Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
allah yardımcınız olsun minik meleklerine dayanma gücü kuvveti versin inşallah en yakın zamanda iyileşirler canım dualırım sizinle allah herkezin yar ve yardımcınız olsun :Saruboceq:iyi haberlerini bekliyoruz

sağolun allah razı olsun rabbim herkezin evladını bağışlasın pazartesi günü yani yarın bebekleri görmeye gidicez bugün bebekleri göremedik aldığımız bilgiye göre bebekler yoğun bakımda ama dün biraz iyiye gittini öğrendik bugünde bir tanesi daha iyiceymiş şuan kritikte bir tanesi kaldı inşallah oda daha iyi olur atlatır evet izmitte konak hastanesindeyiz

canım tek tek bebekler hakkında bilgi verirsen bize seviniriz canım..mesela oksijen olayı nasıl bebeklerin...kakalarını yapıyyorlarmı...vs. canım..bunları muhakak öğren sonra bizlede paylaş merak ediyorum ben...ne tatlılardır yaaa:)) çok ufaklar görünce şok geçirme canım ama o küçücük şeyler ne mucizevi şeyler yaratıyor:))

Canim merak etme kilolari gayet iyi bence en kisa zamanda kavusursun yavrularina hic merak etme onlar sandiginda daha kuvvetlidirler.

bebeklik canım dr hiçbirşey demiyorki deli oluyoruz eşimle kilo kaybı ne kadar diyoruz mesela siz ne yapıcaksınız onu diyor ağzından zaten cımbızla laf alıyoruz kızım solunum cihazından çıkmış söylemedi ben kendim görüp söyledim elimiz mahkum küvez sorunu biliyorsun oyüzden susuyoruz canım bugün görücem bebklerimi inş emme refleksleri geliştimi onu bile bilmiyorum sorucaz bakalım inş iyi haberlerle dönerim

Son düzenleme:
pıtoscum ınşşşşşşşş ıyı olucaklar merak etme ................yerım o kuzuları ben................rabbım yardımcın ols.................

inşallah tez vakitte kucağınızda evlerine döner üç kuzunuz da. dualarım sizinle... allah güç kuvvet versin...

canım allah yardımcınız olsun herşey iyi olacak ve bebeklerinle evine döneceksin buna gönülden inanıyorum ve dualarım seninle bende 37 haftalık dogum yaptım benim kızımda küçüktü ama şimdi toparlanmaya başladı rabbim bütün bebekleri korusun sen üzülme dikkat et kendine çünki yavrularının annelerine ihtiyacı var

hastaneden geldik bebeklerimi gördüm durumları daha iyiymiş ama emme refleksleri gelişmemeiş daha mide sondasıyla besleniyorlarmış ışın tedavisi görüyorlarmış herzamanki gibi dr o önemli bişey değil deyip geçiştirdi kendimi zor tuttum resmen özeldeyiz ama paramızla rezil oluyoruz işte solunum cihazının ayarını arada indiriyorlarmış falan okadar zor konuşuyorki netten baktım ağır sarılık nedeniyle ışın tedavisi yapılıyormuş artık doğrumu bilmiyorum allah ım inş en yakın zamanda şifa versin tüm bebeklere

sevgili pitos ben 45 gün önce 33+3 haftada 1630 gramla oğlum suyumun gelmesiyle mecburenoğlumu dünyaya getirdim.. 9 gün kuvözde yoğun bakımda kaldı.. her öğunde ben gittim süt vermeye biberonla..benimkide foto terapi gördü. neyse evimize geldik çok da iyiyiz.. yani canım üzme kendini 33+3 iyi bir hafta..kilolarıda maaşallah çok iyi..üzme kendini 1 hafta ya kalmaz çıkarsınız..sabır ve sevgiler...

allah sana sabır versin mininklerinede güç . hiç merak etme onlar bizlerin tahmininden çok daha güçlüler ve savaşıyorlar hepsi sağlığına kavuşup annelerinin kollarına geliceklerdir. ışın tedavisi için doğru sarılıkta veriliyror solunumu kendi sağmaya başladıkları an her şey artık tamamen iyi demektir sonra sadece beslenmeyi bekliyorlar benim tembelimde öyle yapmıştı

allahtan umut kesilmez bu mubarek gunlerde bol bol dua ettki onlar biran once yanina gelsinler bizde ayni sekilde ederiz umarim tez zamanda mutlu bir sekilde evinize donersiniz amin.

herkesten allah razı olsun evet güçlü olmak zorundayız onların bize en çok ihtiyaç duyduğu zaman rabbim güç sabır versin inşşş

inş cnm hayırlısıyla sağlıklı miniklerini evinize getireceksin

ne denir bilmiyorum bir an senin yerine koydum kendimi ve düşündüm çok güç bir dururm

RABBıM en kısa zamanda yavrularına şifalar versin sen onların kokosuna onlarda senin kokuna çok fazla uzak kalmadan kovuşacaksınız inş cnm dualarımdasın cnm

senın bebiişlerde sarılık görülmüş ondan ışın tedavisi veriyorlar..gözleride kapalıdır.... tabikide güçlü olacaksın....gördün bebeklerini nasıllar...:)) çok tatlılar demii amaa ufacıklarr..sana ne kadar çok muhtaçlar görüyorsun demi:) güçlü ol ve sütünü hergün götür..mide sondasıda olsa anne sütüyle daha çabuk kilo alırlar unutmaa...ne güzel yaa ne tatlılarrdır şimdi ahhh ahhh benım kızın o anki anları aklıma geldiiii:))) şimdi canavar olduuu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…