- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Valla Rusların albenisi tiplerinde değil, sıcakkanlı olmalarında bence.
Benim tanıdığım Rus abilerde öyle ahım şahım tipi olan yok, cilt rengi soluk, saç rengi kötü vs.
Lakin adamlar sıcakkanlı ve esprili, Avrupalılardan daha canayakın ve samimi, bu yönden bizim milletimize benzetiyorum. Bana yazılan 2 Rus erkek oldu, 2si de tombiş göbekliydi ama çok çok tatlılardı, sevimli ve çakallardı.
Hepiimm sendemi bekarsin degilsen eniste bu yoruma katliyam cikarirGecen gun otobus duraginda bir Rus delikanli gordum ama offf ki offf. Yok boyle bir tatililik! O nasil guzel bir yuzdu yarebbim. Rusya'ya cikarma mi yapsam diye dusunuyorum ve bu vesile ile Yonetime sesleniyorum: Bdv'deki kadınlarin selameti icin Rusya'ya tur organize etmenizi istirham ediyorum. Nutfen!
Yalnız kalmak istememesi değil sorunu ,ailesinin bunu dert etmesi.
O iş öyle olmuyor demek sadece laf,ne yapsan boş.
Hayat kendi akışına göre ilerliyor.
Konu sahibi ben öldüm erkeksizlikten diye yakınmıyor ayrıca.
Varya ruslara gicik oldugum kadar hicbir millete gicik olmamistim, birlikte calistigimizda olsa gerek benim karsilastiklarim hep gorguden saygidan toplu yasamadan haberdar olmayan tipler, belkide akademiden oldugumdandir, malum normal tipler pek olmuyor bu cevrede..
Hepiimm sendemi bekarsin degilsen eniste bu yoruma katliyam cikarir
Tek @EvvelAhir le ben degilmisiz evde kalmislar kulubu acilsin yonetimhatta oraya erkeklerinde girmesine izin verilsin belki desti izdivac olur kiziM olursa adini mune erkek olursa kazen koyacam yonetim duy sesimi
Kesinlikle.Pffff kıllı göbekli kompleksli herif kendini nimetten sayıyor , yetmiyor bir de anasını danasını çekicem almayayım
Vallahi sende onlara kafayı takarsan...Çok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
Sendemi bizim gibi evde kaldin
Bak konu sahibi tek degilsinbiz uluslararasi kismet aramayi dusunuyoruz
Neyse evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir diyip kendimizi avutuyoruzya o degilde ben artik evlenip anne olmak istiyorum ama kimseyede icim isinmiyor su mahkus talihim degismeli artik
bunun eğitimle alakası yokki herkes beğenilmek sevilmek ister..Senin kadar eğitimli ve işi vs iyi olan bir kadının bu konuyu dert edip üzülmesine çok şaşırdım.
Cherrycan eğer sevgilimden ayrilirsam kosarak yanina geliciiiimmmmm...Bir hansta ben bulurumYok, bu herifler de ayıydı ama beni görünce güzel güzel davranıyorlardı2 numara bir gün dinlediğimi fark etmezken başka heriflerle konuşuyordu, 10 kg küfür
Rus erkeği = ayı , kadını = menfaatçi, maddi çıkarcı . Rus kadınlar arkadaşlık ettikleri kadınlara bile hesap ödetmeye çalışıyor, 1 euro 2 euro koparsam kar kafasındalar . (kaçınız.)
hayır bunu kendine yapmaAçıkçası ben yalnız yaşamak elbette istemem, ama evliliğin de güzel birşey olduğunu düşünmedim hiç. Bir zorunluluk gibi gördüm, ama şimdi insanların çenesini kapatmak için yapmam lazım gibi birşey.
bunun eğitimle alakası yokki herkes beğenilmek sevilmek ister..
Bu arada Türk kızı ve Türk erkegi kadar birbirinden nefret eden başka iki cins var mıdır?
Vallahi tebdili mekanda ferahlık var misali yurtdışına açıldım rahatladım. Tavsiye ederim ben de... Yılların müzmin bekarı kimseyi beğenmeyen ben, kafamdakini bulduysam derhal açılın derhal
MissCherryBlossom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?