tuvaletlerdeki taharet musluğu

zaten ilk okuyunca şöyle bir kaldım
bende senin gibi temizliyorum. susuz temizlik bana göre değil

Benim de bazen midem bulanıyor, özellikle taharet musluğu solda olan yerlerde ben peçete ile işimi halletmeyi tercih ediyorum.
Şahıs totosunu yıkıyor sonra o eliyle musluğu kapatıyor,kapı koluna dokunuyor lavaboya gidip ellerini sabunluyor falan. Iyy asla dokunamam.

ortak kullanım alanların mecbur bu böyle. ya girmeyeceksin yada bunları göze alacaksın. ben şahsen peçetesiz hiç biryere dokunmam. wc işim bitip çıktıktan sonra ıslak mendillede mutlaka dışarda silerim

en iyisi alaturka wc zaten, gerçi onuda pis emellerine alet edenler var sanırım.

Umumi
ben pisliği temizliği bir topluma mal etmeği doğru bulmuyorum. Türk'üz temiziz deriz de ne pis m

ikisi de diyenleri de unutma ankete koymayı

Ama musluk diyenler aynı zamanda tuvalet kagıdıda kullanıyor zaten.yani ikiside oluyor. ıslak ıslak çıkmıyordur herhall :)))

Hac görevim hakkında yorum yapmak sizin üzerinize vazife değil. öncelikle haddinizi bilin. biz gayet temizdik Allah'a çok şükür. ve evet çok yer değiştirdik. eteklerine kadar b*k içinde arap kadınlarından olabildiğince uzak durduk. duramadığımız yerde mescid-i haramın mermerlerınden pisliklerini silip seccadeler de sermek zorunda olduğumuz oldu. boş konuşuyosunuz. konu taharet musluğu. aklınızca konuyu dramatize etmeyin. benim için araplar en pis insanlar. daha pislerini tanırsam onuda yazarım bı gun!

neden musluğu peçeteyle açmıyosunuz.

Umumi tuvaletlerde zaten çok zorda kalmadıkça klozet kullanmam.Ve o musluğa ellemek zorunda kalırsamda peçete ile dokunurum sanırım.Bahsettiğimiz konu evdeki kullanım için sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…