz doktor, hepimiz kendi ölçülerimizde bu ülke için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Siz ne yapıyorsanız emin olun o kadarını yapıyor buradaki insanlar ülkeleri için.
Eğer eğitim anlamında dönmek istiyorsanız bir öğretmen olarak kesinlikle gelmeyin diyorum ordaki eğitim sistemi hakkında araştırma yapmış biri olarak mukayese bile edilemez ayrıca sosyal medyada falan gördüklerinize aldanmayın eğitim de aynı görüntü de reklamda birşeyler varmış gibi duruyor ama bomboş malesef vatanımız ülkemiz kısmına hiç girmiyorum bile biz eşimle yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz oğlumuzun geleceği için çünkü burda gidişat hiç iyi görünmüyorKizlar hic boyle yorumlar beklemiyordum acikcasi , suan fikrim degismeye basladi bile. Ne biliyim, etrafimda social medyada gorduklerim ve sizin anlattiklariniz hic uymuyor. Tabi siz gercekleri anlatiyorsunuz biliyorum ama, suan husrana ugradim
Siz ne yapıyorsunuz demişsiniz, o da ne yaptığını söylemiş. Konuyu saptıran sizsiniz. Köşeye sıkışıyorsunuz cevabınız yok çünkü.Ya hala ne anlatıyorlar. Ben işin hakkını vermiyorlar demek istiyorum. Gerçekten tartışmak isteyenle sabaha kadar tartışırım ama yazdıklarım hep işinize göre saptırılarak cevaplanıyor.
Gerçekten pes ediyorum. Çay kahveyi özgürlük olarak karşıma çıkardılar şimdide. Ben onu ülke için bir şey yapmayıp haybeden konuşuyorlar demek için yazdım..Çaya kahveye fazla takılmayın madem, hani nerde kaldı düşünce özgürlüğü? sorum bence gayet yerinde
Tabi ki de somut adımlarım var,çalışıyor ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyorum,hizmetlerimizden yararlanan insanlar kendi iş hayatlarında ekonomiye farklı kollardan katkıda bulunuyorlar.
İlla ki çalışıyor olmaya gerek yok sosyal hayatlarımızda da ülkenin gelişimine katkı sağlayabiliriz.
Cumhurbaşkanı,başbakan veya milletvekili olamadığım için özür dileyim bir de isterseniz..
Ya hala ne anlatıyorlar. Ben işin hakkını vermiyorlar demek istiyorum. Gerçekten tartışmak isteyenle sabaha kadar tartışırım ama yazdıklarım hep işinize göre saptırılarak cevaplanıyor.
Ya bırakın bu işleri
evt buda bir dert,
Avrupadan turkiyeye kesin donus yapan varmi? Ama oyle coluk cocuk, orda pek kimsemiz yok ama orda yasamak istiyoruz.
Beni aydinlatin, yardimci olun aklimizda hep var.. insan avrupada mutsuzsa vatanina geri donmesi gerektigini dusunuyoruz. Ama nasil olur nerden baslariz, bilemiyoruzzz
Yanlışım varsa özrümü dilerim ama sizin bu iki yüzlü tavırlarınıza kızgınlığım. Avrupadaki işçiler işin hakkını veriyor da başarılı. Buradaki bir Türk işi savsaklıyor ama mesela Almanya'da bunları yapmıyor. Demek ülkede eksiklikler, yanlışlıklar varsa bunda bizimde payımız var. Kimse üstüne alınmıyor fakat bunu.Siz ne yapıyorsunuz demişsiniz, o da ne yaptığını söylemiş. Konuyu saptıran sizsiniz. Köşeye sıkışıyorsunuz cevabınız yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?