senın bebiişlerde sarılık görülmüş ondan ışın tedavisi veriyorlar..gözleride kapalıdır.... tabikide güçlü olacaksın....gördün bebeklerini nasıllar...:)) çok tatlılar demii amaa ufacıklarr..sana ne kadar çok muhtaçlar görüyorsun demi:) güçlü ol ve sütünü hergün götür..mide sondasıda olsa anne sütüyle daha çabuk kilo alırlar unutmaa...ne güzel yaa ne tatlılarrdır şimdi ahhh ahhh benım kızın o anki anları aklıma geldiiii:))) şimdi canavar olduuu:))))
evet canım ama çok şükür atlattılar sarılığı bugün tedavi bitmiş bebklerim gerçekten güçlü küçük kahramanlarım benim onlar mide sondasınıda yakında savurcaklar köşeye inş cok cok emicekler biberonları senin bebeiğin ne kadar kaldı küvezde kaç kilo doğdu
evet canım ama çok şükür atlattılar sarılığı bugün tedavi bitmiş bebklerim gerçekten güçlü küçük kahramanlarım benim onlar mide sondasınıda yakında savurcaklar köşeye inş cok cok emicekler biberonları senin bebeiğin ne kadar kaldı küvezde kaç kilo doğdu
Alıntı:
pitos25 kullanıcısından alıntı
canım benim rabbi bebeğine sağlık versin benimde üç bebeğim küvezdeler inş hepimizin bebği iyi olucak canım hiç korkma benim bebklerim yoğunbakımdaydılar yavaş yavaş toparlanıyorlar onlar güçlü annesi allah yardımcımız olsun
Pitos senin bebişlerin kaç haftalık kaç gr doğdular... ve bebişlerin (Allah'ım hepsini sana bağışlasın, en kısa zamanda sende kavusursun hepsine inşallah) neden küvezdeydi?
.........................
""""şimdi gördüm mesajını... sonunu okuyuncada cok ama cok sevindim... sanki kendi bebeğim iyiye gidiyormuş gibi sevindim!!! seninkiler bana umut oldu inan kendimi daha ii hissettim... inşallah benim kuzumda düzelecek!!!
Dr konusunda bende senin gibi muzdaripim sormadan hiç bisey söylemiyorlar... ve hep umutsuz konuşuyorlar!
birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim olurmu...
canım çok sevindim meleklerinin iyi olmasına ...inşallah ALLAHIN izniyle bize çıktığınızın haberinide vereceksin...hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün bebişlerimi gördüm oğullarımdan biri ağlıyordu ve gözlerini açmıştı içim eridi resmen kucağıma almak istedim sağlık durumları aynı günden güne daha iyi olucaklar inş hemşire az daha kendileri toplayınca dkunmama izin vereceklerini söylediler çok heyecanlandım inş en yakın zamanda gelicek bebeklerim
dua eden herkese yanımda olduğunuz için teşekkür ederim rabbim size evlat acısı vermesin
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün bebişlerimi gördüm oğullarımdan biri ağlıyordu ve gözlerini açmıştı içim eridi resmen kucağıma almak istedim sağlık durumları aynı günden güne daha iyi olucaklar inş hemşire az daha kendileri toplayınca dkunmama izin vereceklerini söylediler çok heyecanlandım inş en yakın zamanda gelicek bebeklerim
dua eden herkese yanımda olduğunuz için teşekkür ederim rabbim size evlat acısı vermesin
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün bebişlerimi gördüm oğullarımdan biri ağlıyordu ve gözlerini açmıştı içim eridi resmen kucağıma almak istedim sağlık durumları aynı günden güne daha iyi olucaklar inş hemşire az daha kendileri toplayınca dkunmama izin vereceklerini söylediler çok heyecanlandım inş en yakın zamanda gelicek bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?