- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Haklisiniz CokBenim kredim olduğu için çok harcayamiyorum.az alirim ama kaliteli sini benim mantigim böyle. 5 çift ayakkabim olsun ama deri olsun.Sezon sonunu takip ediyorum. Bir de çok gezince çok harciyor insan ihtiyacı olmasa da
Siz tutumlu olabilmek diye konu açıyorsunuz insanlarda fikrini söylüyor değil mi kusura bakmayın diye insanları neden tersliyorsunuz sonuçta burada herkes fikir sunuyor size yani şunu mu diyelim aferin her zaman iyi kaliteleleri al giyin,10 tl çanta kullanınca ne oluyor müşterileriniz bunun çantası 10 lira bu bayanla bir daha iş yapmayalım mı der,30 liralık ayakkabı bazen 150 liralık ayakkabından daha rahattır.Klasik giyiniyorum belirttim zaten,Isim dolayisi Ile giymek zorundayim. Ya yapmayin Nolur gunde 12 saat Ayni ayakkabiyla geziyorum 30 tl lik ayakkabi giyip iskence cekemem.10 tl lik canta takip yasadigim sehrin en elit kesimine musteri ziyaretine gidemem kusura bakmayin. Organik urunlerde pek indirim olmuyor olanlarida denedim yuzumde alerji yapti.
kesinlikle haklısınız. çok bakmamak lazım. az ama öz almak lazım.Benim kredim olduğu için çok harcayamiyorum.az alirim ama kaliteli sini benim mantigim böyle. 5 çift ayakkabim olsun ama deri olsun.Sezon sonunu takip ediyorum. Bir de çok gezince çok harciyor insan ihtiyacı olmasa da
Klasik giyiniyorum belirttim zaten,Isim dolayisi Ile giymek zorundayim. Ya yapmayin Nolur gunde 12 saat Ayni ayakkabiyla geziyorum 30 tl lik ayakkabi giyip iskence cekemem.10 tl lik canta takip yasadigim sehrin en elit kesimine musteri ziyaretine gidemem kusura bakmayin. Organik urunlerde pek indirim olmuyor olanlarida denedim yuzumde alerji yapti.
Siz tutumlu olabilmek diye konu açıyorsunuz insanlarda fikrini söylüyor değil mi kusura bakmayın diye insanları neden tersliyorsunuz sonuçta burada herkes fikir sunuyor size yani şunu mu diyelim aferin her zaman iyi kaliteleleri al giyin,10 tl çanta kullanınca ne oluyor müşterileriniz bunun çantası 10 lira bu bayanla bir daha iş yapmayalım mı der,30 liralık ayakkabı bazen 150 liralık ayakkabından daha rahattır.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun :) Geçen forumları karıştırırken bir konuya rastladım, aylık şahsi harcamalarınız ne kadar diye ilgimi çekti hepsini okudum, okudukça da kendimi kötü hissettim. Çünkü benim maaşımın yarısı kredi kartıma gidiyor, çoğu da şahsi ihtiyaçlarım. Kredi kartım aylık 800-1000 tl civarı bazen daha da fazla oluyor. Harcamalarımı azaltmaya çalışıyorum ama, yapamıyorum. Anlatayım sizden de fikir istiyorum. Akıl akıldan üstündür :) Şimdi bayanlar öncelikle belirteyim ben bankacıyım ve müşteri temsilciyim dolayısı ile bakımlı olmam gerekmekte. Banka şık şıkırdım olmamızı bekler ama en ufak bir kıyafet yardımı yapmaz sağolsun. E malum klasik kıyafetler de öyle ucuz değil tutup bir İpekyol, Network dahi giyinemiyoruz, Mango outlettir, Kotondur... Giyim durumu böyle. Uygun alırım ama tutup da 3 çeşitle kendimi döndürmem değişik giyinmeyi severim zaten az olunca çabuk eskiyor. Bakıma gelince kuaför masrafım yok hiç, sadece bakım ürünleri alıyorum. Alerjik bir cildim var mecburen organik ürünler alıyorum (hatta geçen gün bir drugstore dan organik diye krem aldım cildimde kocaman sivilceler çıktı ), e onlarda çok ucuz değil haliyle. Yine uygun olanlarından alıyorum falan derken....Ayakkabıdır çantadır şudur budur yok gene azaltamıyorum borcuYardım...
Ilk aklima gelen su oldu.mesela bi takim aldiniz,altinada su ayakkabiyi alayim,su cantayida ayakkabiya uydurayim derken bir bakmisin para bitmis.o ayakkabiyi yada cantayi almasanda muhakkak evde alternatifin vardir,onlari degerlendir..her ay,bir ihtiyacina yönel mesela,bir ay cantani al,bir ay ayakkabin,bir ay cizmen..hepsini bir anda almak isteyince isin icinen cikilmiyor..[/QUOTE
çok şükür yazlık gardrobum gayet yeterli şu an, kışlıkları da şimdi idare edip indirimde seneye depo edeceğim :) bir de ben evlendikten sonra kilo aldım mecbur kıyafetlerimin çoğunu giyemez hale geldim. o da zora soktu beni.Şu anda yazlık- baharlık kıyafet ve ayakkabılar çok indirimde. Şimdilik onlardan alabilir, bahar gelene kadar elinizdekilerle idare edebilirsiniz. Yazın da kışlık kıyafetlerinizi alır hem marka giyinip hem de bütçe denkleştirmiş olursunuz.
arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum öncelikle, verdiğiniz öneriler için. benim sıkıntım şundan kaynaklandı, üniversite dönemimde çok zorluklarla okudum ve iş mülakatına kıyafet alacak param yoktu,kardeşim bursuyla bana 6 tl ye pantalon aldı,başkalarının giymediği gömlek vs mülakata gitmiştim.tamamen sıfırdan bir gardrop oluşturmak epey para harcamama sebep oldu. ucuz pahalı derken yanlış anlaşıldım sanıyorum, 30 tl lik ayakkabı derken deri olmayan kötü kalıplı ayakkabıları kast ediyorum,yoksa 30 tl ye alıp giydiğim çok ayakkabı var. outletler konusunda yaşadığım yer konusunda şanssızım, bu tarz imkanlar yok,netten ne bulabilirsem o da zaten nete gece 10 dan sonra giriyorum uygun ürünler tükeniyor zaten,iş yerinde yoğunluktan bakamıyorum. şunu da söyleyeyim, ben kimseye kendimi güzel göstermek beğendirmek amacı ile giyinmiyorum, birazcık kendimizi salsak uyarı alıyoruz biz, aranızda aynı meslekten olan çok daha iyi anlar beni. saçını beğenmedi diye müdürü tarafından hakaret işitenler de var emin olun. neyse o konulara çok girmeyeyim. bundan sonra biraz kendimi kısacağım, elimdekilerle idare edeceğim bir süre. ama kozmetik konusunda taviz veremiyorum dediğim gibi,içinde en ufak kimyasal olsa akne oluşuyor ve tedavisi aylarca sürüyor. nivea mesela 3 ay akne tedavisi yaşamama sebep oldu, cildi benim gibi olanlar anlayacaktır beni. saldırgan eleştiriler de olmuş, yine de teşekkür ediyorum herkese zahmet edip yorum yazmışlar en azından.
geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum cildimden çok çektim,düzeltene kadar ne tedaviler geçirdim o yüzden asla ve asla ucuza kaçamıyorum,tabi pahalı olan kimyasal ürünleri de kullanamıyorum, direkt alerji,akne. sende de alerji mi var? yardımcı olmak isterim soruların olursa.Kozmetik konusunda asla ucuza kaçma zaten. Benimde cildim aynı, yine tedaviye başladım. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?