Ben 1yıl aldım, bebeğim şu an 4 aylık 15 aylık olacak inşallah başlarken. Ben maddi sıkıntı yoksa alınması gerektiğini düşünüyorum.Arkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum
Annem bakacak ama aynı zamanda ablamın kozuna da bakıyor 5 yaşında o da. Bakarım dedi ama bilmiyorum…Bebeğinize kim bakacak peki çalışırsanız?
Yani alışmak için aceleye gerek yok. 20 aylık başlasanız da alışırsınız.
Sanırım gözümde büyütüyorum stresten nefesim kesiliyorBebeğin küçüklüğü en güzel ve yorucu zamanları. İzin alma imkânı varsa alınmalı bence. İşe illaki alışırsınız nedir sanki.
Ben bebeğim 8 aylıkken çok matahmış gibi işe başladım. Rezil bir programla, 30 saat 4 farklı derse bir de öğlenci yapmışlar öyle olması gerekiyormuş asıl korkuncu oydu. İş ne olursa olsun değmiyor. Bir dönem sabredip çalıştım. Ertesi yıl izin aldım benden sonrası tufan dedim. İyi ki de öyle yapmışım aman sefam olsun. Zaten doğum iznindeyken norm fazlası yapmışlardı beni bir deSanırım gözümde büyütüyorum stresten nefesim kesiliyor
Ben de aynı sizin durumdayım şuanBen bebeğim 8 aylıkken çok matahmış gibi işe başladım. Rezil bir programla, 30 saat 4 farklı derse bir de öğlenci yapmışlar öyle olması gerekiyormuş asıl korkuncu oydu. İş ne olursa olsun değmiyor. Bir dönem sabredip çalıştım. Ertesi yıl izin aldım benden sonrası tufan dedim. İyi ki de öyle yapmışım aman sefam olsun. Zaten doğum iznindeyken norm fazlası yapmışlardı beni bir deyine söyleyeyim her şey yoluna giriyor. Bebekle ne kadar zaman geçirirseniz o kadar kâr. İkincide de izin aldım o da iyi oldu.
Annem bakacak ama aynı zamanda ablamın kozuna da bakıyor 5 yaşında o da. Bakarım dedi ama bilmiyorum…
Seneye okula verecekBeş yaş çocuk evde mi ya hala? Anaokulu çağı gelmiş.
Valla ben olsam izin kullanırım. Yani yarım gün bile çalışacak olsanız gece uykusuz olacaksınız. İşe gideceksiniz falan.
Bence ücretsiz izninizi yazın, baktınız çok bunalıyorsunuz bozar işe dönersiniz.
Bu şartlar altında ben olsam izin alırdım. Çocuk daha küçük size ihtiyacı var maddi sorununuz da yokmuş. Çocuğunuzla bol bol vakit geçirin bence hiçbir şey evlattan daha kıymetli değilArkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum
Ben sefil olmuştum ya. Kayınvalidem bakmaya gelmişti Allah razı olsun ama yemek yap diyemezsin oğlan biraz hareketliydi. Sabah erkenden kalkar yeme içmeyi halleder çıkardım. Okul da bir uzak. Akşam vakti bilmem kaçta dön. Ben çok salakmışım ya. Aman ne olacak diye kalmıştım. Deli misin sen ne gerek var diyen de yoktu. Okulum, zümrem, idarem seviyor arkamdalar diye güveniyordum bir de. Sağlam kazık atıldı bana da Allah büyük işte.Ben de aynı sizin durumdayım şuan
Evet uBeş yaş çocuk evde mi ya hala? Anaokulu çağı gelmiş.
Valla ben olsam izin kullanırım. Yani yarım gün bile çalışacak olsanız gece uykusuz olacaksınız. İşe gideceksiniz falan.
Bence ücretsiz izninizi yazın, baktınız çok bunalıyorsunuz bozar işe dönersiniz.
benim okul da köyde 1 saatten fazla yol. Ücretsiz izin alsam sorun yapar mı idareci acabaBen sefil olmuştum ya. Kayınvalidem bakmaya gelmişti Allah razı olsun ama yemek yap diyemezsin oğlan biraz hareketliydi. Sabah erkenden kalkar yeme içmeyi halleder çıkardım. Okul da bir uzak. Akşam vakti bilmem kaçta dön. Ben çok salakmışım ya. Aman ne olacak diye kalmıştım. Deli misin sen ne gerek var diyen de yoktu. Okulum, zümrem, idarem seviyor arkamdalar diye güveniyordum bir de. Sağlam kazık atıldı bana da Allah büyük işte.
Yapamaz bu sizin yasal hakkınız , insanlar heyet raporu alıp çalışmıyor (genede kınamayım) ona idareci kötü gözle bakar anlarım ama siz bütün haklarınızdan vazgeçip maaş almayıp çocuğunuzla ilgileneceksiniz, en ufak söz hakları yok tek bir dilekçe ücretsiz izinEvet u
benim okul da köyde 1 saatten fazla yol. Ücretsiz izin alsam sorun yapar mı idareci acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?