- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi imagemaker
-
Taharet musluğunun sol tarafta olmasından ayrı bir tiksiniyorum ama ben. Zaten umummi tuvalet herkesin korkulu kabusudur herhalde, altına yapacak seviyeye gelmedikçe kimse girmek istemezortak kullanım alanların mecbur bu böyle. ya girmeyeceksin yada bunları göze alacaksın. ben şahsen peçetesiz hiç biryere dokunmam. wc işim bitip çıktıktan sonra ıslak mendillede mutlaka dışarda silerim
Ben ailemle yaşarken sırf musluk solda diye alaturkayı kullanırdım. Evde o tuvaleti tek kullanan da bendim zatenen iyisi alaturka wc zaten, gerçi onuda pis emellerine alet edenler var sanırım.
ondada acaba pacalarıma bişeyler sıçradımı diye çok endişe ediyorum
klozetın ıcını fırcaylaKlozetin icini yikadigin bezle dışını temizliyorsan igrenc tabii. Once dış sonra iç olmalı.
Hoşlanmıyorum çünkü sol taraftaki musluklardanneden musluğu peçeteyle açmıyosunuz.
musluksuz olmuyormuş tüm kk anladı zaarMusluk olayı çözüldü mü şimdi?
klozetın ıcını fırcayla
kenarlarını ve kapaklarını sungerle
Aslında “ben o musluğa dokunamam” mantığının çıkış noktasını anlatayım size.
Bizim insanımız pek bir titizdir. Ama bir kendini temiz zanneder, gerisi pistir onun gözünde.
Dışarıdan son derece bakımlı, tırnakları falan tertemiz genç kızımız sevgilisiyle bir AVM ye gider. WC ye gideceği tutar midesi kaldırmasa da o güzel poposu bir gezinti yapmak zorundadır hem regl de olmuş ped değiştirecek. Bir peçete ile kapıyı tutarak içeri gider, çeşitli mide bulantısı sesleri eşiğinde her yeri kirleterek oturmadan kendinden önceki temiz wc yi önce kirletir. Sonra ped değiştirmeye gelir sıra. Çöpü açması ne mümkün iç çamaşırından çıkardığı gibi çöpün kenarına bırakıverir, al sana tam bir dekor.
Çok titiz bir kız örneğidir bu. Aslında WC yi kendinden önce görevli kadın temizlemiştir ama kendisi 100 kişilik pisletip çıkar.
Olur diyenler nasıl hallediyormuş o işi?musluksuz olmuyormuş tüm kk anladı zaar
Bir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.
cevap veriyorum hatta verdimdi sanırsam galiba heralde incir yaprağnanOlur diyenler nasıl hallediyormuş o işi?
SENI KENDIME benzetıyorumBir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.
Olur diyenler nasıl hallediyormuş o işi?
Yok artık...Bir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.
Bir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?