- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Panpa neden bu kadar karanlık tablo çizip milletin gönlünü karartıyorsunBenim almancam b.k gibi, ama sağ olsun Hanslar çok yücegönüllüler her daim ilgi gösterirler. Yaşın 30sa da 40da mutlaka aday oluyor hem de yakışıklı herifler
Aşık olmasaydım, ben evde kalmazdım. Benim kimseye bakamama sebebim aşık olmak ama ben evlenicem diyen burda mutlaka evlenir zira demografik düşüş var, her kadına en az 3-4 Hans düşüyor.
Her dışarı çıktığımda sokakta bakan olur, ben de onlara döner bakarım göz kırparım falan flört ederim, niye hiç aday olmasın 30luk kızlar mezara mı giriyor 30 olunca
Ben 29um, geçenlerde yine 30 yaş bunalımındaydım derkeeeeeen yanımda çalışan mühendislerden biri yazıldı sağ olsun, cumartesi dgününe de davet etti sağ olsun kaç olcaksın dedim 26 dediAlacağımdan değil ama eğlencesine göz krpayım dedim ben de.
Türk herifi kim ne yapsın demek istiyorum tekrar, Hans manitalar manken gibi, boy pos, kafam kadar göğüs kası, kol , omuz kası, yapılı sırt derken üstüne para verseler bizim milletten almam kusura bakmayın burayı okuyan ekşicilerYurtdışında olmak şans bence, ortalama herif bile mankence.
Açıkçası ben yalnız yaşamak elbette istemem, ama evliliğin de güzel birşey olduğunu düşünmedim hiç. Bir zorunluluk gibi gördüm, ama şimdi insanların çenesini kapatmak için yapmam lazım gibi birşey.
Bana uyar belki kismetimizde hans lar alberto lar vardir:)
Senin kadar eğitimli ve işi vs iyi olan bir kadının bu konuyu dert edip üzülmesine çok şaşırdım.
Bana uyar belki kismetimizde hans lar alberto lar vardir:)
bugün de ' o iş öyle olmuyor''cular bana sardı,bi sınırınızı bilin yorum yazarken.O is oyle olmuyor iste, gurbette yillarini tek basina sadece deliler gibi calisarak gecirip yasin 30 a gelince ve etrafinda 1 tane bile duzgun adayin olmayinca insan ben ne yapacagima bagliyor bir muddet sonra,cunku mutluluk sadece kariyerle olmuyor, biyolojik saat meseleside var tabiki.. Hele hele turkle evleneyim dersen sansin (kafana gore birini bulmak icin ) %1 bile degil cunku yurt disindasin..
Amin kizlar insallahKismet bu isler ins.tum bekarlarin karsina hayirli kismet cikar en kisa zamanda @EvvelAhir ustadim sen ne diyorsun bu duruma
Sendemi bizim gibi evde kaldinHaddim olmayarak Ingiliz abileri de yaban atmayin derimBir Hans kadar Iskandinav kadar boylu poslu degildir ama sicakkanli ve sempatiktir, bir de takim elbise giyerse gonlumu fetheder.
Sendemi bizim gibi evde kaldin
Bak konu sahibi tek degilsinbiz uluslararasi kismet aramayi dusunuyoruz
Neyse evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir diyip kendimizi avutuyoruzya o degilde ben artik evlenip anne olmak istiyorum ama kimseyede icim isinmiyor su mahkus talihim degismeli artik
Kimsenin çenesi sana bağlı olmamalı,Açıkçası ben yalnız yaşamak elbette istemem, ama evliliğin de güzel birşey olduğunu düşünmedim hiç. Bir zorunluluk gibi gördüm, ama şimdi insanların çenesini kapatmak için yapmam lazım gibi birşey.
Kızlar gözünüzü seveyim ya Türk erkeğini ne yapacaksınız.
Bunların % 80 i anasının ablasının eteğinden çıkamamış tipler
Yine aynı şekilde cinsellik konusunda da berbatlar yetersizler
Fırsatınız varsa yabancıyla evlenin ,adamlar küçücük yaşta bağımsızlaşmış, cinsellik konusunda da kendilerini yetiştirmiş, cinselliğin sadece erkeğe özgü olmadığının bilincine çoktan varmış
Haddim olmayarak Ingiliz abileri de yaban atmayin derimBir Hans kadar Iskandinav kadar boylu poslu degildir ama sicakkanli ve sempatiktir, bir de takim elbise giyerse gonlumu fetheder.
Gecen gun otobus duraginda bir Rus delikanli gordum ama offf ki offf. Yok boyle bir tatililik! O nasil guzel bir yuzdu yarebbim. Rusya'ya cikarma mi yapsam diye dusunuyorum ve bu vesile ile Yonetime sesleniyorum: Bdv'deki kadınlarin selameti icin Rusya'ya tur organize etmenizi istirham ediyorum. Nutfen!
bugün de ' o iş öyle olmuyor''cular bana sardı,bi sınırınızı bilin yorum yazarken.
Dert eden konu sahibi değil ailesi ayrıca.
Ti Allam.
Yalnız kalmak istememesi değil sorunu ,ailesinin bunu dert etmesi.hayirdir tatlim sende toplu hesabi bana mi kestin ???!!!
Bildigimiz birsey varki yazdik dimi..
Sende turkiyede universite okuyup yurt disinda 30 + ya kadar yanliz master doktora yapip bahsedilen o hayati yasadiysan ailenden benzer tepkileri aldiysan buyur paylas goruslerinide bizde aydinlanalim..
Kiz kendiside yazmis zaten bende yanlis kalmak istemiyorum diye sadece evlilik istemediginden bahsetmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?