Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok teşekkür ediyorum kızlar gerçekten zor bir durum rabbişm kimseye yaşatmasın içim heran acıyor resmen ama süt için ve iyi olacaklarına inandığım için güçlü olmak zorundayım birkez öpüp koklasam diyorum ama izin vermiyorlar neyse onlar iyi olsunda bugün görüş yok saatler hiç geçmiyor ve çok özlüyorum onları hemen yarın olsada gitsem diyorum bugün aradık ışın tedavisi bitmiş süt istediler üç kutu 100 cc lik süt istediler bukadar süt içiyorlarmı şaşırdım yarın sorucam inş daha detaylı bilgiyi eşim sütü götürünce öğrenicek yazarım

evet canım ama çok şükür atlattılar sarılığı bugün tedavi bitmiş bebklerim gerçekten güçlü küçük kahramanlarım benim onlar mide sondasınıda yakında savurcaklar köşeye inş cok cok emicekler biberonları senin bebeiğin ne kadar kaldı küvezde kaç kilo doğdu

Alıntı:
pitos25 kullanıcısından alıntı
canım benim rabbi bebeğine sağlık versin benimde üç bebeğim küvezdeler inş hepimizin bebği iyi olucak canım hiç korkma benim bebklerim yoğunbakımdaydılar yavaş yavaş toparlanıyorlar onlar güçlü annesi allah yardımcımız olsun

Pitos senin bebişlerin kaç haftalık kaç gr doğdular... ve bebişlerin (Allah'ım hepsini sana bağışlasın, en kısa zamanda sende kavusursun hepsine inşallah) neden küvezdeydi?
.........................
""""şimdi gördüm mesajını... sonunu okuyuncada cok ama cok sevindim... sanki kendi bebeğim iyiye gidiyormuş gibi sevindim!!! seninkiler bana umut oldu inan kendimi daha ii hissettim... inşallah benim kuzumda düzelecek!!!
Dr konusunda bende senin gibi muzdaripim sormadan hiç bisey söylemiyorlar... ve hep umutsuz konuşuyorlar!
birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim olurmu...

afferin minik kuşlara bak iyileşmeye başlamışlar bile onlar annelerine en kısa zamanda gelicekler demekki

kalabalık aile olacaksınız:))))) ne güzel ama çok zorluklarıda vardır muhakak....:) tatlı yorgunluklar...

canım bebeklerini gördüğünde hemşire veya dr dan ayrı ayrı bebeklerin hakkında bilgi al canım..ne kadar beslendikleri kakalarını yapmışlarmı...sorunları varmı..bunları sorarsan kendinii daha iyi hisedceksin..bak sarılıklarıda hafiflemiş demek:) ne güzel...solunumları nasılmış bunlarıda muhakak öğren canım..kaç cc içiyorlar anne sütü bunu sor 100 er cclik 3 paket istedilerse 12 cc falan veriyorlar bi bebeğene süt...gayet güzel..demek anne sütünü alıyorlar ve beslenmeyi kabul ettiler demek oluyor...senın bebekleri çok merak ediyorum evine getirdiğinde vin cıvıl cıvıl olacak ne güzel yaa:))))) bence bol bol uyu canım:))) uykusuz günler senı bekliyor çünkü:))

Çok güzel bir duygu olmalı ...üç tane melek ....canım rabbim sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastaneden...dualarım sizlerle...

bebeklik canım biz bebekleri görmeye gittiğimizde hemşireler bilgi veremiyorlar dr la konuşuyoruz oda pek açıklama yapmıyor işte yarın görücem kuzularımı çok mutluyum

:teselli:
33+3 te doğdular erkekler 2 kg kızım 1500 gr doğdu bebişlerim erken doğdukları için solunum problemi yaşıyorlar emme refleksleri daha yok mide sondasıyla besleniyorlar allaha şükür başka sıkıntımız yok senin kuzun neden küvezde inş sende sağlıkla alırsın kucağıbna

heker bebişlerine bayıldım maşallah ya oyyy nasıl öpülür onlar rabbim sağlık sıhat uzun ömür versin inş canım resimleri bir ara yüklerim şimdi çok hortum falan var zaten inş az daha düzelsinler yükliycem

Alıntı:
pitos25 kullanıcısından alıntı
seblev merhaba canım demek sende kuzunu görmeye gidicen bende gidicem inş sen hergün görebiliyormusun ben göremiyorum bir gün ara veriyorlar sadce süt götürüyorum gitmediğim gün ve bilgi alıyorum bence gitmeden kağıda not al sorucaklarını ben öyle yapıyoırum solunum cihazı ayarını kısmışlarmı sütü arttırmışlarmı hiç gelişme varmı ciğerlerinde bunları sorabilirsin inş şifa bulur bebeğin

Canım çok saol... evet bugün gidicem inşallah! maalesef bende hergün göremiyorum... zaten cumartesi 1 dk şöyle bir göstermişlerdi taburcu olurken sonrası ilk defa gidicem!
eşim her gün hastaneye gitti ve telefonla bilgi aldı şimdi doğum esnasında çekilen fotoğrafına bakıyorum... onu gördüğümde donup kalmamak için!!!
verdiğin bilgiler içinde çok saol... işime yarıcak şimdi yazdım hatta
senin topicten takip ediyorum gerçi ama son gelişmeler varmı,, bebişler nasıllar üçüde iyidir inşallah,,ne zaman cıkacakları bellimi bişey söyledimi dr???

premature bebekler güçlü oluyor merak etme, yarın sağlıklı bır şekılde etrafında koşacaklar sende bu gunleri unutmuş olcaksın. Benım kızım normal doğdu ama sarılıktan kuvözde kaldı 3 gün ve şimdi 4 yaşında canavar maşallah kaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün bebişlerimi gördüm oğullarımdan biri ağlıyordu ve gözlerini açmıştı içim eridi resmen kucağıma almak istedim sağlık durumları aynı günden güne daha iyi olucaklar inş hemşire az daha kendileri toplayınca dkunmama izin vereceklerini söylediler çok heyecanlandım inş en yakın zamanda gelicek bebeklerim

dua eden herkese yanımda olduğunuz için teşekkür ederim rabbim size evlat acısı vermesin

canım çok sevindim meleklerinin iyi olmasına ...inşallah ALLAHIN izniyle bize çıktığınızın haberinide vereceksin...

maşallah minik kuzulara acele etsinlerde anneleerine gerçek bayramı yaşatsınlar inşallah:Saruboceq:

kaç gündür takip ediyorum seni nasıl bebeklerin herşey yolundadır umarım allah kucağına almayı nasip etsin işallah herbirini bizede zamanı gelince nasip eder işallah yeniden anne olabilmeyi çünkü hep yarım kalıyo hep elim boş çıkıyorum hastaneden

cnm cok ama cok sevindim... inşallah hepsini (sığmazlar ama :) kucaklayarak çıkartırsın hastaneden!!!
bende dün gördüm oğlumu - dokunmama izin verdiler! parmağımı sımsıkı kavradı... genel durumu iyiye gidiyor dediler çok şükür... inşallah tez zamanda kavusuruz bebişlerimize! :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…