tuvaletlerdeki taharet musluğu

ortak kullanım alanların mecbur bu böyle. ya girmeyeceksin yada bunları göze alacaksın. ben şahsen peçetesiz hiç biryere dokunmam. wc işim bitip çıktıktan sonra ıslak mendillede mutlaka dışarda silerim
Taharet musluğunun sol tarafta olmasından ayrı bir tiksiniyorum ama ben. Zaten umummi tuvalet herkesin korkulu kabusudur herhalde, altına yapacak seviyeye gelmedikçe kimse girmek istemez
en iyisi alaturka wc zaten, gerçi onuda pis emellerine alet edenler var sanırım.
Ben ailemle yaşarken sırf musluk solda diye alaturkayı kullanırdım. Evde o tuvaleti tek kullanan da bendim zaten

Aslında “ben o musluğa dokunamam” mantığının çıkış noktasını anlatayım size.

Bizim insanımız pek bir titizdir. Ama bir kendini temiz zanneder, gerisi pistir onun gözünde.

Dışarıdan son derece bakımlı, tırnakları falan tertemiz genç kızımız sevgilisiyle bir AVM ye gider. WC ye gideceği tutar midesi kaldırmasa da o güzel poposu bir gezinti yapmak zorundadır hem regl de olmuş ped değiştirecek. Bir peçete ile kapıyı tutarak içeri gider, çeşitli mide bulantısı sesleri eşiğinde her yeri kirleterek oturmadan kendinden önceki temiz wc yi önce kirletir. Sonra ped değiştirmeye gelir sıra. Çöpü açması ne mümkün iç çamaşırından çıkardığı gibi çöpün kenarına bırakıverir, al sana tam bir dekor.

Çok titiz bir kız örneğidir bu. Aslında WC yi kendinden önce görevli kadın temizlemiştir ama kendisi 100 kişilik pisletip çıkar.

görüntüde temiz...

birde o peçeteyle tutuyorum diye her yeri peçete çöplüğü yapanlar yok mu... at çöpe... yok illa sağa sola atacak...

Klozeti niye bezle temizliyonuz ya firca daha iyi degil mi ? Benim ice ayri disa ayri fircasi var sonra bir de dus basligiyla bir guzel yikadim mi ohhh missss

Bir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.
Yok artık...
Geçenlerde de bir üye evdeki misafir el havlusunu toto kurulama havlusu yapan birinden bahsetmişti...

Bir uye ayni bezle sildigini yazmiş. B.klu bezi klizetin dışına suruyor öykk. Insallah gercek hayatta tanimiyorumdur.

daha neler duycaz bu kk da. klozetin içi bezle temizlenir mi yahu fırça ne güne duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…