tuvaletlerdeki taharet musluğu

yok artık yaaa
toplu kamu spotu yapmalıyız -- suya sabuna dokunun---
bak hacı ben önce

lavaboyu yıkıyorum

sonra klozetın ıcını
sonra klozet sungerımle kenarları ıcını dısını kapagını oyalıyorum
3-5 kova su dokuyorum

ama ben bızzat bu kapak ve kenarlarını ıslak mendılle sılen
zira temizlik abidesi insanları gözümlen gördüm

ilk mesaja göre cevap veriyorum. arada yazılanları okumadım.

3yıldır yurt dışında yaşıyorum. klozatte musluğun yasak olduğunu sizden duydum. katolik bir arkadaşımdan öğrendiğime göre onlarda taharet mecburiyeti yok. yanii suyla temizlemek zorunda değiller kendilerini. dolayısıyla taharet musluğu neyimde bilmiyorlar. onun yerine hergün duş almayı tercih ediyorlar. valla biz gurbet kuşları olarak o taharet musluğuna nasıl hasretiz bilemezsiniz. gereksiz ve tiksinç buluyorsanız iptal edin taharet musluğunu. her evde olacak diye bir şart yok

şuraya minik mutlu mapus damları çizelim, şuraya da sıraya girmiş mapusluklar allah kurtarsın şimdiden gardaşlar

Konusma uslubumda birsey yok.3 yildit bu forumdayim, ilk defa sinirleniyorum ve ilk defa bu krlimeyi kullaniyorum.

Boyle her milletin bulundugu bir yerde "araplar cok pis millet" derseniz az bile soylemis olurum. Hele arap olsaydim daha cok sayardim belki. Az hassas olun.

9 yil orada yasadim. Bir kez olsun tahareti olmayan bir tuvalet gormedim. Dediginiz otel yabancilara aitse oyle yapilmis olabilir.
Araplar pisse siz temiz olsaydiniz ozellikle sorsaydiniz ve yer degistirseydiniz.

Hac icin, ibadet icin giden vr ibadetini yapan bir kisinin millet ayrimi, irk ayrimi yaoarak konusmasida bir baska konu.

Once iç, sonra dış mı??? Iykkk igrenc

şuraya minik mutlu mapus damları çizelim, şuraya da sıraya girmiş mapusluklar allah kurtarsın şimdiden gardaşlar
bence açık konuş
sende elinde kırbaçın olmasa burada bizimle ''popo'' (kibarlaşasım geldi) konuşurdun bencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…