Türkiye'ye gelince moralim bozuldu

Yok yeaa turk isterim diyen hatunlara verdim ben o yuzdeyi, alman olur fransiz olur dersen illaki aday yuzden cogalir birde is dedigin gibi istemeye bagli...

Aman takma bizim millet ç.k zihniyetinde yaşar, eğitimi okulu kariyeri bile bir yerden tutar ç.ke getirirler sen de okudun evde kaldın (ne alakaysa ?! bunca kariyeri evli kadın varken) Din yapılacaksa sabahtan akşama kadar kime kiminle nikah düşer, politikacı çıkar kadınlar hakkında atıp tutar.......21. yy Türk konuşma dili = varsa yoksa ç.k, baska konu yok

Akrabalar illa ki moral bozacak bir şey bulur

Erken evlendin
Yok sen evde kaldın
Okudu da noldu burnu havada
Kariyer diye tutturursa olacağı bu
Geç kaldı nasıl anne olacak
Ala ala bunu mu aldın
Çok yakışıklı eşin buna nasıl sahip çıkıcan
Damat çok zengin burnu havada
Damat çok fakir
Çocukları olmuyor mu acaba
Hastalık mı var
İkinci ne zaman

İlk etapta aklıma gelenler. Her daim bulurlar yani, takmaya gerek yok.

Son düzenleme:
bugün de ' o iş öyle olmuyor''cular bana sardı,bi sınırınızı bilin yorum yazarken.
Dert eden konu sahibi değil ailesi ayrıca.
Ti Allam.

Haddim olmayarak Ingiliz abileri de yaban atmayin derim Bir Hans kadar Iskandinav kadar boylu poslu degildir ama sicakkanli ve sempatiktir, bir de takim elbise giyerse gonlumu fetheder.
Sendemi bizim gibi evde kaldin
Bak konu sahibi tek degilsin biz uluslararasi kismet aramayi dusunuyoruz
Neyse evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir diyip kendimizi avutuyoruz ya o degilde ben artik evlenip anne olmak istiyorum ama kimseyede icim isinmiyor su mahkus talihim degismeli artik

Kızlar gözünüzü seveyim ya Türk erkeğini ne yapacaksınız.
Bunların % 80 i anasının ablasının eteğinden çıkamamış tipler
Yine aynı şekilde cinsellik konusunda da berbatlar yetersizler
Fırsatınız varsa yabancıyla evlenin ,adamlar küçücük yaşta bağımsızlaşmış, cinsellik konusunda da kendilerini yetiştirmiş, cinselliğin sadece erkeğe özgü olmadığının bilincine çoktan varmış

Ben de kimseye ısınamıyorum, zira 1 kez aşık oldum maalesef, aynısı olmuyor.

Isınırsın yaf, hiçbir şey sonsuza kadar aynı gitmiyor seversin sen de birini sıkma canını.

Kimsenin çenesi sana bağlı olmamalı,
Sen aşıksın işte bu adam diyorsun ve evlenmicen öyle mi,zaten önce sen düşünürsün evliliği.
Zamanı var her şeyin ,ki evlilik öyle basit bir çene kapatma operasyonu değil.
Evlenince de başın göğe ermiyor.
Ben de yaşadım aynı olayları ama umurumda bile olmadı.
Zavallı olan biz değil,bunu bu şekilde düşünen çevre.

Pffff kıllı göbekli kompleksli herif kendini nimetten sayıyor , yetmiyor bir de anasını danasını çekicem almayayım

Haddim olmayarak Ingiliz abileri de yaban atmayin derim Bir Hans kadar Iskandinav kadar boylu poslu degildir ama sicakkanli ve sempatiktir, bir de takim elbise giyerse gonlumu fetheder.

Gecen gun otobus duraginda bir Rus delikanli gordum ama offf ki offf. Yok boyle bir tatililik! O nasil guzel bir yuzdu yarebbim. Rusya'ya cikarma mi yapsam diye dusunuyorum ve bu vesile ile Yonetime sesleniyorum: Bdv'deki kadınlarin selameti icin Rusya'ya tur organize etmenizi istirham ediyorum. Nutfen!

Hayatımın hiçbir döneminde yurtdışında yaşayan insanların bir Türkle evlenmesini anlayamadım. He Türk sevip evlenmesi başka tabi, özellikle evlenmek için Türk aramasını anlayamıyorum.

Akademik kariyer yapmış bir kadın, ayyy amcamgiller ne derler diye düşünmemeli, bu kafadan çıkmalı.

Valla Rusların albenisi tiplerinde değil, sıcakkanlı olmalarında bence.

Benim tanıdığım Rus abilerde öyle ahım şahım tipi olan yok, cilt rengi soluk, saç rengi kötü vs.

Lakin adamlar sıcakkanlı ve esprili, Avrupalılardan daha canayakın ve samimi, bu yönden bizim milletimize benzetiyorum. Bana yazılan 2 Rus erkek oldu, 2si de tombiş göbekliydi ama çok çok tatlılardı, sevimli ve çakallardı. Güzel flört ederler, güzel ilgi gösterirler, 2 numara biraz da utangaç mıydı yoksa o...u çocuğu muydu neydi hala anlayamadım gitti Küçük peluş aslan almıştı bana

bugün de ' o iş öyle olmuyor''cular bana sardı,bi sınırınızı bilin yorum yazarken.
Dert eden konu sahibi değil ailesi ayrıca.
Ti Allam.

hayirdir tatlim sende toplu hesabi bana mi kestin ???!!!
Bildigimiz birsey varki yazdik dimi..
Sende turkiyede universite okuyup yurt disinda 30 + ya kadar yanliz master doktora yapip bahsedilen o hayati yasadiysan ailenden benzer tepkileri aldiysan buyur paylas goruslerinide bizde aydinlanalim..

Kiz kendiside yazmis zaten bende yanlis kalmak istemiyorum diye sadece evlilik istemediginden bahsetmis..

İstemiyorsan evlenme. Sırf başkası laf ediyor diye evlilik olmaz. Yoksa mutsuz olursun o elalem de bu sefer mutsuzluguna laf eder: "durdu durdu da bunu aldi" vs gibisinden. .
Elalem hep konuşur yani onların özelliği bu amaçları kendi b.k gibi hayatlarının acısını milletin lafını ederek unutmak..
Uf ben de bebek konusunda dertliyim. İyilik yapıp milleti arayayim diyorum ilk sorduklari bebek oluyor valla biktirdilar püf...

Yalnız kalmak istememesi değil sorunu ,ailesinin bunu dert etmesi.
O iş öyle olmuyor demek sadece laf,ne yapsan boş.
Hayat kendi akışına göre ilerliyor.
Konu sahibi ben öldüm erkeksizlikten diye yakınmıyor ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…