Türkiye'ye gelince moralim bozuldu

Varya ruslara gicik oldugum kadar hicbir millete gicik olmamistim, birlikte calistigimizda olsa gerek benim karsilastiklarim hep gorguden saygidan toplu yasamadan haberdar olmayan tipler, belkide akademiden oldugumdandir, malum normal tipler pek olmuyor bu cevrede..

Hepiimm sendemi bekarsin degilsen eniste bu yoruma katliyam cikarir
Tek @EvvelAhir le ben degilmisiz evde kalmislar kulubu acilsin yonetim hatta oraya erkeklerinde girmesine izin verilsin belki desti izdivac olur kiziM olursa adini mune erkek olursa kazen koyacam yonetim duy sesimi

oldu!

Yok, bu herifler de ayıydı ama beni görünce güzel güzel davranıyorlardı 2 numara bir gün dinlediğimi fark etmezken başka heriflerle konuşuyordu, 10 kg küfür

Rus erkeği = ayı , kadını = menfaatçi, maddi çıkarcı . Rus kadınlar arkadaşlık ettikleri kadınlara bile hesap ödetmeye çalışıyor, 1 euro 2 euro koparsam kar kafasındalar . (kaçınız.)

Bemde 30 yasinda nisanlandim 31 yasinda evlendim. Hiç sorun etmedim. Çevremde birsey duymadim ama belki annemlere diyorlardir.
Zaten nisanda nisanlim ve benin
gorenler (yasimi bilmiyorlar) bunlar cocuk, neden evlendiriyorsunuz bunlari demisler ablama ablamda ne cocugu ikiside 30 yasinda demis :)
Benim yasimi kucuk gordukleri icin cevrede boyle tepki gormedim ama aileler ister istemez dusunuyorlar.
Cunku bizlee buyudukce aileler yaslaniyor ve biz ölürsek (ALLAH gecinden versin) murivetini gorelim. Arda kalip derde kalmasinlar diye dusunuyorlar. Biz ölürsek ortada kalmasin (yani insanin kimsesi yokken dugun yapmasi aci birsey olur, duzen olmaz)

ALLAH herkese hayirli kismetler versin.

Ben de bekarim ipeqbojuqu 'm. :)

Hanımlar polemik ve de konu dışı yorum yasak.
Lütfen konuya ve konu sahibesine yorum yapalım, ikili tartışmalara girmeyelim.

Eften puften seylere moraliniz bozulacak kadar bos vaktiniz var yani.

Pffff kıllı göbekli kompleksli herif kendini nimetten sayıyor , yetmiyor bir de anasını danasını çekicem almayayım
Kesinlikle.
Vallahi misscheryy yerinde olmak isterdim hem bekarsın hem yurt dışındasın. Bütüüüüün böyle insanı çökerten dar kalıplara sokan ruh sağlığını bozan değer yargılarından uzaksın. Özgürsün. Ötesi var mı

Vallahi sende onlara kafayı takarsan...

Vallahi tebdili mekanda ferahlık var misali yurtdışına açıldım rahatladım. Tavsiye ederim ben de... Yılların müzmin bekarı kimseyi beğenmeyen ben, kafamdakini bulduysam derhal açılın derhal

MissCherryBlossom

Cherrycan eğer sevgilimden ayrilirsam kosarak yanina geliciiiimmmmm...Bir hansta ben bulurum

hayır bunu kendine yapma
gerçekten sevdiğin hissettiğin kişiyle evlenmelisin

Bu arada Türk kızı ve Türk erkegi kadar birbirinden nefret eden başka iki cins var mıdır?

Problem erkeklerimizin tiplerinde değil kafalarında. Kadınlarımızı aşağılıyorlar ruslar gelsin, kezbanlar vs...İnsan kendi kanından, canından olan hakkında nasıl bu şekilde konuşur? Erkekler bu şekilde saçmalayıp kendilerinden zorla nefret ettiriyorlar.

Her toplumda kadın neyse, erkek de o; kadınlar kezban erkekler çok mu kültürlü sanki??? Kendileri neyse artık paşazadelerin ?!?

Kadına mal gözüyle bakma kafası bekaretti ardı zardı derken...kusura bakmasınlar kendilerine saygı duyamicam.

Kimi buldun kız anlat hele konu sahibesine de motivasyon olsun

Ben evlendim master falan kariyer yaparken cocuk yapamadim ona takmislardi takacak birsey buluyorlar mutlaka demem o ki hayatina bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…