Tüy döken eşim

HipoManyak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
4
35
3
31
Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.

2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.

kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)

elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.

biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.

ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.

doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.

genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi

birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)

başlığı okuyunca güldüm, tam da ciddi ciddi takılıp, hafif karamsarken iyi oldu :)

eşinizi size inat hale getirmeyin çok söylenerek, o da yakın zamanda buna çözüm bulmaya yönelir bence. sorun haline geldiğini fark etmiştir durumun sizin için. epilasyona vs başlayabilir belki.

Canim erkekler biraz killi kabul etmek lazim ama seninki biraz fazlaymis ve mutemadiyen dokuyormus zor.
Seni anliyorum benim esim de cok killi olmasa da evde yaz kiz şortla gezer. Bacagindakiler hep dokuluyor supurme isi tam bir kar yagarken kapi onu temizleme isi. Ona yaptiriyorum bazen.
Adamin da fitrati ne yapsin kulotlu corap alacagim kafamda o var. İri yari da beden nasil bulacaksam artik

bazi tuylerini alsin, nebilim omuz alabilir/aldirabilir, gogus alabilir/aldirabilir vs.
her erkek tuy doker ama sizin anlattiginiz asiri gibi evet.
sac dokulmesini azaltmak icin olan vitaminler var, denesin?

Ahahah son yazdığınıza güldüm :)

Benimki de inanılmaz kıllıdır ama hiç o kadar döküldüğünü bilmem. Kan değerleri çok iyidir. Bakım yapar özellikle sakala, bıyığa. Siz de bir kan testi yaptırmaya bakın. Doktor normal derse bu duruma alışsanız iyi olur.

doktora gitmeli kesinlikle. demir eksikliği saç dökülmesi yapar. ama kol kılı vs dökülüyorsa ona yapacak bişey yoktur. adam napsın. ha sırt vs kıllı ise aldırabilir ama oturduğu yerde sırtından kıl dökülmez zaten. kedi köpek tüylerini temizlemek için yapışkanlı rulolar var, onlardan alın. pratik olur.

Bazı erkeklerde bu durum yaşanabiliyor çok şükür eşimde yok

Çözüm basit.
Koltuk örtüsü kullanın.
Koltuklarınızın derdinden kurtulun.
Düzenli süpürge yapın, çokta kafanıza takmayın.
Yapısı bu dur.
Doktora gitse ne olacak ki? Bir günde vücut kıllarını dökmekten mi kurtulacak?
Siz yine gidin tabii, sağlıksal bir sorunu olmasın o ayrı.
Ancak çok büyütmeyin derim, eşinizi de yok yere bunaltmayın.

Valla benim eşimdd öyle bacaklarından çok dökülüyor arada sana tayt giydircem diyorum gülüyoruz :) kan değerleri gayet iyi yapacak bişey yok ben hergün süpürgeye çekiyorum evi koltukların üstünü falan alıştım yani sende boşver elinde olan bişey değil çünkü :)

Benim eşimin de çok dökülüyor ya, sofraya oturuyoruz tepsiye anında kıl düşüyor. Yere bir şey düşse evde üstüne hemen kıl yapışıyor. Nasıl baş edicem bilmiyorum.

Güldürdünüz beni. Kansızlık varsa bile bol bol ilaç almadan geçmez o dökülme işi. Eşiniz de buna yanaşmıyorsa işiniz zor biraz

Benim eşimin kılları normal erkek standardında sanırım, fazla yok rahatsız edecek şekilde ama ben kıla takınlı olduğum için makine ile kısalttırıyorum, en kısa boya. Sorun çözülüyor.

Bacağını göğsünü falan da mı :)
Evet diyorum ya aldırmıyor, aldırmaz. Ama "kısaltıyor". Makinenin düşük ayarında. Yine kıllar duruyor ama boyları çok kısa oluyor, 3 e vurulmuş erkek saçı boyutunda gibi. Göbek ve omuz kılları.

öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
hahaha

Ee oyle arkasindan konusursan basilirsin iste

Yapacak birsey yok fazla
Epilasyon falan var ama her erkek yanasmiyor
Soyle de fazla kasimasin orasini burasini
Kasidikca dokulur

Benim esim de killi ama hic tüy doktugunu gormedim. Her yerde benim saclarim (((
Esiniz de tüy dokmek istemez, her halde bir sorunu var ki, bu kadar tüy dokuyor

Sırtına, göğsüne vs tüy dökücü kullanabilir hatta lazere gidebilir.
Saçları için tüm testler yapılırve sorun yok ise bakım kürü uygulanabilir.
Kol ve bacaklarını bilemedim.

Amma velakin; benim eşim bana yapısal bir sorunum sebebi ile bu derece hakaretvari konuşsa; 2 gün küsmekle biter mi bu iş, bilemedim.

Bu konuyu "eşim bana ayıya 5 kala mı doğmuşsun" diye açsa idiniz, gelecek yorumları tahmin bile edemiyorum.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

bazı arkadaşlar normal yazmış,abim veya erkek kardeşim yok yani bir erkeğin ev içindeki halini pek bilmiyorum,babamda kalp hastası ve bypaslı olduğundan göğsü ve bacakları temizdi yani.

doktora karşı çıkmasının sebebi, ilaçlara karşı oluşu neden bilmediğim şeyleri yükleyim vücuduma diyor.

yani gerçekten fazla yazıp iğrençleşmeyim ama sırtı,omuzları,beli filan. hep kıl yumağı gibi.hani diyorum geçmişte kullandığın ilaç filan mı vardı da hormonal yan etki yaptı bilmiyorumki diyor.ee bunu anca doktordan öğreniriz diyorum,yanaşmıyor çekiniyormuş doktordan :)

bazen dalga geçiyorum seninkileri yolsak kellere peruk yaparız ,senin doğal kazağın var üşemessin gibi.
ama şu ayıya 5 kala olayından sonra alınmaya başladı . yüzü düşüyor birşey diyince.

yani en azından ofis ortamında çalışğından temizliğine filan dikkat ediyor diye avutuyorum kendimi.
ya yanına oturup elini kolunu mıncırmaya kalksam elim hep tüy oluyor,bu sefer o da utanıyor.

@QUEENofTURKEY in dediği gibi makina ile kısalt biraz diyim bari.

kedi köpek tüyü toplayıcsı değilde ben koli bandıyla toplayım dedim koltuğumu yıprattı.

halının üstünde filan fazla gözükmüyor göze ama,banyoda veya koridorun fayanslarında çok belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…