Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

Ama 5 güne gidemesse soerm kaynaklı diyolar . Ki dediğim gibi doktor asla net bilemiyoruz sadece tahmin edebiliyoruz dedi . Sperm fish deneyin kromozomlara baktırın .
 
Amin bizi ayakta tutan bu hayaller bir gün gerçekleşir inşallah
 
Ama 5 güne gidemesse soerm kaynaklı diyolar . Ki dediğim gibi doktor asla net bilemiyoruz sadece tahmin edebiliyoruz dedi . Sperm fish deneyin kromozomlara baktırın .
Tabiki bakıldı canım hiçbirşey çıkmadı.Nasip diyoruz.doktor devamlı deneyeceksiniz sağlıklısını bulacaksınız diyor ama öyle kolay olmuyor ne yazıkki.
 
Tabiki bakıldı canım hiçbirşey çıkmadı.Nasip diyoruz.doktor devamlı deneyeceksiniz sağlıklısını bulacaksınız diyor ama öyle kolay olmuyor ne yazıkki.
Ya onlara çok kolay geliyorda işte yaşayana çok zor . Nasip yiyecek ekmeği içecek suyu varsa rlbet bir gün olucak
 
Mesajların hepsini okudum arkadaşlar, alıntı yapmak yerine genel yazayım dedim.Sürecin yoruculuğunu direk yaşayanlar olarak hepimiz biliyoruz. Bir kerede değil 3 4 kere negatif sonuç alanlar olarak. Ama elimizden başka kalan bir şey yok. Biz uğraşanlar olacağız bu iş için. Her türlü tedbir bizden takdir Allah' tan. Dinlenelim ara verelim ama peşini bırakmayalım, uğraşalım. Ne hikayeler okuyoruz. Psikolojik destek alınabilir. Belki stres ve kaygıda olumsuz sonuç almamıza sebep oluyor. İlk olarak bu yenmek lazım belki. Yumurta kalitesi için arı sütü muhakkak kullanın derim. Hücre yenileyici. İllaki faydası olacağını düşünüyorum ben. Eşlerde kullanabilir. Sperm için. Faydasını görmek belki zaman alabilir. Yani en az 3 ay kulkanılmalı diye biliyorum. Aynı ilaçlar gibi. Prp yöntemlerinden bahsediliyor. Menapoza giren hiç yumurta yokken yumurta ürettikleri hastalar var. Umutsuz olmayalım. Benimde yaşım 38. Evet yaş stres yaratıyor ama bunuda kabullenmeyelim. Yaşımız geçti diye düşünmeyelim. Hayırlı nir cakit ve zaman vardır inşallah. Dua, sabır. Hepimiz için istiyorum rabbimden
 
Kizlar benim de durumlar benzer ya artik umudum cok azaldi her hamilelik haberinde uzuldugum icin kendimden de nefret eder oldum
Ya anlamadigim sey su 4 senedir hic dogal yolla gebelik olmadi 6 kere yumurta takibi yapildi onlarda da olmadi. Benim tum degerler duzgun rahim vs duzgun cikti esimin morfoloji 2 ama sayi falan iyi olunca ondan sorun olmaz dediler. Dna hasari da bakildi o da normal dediler.
Sonra tup bebege basladim 23 yumurta toplandi 19 u dollendi. 12 tanesi 5. Gun ve 6. gunw gitti. 5 tanesinin kalitesi baya tirt gerci. Bu arada mikro enjeksiyon da degil.
Sonra bu 12 embriyo donduruldu ve 1 tane 4aa transfer edildi ve sonuc kimyasal.
Ya simdi anlamiorm madem benim bu kadar sayida yumurtam dollenebiliyosa hatta tutunup da dusuyosa 4 yillik onlarca denemede neden hic dogal yolla en azindan tutunmadi. Surekli bizim sorun ne diye dusunmekten de yoruldum.
 
Bir kez mi denediniz tüp bebek? Ne güzel bir sürü dondurulmuş embriyonuz var neden bu kadar umutsuzluk bu olmazsa öbürleri var bence sevinin ve moralinizi yüksek tutun
 

İnşallah en kısa zamanda hepimizin bebeği olur. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah sonunda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin İnşallah..2. Kürtajdan sonra ilaçsız adet olamadığınızı yazmışsınız, kürtaj sonrası rahim filmi çektirdiniz mi ? Kürtaj sonrası adette azalma, adet olamama halinde rahim filmi çektirmek tavsiye ediliyor. Rahmin durumu iyi olmayıncada yumurta gelişmeyebiliyor. Ayrıca yaşınız genç ikikez doğal yoldan hamile kalmışsınız, sizin bebeğiniz olur bence ( İnşallah) ..
 
rahim filmi çektirdim dediginiz gibi.bisey cikmadi filmde rahimde sorun yok dedi doktor.dün 3. tup bebek sonucum cikti negatif.2 tane 3. gün embriyosu kondu.ama tup bebek tedavilerimin 3 de sebebsiz negatif sonuçlandı.cok büyük çöküntü yaşıyorum ne yapsam kendimi avutamıyorum.
 

Sizinle birebir aynı durumdayım, 2 yıl aralıksız tüp bebek tedavisi gördüm. Kadın kaynaklı proplem en çaresiz hissetireni.
Keşke diyorum sorun eşimde olsaydı en azından bir umut olurdu, çözebiliriz uğraşırız derdim. Ama yumurta rezervi bitince malesef geriye dönüşü olmuyor, ağlamak üzülmek hiçbir şeyi geri getirmiyor. Size de kendime de sabır diliyorum.
 
ne desem boş aglamaktan mahvoldum.susturamiyorum kendimi beynimi kalbimi.cok zormus acısı dinmiyor.
 
Merhaba kaderdaşlarım. Ben bu sene 6. denemeye başladım, hatta bu yazıyı yazdıktan sonra gonal f i vuracağım:) eşim ve ben her türlü testi yapmamıza ve sorunları çözmemize rağmen pozitif alamayanlardanız, yine de bu süreçte diğer denemelerde olduğu gibi umutla yola çıktık. Bu sefer zamanı gelmiştir umarım diyorum, bu süreçte sadece iyi düşünüp sonucu ne olursa olsun kabul edeceğim tıpkı diğer denemelerim gibi. Umarım gönlümüzde ki hayrımıza olandır ve 2020 en azından bu açıdan bizim yüzümüzü güldürür. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
 
Ahhh canım benim hiç ama hiç üzülme bu işte en başta inançlı olacaksın olumsuz aklıma getirip asla korkma.. Ben tesadüfen gördüm okumak istedim sadece çünkü bende çok acılar yaşadım.. Çok şükür hamile kalmada problem yaşamadım normal yolla oldu ama 2 kez bebeğimi kaybettim son kaybım 18 haftalık ölü bebeğimi normal yolla doğurdum Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıları.. Ben sana iki tane kuzenimden bahsetmek istiyorum bir tanesi evlendi 6 yıl sonra tüp denemelerine başladı ama tutmadı yıllarca uğraştılar inan.. Ama her konuştuğumuzda Allaha inanıyorum bana verecek zamanı şimdi değil demek ki diyordu ve gerçekten 41 yaşında tosuncuk gibi bir bebeği oldu çok şükür.. Diğer kuzenim maalesef çok geç başladı denemelere ona çok dedik ama dinlemedi bizi şuan 36 yaşında iki kez denedi maalesef olmadı ve hemen küsüp bıraktı.. Bak sana ütopik gelebilir ama birşey demek istiyorum secret diye bir düşünce sistemi var tamamen beyin gücüyle istediğin şeye inanarak onu kendine çekiyorsun.. Mesela bebeğin karnında gibi düşün onu hayal et o mutluluğu yaşa inan yani buna Allaha da güven ve olacak inan asla da pes etme . Bak ben aynısını yaptım asla isyan etmedim Rabbime hep dualar ettim bebeğim karnımda yoktu ama sanki hala ordaymış gibi hissettim.. 3 ay önce bir oğlumu kaybettim şuan 3 aylık oğluma hamileyim.. Mucizeler bizimle onlara inanın lütfen.. Teorik olarak imkansız birşey yaşadım 18 haftalık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalmışım.. Doktor bile ilk adet olamıyorum diye gittiğimde dedi ki sen zaten bebeğini kaybedeli 4 hafta oldu nasıl 5 haftalık hamile kaldın kanaman varken ilişki mi yaşadın. Halbuki kanamam bitti iki hafta sonra ilk ilişkini yaşamıştım.. İşte mucizeler böyle birşey ablalarım Allaha inanç ve pozitif düşünce gücünüzü kullanın lütfen.. Rabbim tez zamanda güzel haberler almanızı naip etsin... Hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
 

Allah kimseye yaşatmasın, çok zor, acınızı yaşayın ama napıp ne edip bir anca kendinizi toplamaya çalışın lütfen. Kendiniz ve istediğiniz bebek için toparlanmanız ve mücadeleye devam etmeniz gerek. Bu günler geçecek. 5. tüp bebek ile hamile kalan tanıdığım, 3 ay arayla yaptırdığı 3. ve 4. tüp bebek denemeleri sonrası negatifi duyunca hissettiği acıyı tarif edemediğini ama şuan düşündüğünde eğer o tüp bebek tedavilerinden biri olsa, şuanda sahip olduğu bebeğinin doğmayacağını fark ettiğini, çünkü 5. tüp bebek denemesini 4.’den 2 ay sonra yaptırdığını anlatmıştı. Bebeğine bakıp bakıp iyiki zamanında 3 ve 4 başarısız olmuş, iyiki sen bu dünyaya geldin diyorum, demişti.
 
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, İnşallah tedaviniz başarılı olur, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, güzel haberlerinizi almak dileğiyle
 
Allah sabır ve kolaylık versin sana da. Naçizane ben de söylediklerinle ilgili bilgimi paylaşayım. Çok araştırdım prp cidden para ve umut kaybı. Yaptıranlar pişman. Annem de dizi için bi dünya para döktü prp yaptırdı hiç faydasını görmedi. İlk negatifimden sonra 6 ay arı sütü, bal, polen, propolis karışımı tükettim sabah akşam birer kaşık, doktorun verdiği vitaminleri üç ay içtim öyle opu oldum embriyolarım ilkinden de kötü oldu, bişeye yaramadılar yani. Eşim üç senedir klomen, proxeed plus, impryl gibi vitaminler kullanıyor, morfoloji 2den 3e çıktı o kadar. Bu tedavide nasipten öteye geçilmiyor maalesef. Psikolojik destek konusunda katılıyorum dediğine stres yumurtaları çok kötü etkiliyor. Geçen sene bikaç ay psikolog desteği almaya çalıştım ama bu konuda çok yetersizler, daha çok sinirlenip çıktım dışarıya hep. Varsa bizim gibilerde deneyimli psikolog bulmak lazım. Allah yardımcımız olsun.
 
İnşallah bunda pozitifi alırsınız. 6 denemeyi de aynı doktor da mı yaptınız. Farklı yollar izlediler mi tedavilerde.
 
Canım benim. Ben de sana soracaktım sonucun inşallah pozitiftir diye. Okudum çok üzüldüm gerçekten. Canın nasıl yanıyor çok iyi biliyorum. Biliyorsun üç hafta önce ben de üçüncü negatifimi aldım. Kendime söylediğimi sana söyleyebiliyorum sadece. Vakti saati gelmemiş daha. Zamanı gelince olacak. Çok zor tekrar tekrar başlamak biliyorum ama güçlü olmak zorundayız. Başka çaremiz yok. Evlat vazgeçilebilecek bişey değil ki.
 
Teşekkür ederim ne demek istediğini anladım. O yöntem de ben de işe yaramadı maalesef. O kadar inandırdım ki kendimi aylarca vücudum sahte gebelik belirtileri yaşadı. Öldüm öldüm dirildim son üç yılda. Denemediğim ne kaldı artık ne denerim onu da bilmiyorum. Şuan sadece kendimi üzmemeye çalışıyorum elimden başka bişey gelmiyor artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…