sağolun allah razı olsun rabbim herkezin evladını bağışlasın pazartesi günü yani yarın bebekleri görmeye gidicez bugün bebekleri göremedik aldığımız bilgiye göre bebekler yoğun bakımda ama dün biraz iyiye gittini öğrendik bugünde bir tanesi daha iyiceymiş şuan kritikte bir tanesi kaldı inşallah oda daha iyi olur atlatır evet izmitte konak hastanesindeyiz
çarşamba günü 33+3 te üçüzlerim doğdu kızlar bir bebiğim 2 kg diğeri 1970 kız olan 1510 olarak dünyaya geldiler erkek olanlar yoğun bakımdalar kızımız ise iyi durumda ama dış ortama adapte olabilmesi için ve beslenmeyi tam olarak yapamadığı için küvezde herkezin dualarını bekliyor
Allah anneli babalı uzun ve sağlıklı ömür versin 3 miniğimize bir an önce annelerinin kollarına gelirler inşallah
hastaneden geldik bebeklerimi gördüm durumları daha iyiymiş ama emme refleksleri gelişmemeiş daha mide sondasıyla besleniyorlarmış ışın tedavisi görüyorlarmış herzamanki gibi dr o önemli bişey değil deyip geçiştirdi kendimi zor tuttum resmen özeldeyiz ama paramızla rezil oluyoruz işte solunum cihazının ayarını arada indiriyorlarmış falan okadar zor konuşuyorki netten baktım ağır sarılık nedeniyle ışın tedavisi yapılıyormuş artık doğrumu bilmiyorum allah ım inş en yakın zamanda şifa versin tüm bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?