Tüy döken eşim

Lazer yaptırsın uğraşılır dert değil çünkü

Bizde de aynı sorun var. Bir de bunların tüy dökme dönemi oluyor. Adam banyoya bir giriyor çıktığında ayı geçmiş gibi :)

Hani malum çikolata reklamı var. Orada bir tane de goril. He işte ben de artık, dağınık seviyor demek ki diyorum.

Bir de biz lazer cihazı aldık. İki senedir var ama düzenli kullanamadık hiç. Biraz faydası oluyor ama onu da siz yapmak zorundasınız. Allah yardımcımız olsun.

Bir kedim bir de eşim var eşimle kedim kıl dökmede yarışıyor kedim için yapışkanlı tüy toplayıcı rulo alıyoruz ama ben onu genelde eşimin koltuğa ve yatağa döktüğü kıllar için kullanıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim iki dakikada fırt fırt kıllar toplanıyor

Hastalık veya ilaçların yan etkisi değil büyük ihtimalle kıllı olması çünkü halamın kocası kıllıymış oğluda kıllı
Oğlunun karısı çıldırır sabah kalktığında çarşafı toplayıp çırpar geri serer simsiyah kıl oluyor yatak der yani yapısal kabul etmen lazım yapacak bişey yok kıllıların sorunu o

O turden bi tane de ben de var :) saca cozum bulamadim ama belinden omzuna ordan da gobek deligine kadar tuy dokucu krem surup rahat ediyom 2 ay falan. Yoksa deli oluyordum yatak yorgan camasirlar yeryer kil tuy oluyor. Bi de yapisiyor kolayina da cikmiyor supurgeye gelmiyor.

Ay cok guldum ya
Ayidan 5 dk once dogmus cumlesi nerden geldi akliniza
Anadan üryan wcye gitmesini ve bir saglam silkelenmesini oneriyorum ben
Sakasi bir yana,lazerdir agdadir oyle sanmam ugrasacagini. Erkekler maalesef bizim gibi hassas degiller boyle konularda.

Hahahaha ne komiksiniz ya. Siz cok yasayin :))

Doğanın kanunu bizim işyeri de erkekler bir odada toplantı yapsa ora leş gibi kokuyor erkekler savaşçı erkek çocuğu bile huysuz kız daha narin daha duygusal
Kızlar daha temizdir
Buna katılmıyorum
Cinsiyetçi yaklaşım
Doğru değil.

Ama bakımsız erkek kadın kokar
Saçları yağlanır kokar terler kokar

Genellemek yanlış ya :)

Ayy benim.kocamin killarida dokulur iki gun evde olsun ucuncu gun yerde killar tuyler saci cok dokulmez ama kolundan gogsunden bacagindan dokuluyodur herhalde ayrica iki oglum daha var bi kac seneye buyuk oglanda killanir vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…