Tüy döken eşim

Canım bende de var aynı dertten.Bende eşime gene her yere kıl dökmüşsün kıl yumağı diyorum.Sabah kalkınca çarşafimi cirparim.Koltuklara örtü sererrim cirparim.Her akşam gelince banyoya yollarım.En azından yarısi oraya dökülüyor.Günlukte ev süpürme.Üzgünüm bu genetik mecbur dökülüyor.Kizlarda benden alışmış size birşey hazırlayım mi diye sorunca,sen sofraya hep kıl döküyorsun istemiyoruz baba diyorlarmış.Bir gün kızlar mutfakta kahkahayla gülüyor,bende uyumuşum bir gittim mutfağa benimki komple her yerini streç filmle sarmış,kızlara sandviç hazirliyor

Hayal ettim de.

Şimdi daha çok gülüyorum.Bir de uyku sersemi ne dedim biliyor musun,streçimi hep bitirmişsin yaaaa.Yazik adamda kizlari doyurmaya çalışıyor,ben ne diyorum.Gerçi uyku sersemi demiştim haaa
Yani zor bir durum. Ben yasamadigim için bilemiyorum zira benim kolumda eşimin kolundan daha çok kıl var. Allah kolaylık versin bu durumda olanlara. Düşününce cidden zor.

Alsın o zaman, çok mu zor bunu istemek? Hem temizliğini yapmıyor hem küsüyor. Sizde üç tel kıl görse üç gün dalgasını geçer ama dimi. Bu fırsatı ve rahatlığı erkeklere hep biz veriyoruz. Katlanacaksınız o zaman.

Benim eşim de Recep İvedik den hallice bacım arada tepem atar evdeki tras makinesiyle sırt ve göğüs kıllarını tras ederim yoksa her yer kıvırcık killa dolu ha bide benim paşa berber işten geldimi gezerek ustunu başını değiştirir kendi kılları yetmez gibi elin adamlarının kıllarını da eve döker döker ben napayım bide sen akıl ver bana

yani tepkileriniz filan çok ağır olmuş,ne demek ayıya 5 kala doğmuş,çok mu kızdınız dersiniz temizlik epey yoruyor şuraları sen süpür ben sileyim filan.

toplumda erkekler ev işi yapmaz diye bilinir ama,eğer yaptırmayı bilirseniz gayette yapıyolar,sonuçta hepimiz insanız.yemek yapma,temizlik yapma yeteneği sadece kadınlara has birşey değil.

siz birde benim eşimi görün +50cm saç 7-8 cm sakal kıl tüy sorunu oluyor.ama eşimi zorda olsa alıştırdım aynanın önüne saçlı tarak bırakma,banyoyu ıslak bırakma diye,eşim makina teknisyeni haliyle işteyken saçı toplu oluyor eve gelince üstünü değişip duşa girecek,tokasıın filan direk tuvalet masasına koyardı,birinde denk geldim banyo çokmu uzak git banyoda değiş kılın pisliğin orda dökülsün su tut temizlensin diye .ordan da yıkan diye şimdi öyle alıştı .
.sizde eşinize diyin yani bak temizlikte yoruluyorum,koltukta kılın tüyün oldumu toplarmısın de,bence dalga geçip hakaret etmekten daha mantıklı.

doktora ikna et bence,gidin testleri filan yaptırın ilaçları kullanma filan diye yumuşatın biraz.testlerin sonucuna göre bitkisel şeyleri yesin.

arkadaşların dediği gibi demir eksikliği vardır.belki başka bir değeri düşüktür .

ama ne olursa olsun bence bir daha eşinize kıl tüy sorunu yüzünden hakaret etmeyin.aranızdaki sevgi saygı bittimi,tek derdiniz kıl tüy olmaz,daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız

Maalesef benim esimde öyleydi cok agir laf ettim 5 gün konusmadi benimle ama kendini temizlemeyd baslasi düzenli temizliyor nisanliyken sen cok bakimliydin niye temizlemiyosun kendini resmen ayi oldun ciktin karsima tiksiniyorum killarindan ben nasil senin icin kendimi temizliyorsam sende öyle yapmalisin dedim esinizi evi süpürsün o zaman madem killari o döküyosa

E kessin?
Eşim bacaklarını da göğsünü de traş ediyor
Eşine söyle tüm vucudunu traş etsin

Merhaba. Bende 1 yıllık evliyim. Sokağa bakan bir evimiz var ve pencere kapı açık oluyor yazın. Kir toz çok giriyor birde eşimin killari. Göğüs kılları dökülüyor çok fazla. Bence böyle bir durumu yaşamayan göğüs kılları ile sev boşver demeyin . Yaşamayan anlayamaz. Küçük bir çocuğunuz varsa hergun nasıl supurebilirsiniz evi. Atletine dökülen kıllar diğer kıyafetlere de bulaşıyor çamaşır makinasında. Bebeğimin elinde kolunda çıkıveriyor killar. Hatta bugün dudağında idi hemen fark ettim. Banyo tuvalette zaten sürekli. Hergun evi dip köşe temizlemek mümkün değil. Bende eşime iki kez sır agda ile ağda yaptım. 3 ay rahat ettik. Gerçekten dokulmemesi evde büyük kolaylık. Sonra uzayinca yine dokulmaya basladi. Çok açıdığı için eşim de korkuyor. Güzel bir cozumu olan vardır diye düşünmüştüm ama ..

ben kedimi düzenli tarıyorum dökmüyor eskisi kadar kese falan ayağına düzenli olarak taramaya ikna mı etseniz adamı daha az döker evin içine

Tıraş makinesi ile traş edin kafamız rahat olsun biz öyle yapıyoruz

Allah kolaylık versin benim eşim sarışın ve az kıllı. Kıllı olsam hepsini alırdım diyor. Rahatım o konuda. Eşin de almayı düșünmezmi

O da ne ki makinede çamaşır yıkıyorum assrken çırptığım halde temiz çamaşırlara yapışıyor. Ev temizliğini 1 2 gün aksatayım eşimin tüyleri bi koloni halinde el ele tutuşup selena selena yapıyorlar sanki

Yok bi çözümü malesef. Kafasından ayak ucuna kadar lazer yaptırmak lazım anca :) bazen elimi göğsüne atıp hafiften çekip tek mi çift mi diye soruyorum kızmıyorum dert etmiyorum elinde olan birşey değil.

Esinize tiras makinasiyla kisaltip 3 numaraya ondan sonra hemen banyoya gidip yikanmasi gerek vucudu sapunlayiip iyice keselesin benim esimdede var özellikle bacaklarda ve yatak odasi yerlerde kil icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…