- 2 Ocak 2019
- 4
- 35
- 3
- 31
- Konu Sahibi HipoManyak
-
Bazı erkeklerde bu durum yaşanabiliyor çok şükür eşimde yokAltlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.
2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.
kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)
elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.
biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.
ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.
doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.
genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi
birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Güldürdünüz beni. Kansızlık varsa bile bol bol ilaç almadan geçmez o dökülme işi. Eşiniz de buna yanaşmıyorsa işiniz zor birazAltlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.
kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)
elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.
genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi
birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Bacağını göğsünü falan da mı :)Benim eşimin kılları normal erkek standardında sanırım, fazla yok rahatsız edecek şekilde ama ben kıla takınlı olduğum için makine ile kısalttırıyorum, en kısa boya. Sorun çözülüyor.
Evet diyorum ya aldırmıyor, aldırmaz. Ama "kısaltıyor". Makinenin düşük ayarında. Yine kıllar duruyor ama boyları çok kısa oluyor, 3 e vurulmuş erkek saçı boyutunda gibi. Göbek ve omuz kılları.Bacağını göğsünü falan da mı :)
öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Sırtına, göğsüne vs tüy dökücü kullanabilir hatta lazere gidebilir.Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?