- Konu Sahibi imagemaker
-
tehlıkelı :)valla
sonra kadın senden hamıleyım dıye kandırmıstı
ama sonra ayrıldılar o bıle yeter
koş koşş forumu berbat edecen sımdıııbgn cok tatlı yedım
ustune mok konusu
bı hos oldum
bgn cok tatlı yedım
ustune mok konusu
bı hos oldum
klozetten bahsedıyorumOnce iç, sonra dış mı??? Iykkk igrenc
bak hacı ben önce
lavaboyu yıkıyorum
sonra klozetın ıcını
sonra klozet sungerımle kenarları ıcını dısını kapagını oyalıyorum
3-5 kova su dokuyorum
ama ben bızzat bu kapak ve kenarlarını ıslak mendılle sılen
zira temizlik abidesi insanları gözümlen gördüm
bence açık konuş
sende elinde kırbaçın olmasa burada bizimle ''popo'' (kibarlaşasım geldi) konuşurdun bencek
Anket yapıldımı .Kaç kişi musluk diyor kaç kişi t.kağıdı.
Benim de bazen midem bulanıyor, özellikle taharet musluğu solda olan yerlerde ben peçete ile işimi halletmeyi tercih ediyorum.
Şahıs totosunu yıkıyor sonra o eliyle musluğu kapatıyor,kapı koluna dokunuyor lavaboya gidip ellerini sabunluyor falan. Iyy asla dokunamam.
Benim de bazen midem bulanıyor, özellikle taharet musluğu solda olan yerlerde ben peçete ile işimi halletmeyi tercih ediyorum.
Şahıs totosunu yıkıyor sonra o eliyle musluğu kapatıyor,kapı koluna dokunuyor lavaboya gidip ellerini sabunluyor falan. Iyy asla dokunamam.
ben pisliği temizliği bir topluma mal etmeği doğru bulmuyorum. Türk'üz temiziz deriz de ne pis m
ikisi de diyenleri de unutma ankete koymayı
Hac görevim hakkında yorum yapmak sizin üzerinize vazife değil. öncelikle haddinizi bilin. biz gayet temizdik Allah'a çok şükür. ve evet çok yer değiştirdik. eteklerine kadar b*k içinde arap kadınlarından olabildiğince uzak durduk. duramadığımız yerde mescid-i haramın mermerlerınden pisliklerini silip seccadeler de sermek zorunda olduğumuz oldu. boş konuşuyosunuz. konu taharet musluğu. aklınızca konuyu dramatize etmeyin. benim için araplar en pis insanlar. daha pislerini tanırsam onuda yazarım bı gun!Konusma uslubumda birsey yok.3 yildit bu forumdayim, ilk defa sinirleniyorum ve ilk defa bu krlimeyi kullaniyorum.
Boyle her milletin bulundugu bir yerde "araplar cok pis millet" derseniz az bile soylemis olurum. Hele arap olsaydim daha cok sayardim belki. Az hassas olun.
9 yil orada yasadim. Bir kez olsun tahareti olmayan bir tuvalet gormedim. Dediginiz otel yabancilara aitse oyle yapilmis olabilir.
Araplar pisse siz temiz olsaydiniz ozellikle sorsaydiniz ve yer degistirseydiniz.
Hac icin, ibadet icin giden vr ibadetini yapan bir kisinin millet ayrimi, irk ayrimi yaoarak konusmasida bir baska konu.
klozetten bahsedıyorum
sıcarken temız ıstıyosun ama
nasıl temızlenıyor dıye sormuyorsun aaaaaaaaaa ustume ıyılık saglık
Umumi
Ama musluk diyenler aynı zamanda tuvalet kagıdıda kullanıyor zaten.yani ikiside oluyor. ıslak ıslak çıkmıyordur herhall :)))
en iyisi alaturka wc zaten, gerçi onuda pis emellerine alet edenler var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?