Her konuda sirtini dayadiginiz ya da size güvenen kişilerin peşinden direk koosss sevimmm diye gelip keskin zekânızdan süzülen savunma saldırı cümlelerinize cevap vermicem.bu iki ya da uc oldu başka konularda alintilastigim biri değilsiniz ne zaman tahminimce kendinize yakın gördüğünuz bi arkadaşa olumsuz yorum yapılyor orada görüyorum sizi. Ben bahsettiğiniz kişinin dostu arkadaşı değilim özelini bile bilmem. Sadece özelini paylaştıgi diğer arkadaşın yorumunu beğenmedim bağımsız yine altını çiziyorum bağımsız beğenmedimm.her kim olursa bunu paylaşan yine beğenmem. Bahsettiğiniz arkadaş da bunu yapmışsa çok ayıp tabi.peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.
degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))
“Ben eşimin 2. Evliliğiyim ama kimseye söylemiyorum” deseydi yazmazdım. Ya da “Rica ederim siler misin” deseydi yine silerdim. Ama “Sil yoksa sana neler yaparım” diye bir tehditvari ifade kullandı. İnsanlarda algı oluşturdu. Sanki bana bir sırrını söylemişte ben ifşa etmişim gibi.sizin aranizdaki durumu, samimiyeti hic bilmiyorum. ben sadece bu kadar ozel hayat ozel hayat diye ortalik inletilince benimki ozel degil miydi acaba bir an kamu malina mi evrildim diye dusunup sordum. alintiladigim kisi baya yetkili merci gibiydi
bilmem ki iste dedigim gibi ben sadece kendi yasadigim seyi yazdim. herkes ayni seyi yapabiliyor diye. ki ben burada bircok kisiyle konusmusumdur, yuzyuze tanistigim uyelerle bile bir araya geldigimizde ya da telefonda buradaki kimsenin hayatini konusmuyoruz. bence yanlis. bana yapilan da yanlisti senin yaptigin da. ben de biliyordum o bahsettigin durumu ama yazmadim bana ne yani. bilmiyorum aranizdaki durumu dedigim gibi. ben sadece nasilll olur yaaaaaa diye cok sasiran uyelere e tabi olabiliyor demek icin yazdim.“Ben eşimin 2. Evliliğiyim ama kimseye söylemiyorum” deseydi yazmazdım. Ya da “Rica ederim siler misin” deseydi yine silerdim. Ama “Sil yoksa sana neler yaparım” diye bir tehditvari ifade kullandı. İnsanlarda algı oluşturdu. Sanki bana bir sırrını söylemişte ben ifşa etmişim gibi.
Bir insana kaç çocuğun var diye sorulduğunda “Benim bir ama eşimin önceki evliğininden 2-3 çocuğu daha var” dersin. Çünkü çocuk bir insanın hayat boyu kalıcı olduğu, bakmak zorunda olduğu bir bağdır.
Onun hayatı beni ilgilendirmiyor. Şu saatten sonra benden uzak durmasından, adımı anmamasından başka bir dileğim yok.
Dünden beri herkes sizi alıntılıyorken kaale almayıp, size soru bile sormamasına ragmen kosup sassy’e kendinizi acıklamanız biraz absürt durmuş.“Ben eşimin 2. Evliliğiyim ama kimseye söylemiyorum” deseydi yazmazdım. Ya da “Rica ederim siler misin” deseydi yine silerdim. Ama “Sil yoksa sana neler yaparım” diye bir tehditvari ifade kullandı. İnsanlarda algı oluşturdu. Sanki bana bir sırrını söylemişte ben ifşa etmişim gibi.
Bir insana kaç çocuğun var diye sorulduğunda “Benim bir ama eşimin önceki evliğininden 2-3 çocuğu daha var” dersin. Çünkü çocuk bir insanın hayat boyu kalıcı olduğu, bakmak zorunda olduğu bir bağdır.
Onun hayatı beni ilgilendirmiyor. Şu saatten sonra benden uzak durmasından, adımı anmamasından başka bir dileğim yok.
bagimsiz gozlemci hanimefendi dikkatinizden kacti herhalde ama ben vatkenaydusamtayms ile yakin degilim. konuda sadece bu mesajlari gordum, ceycey kendisine yapilani daha once baskasina yapmisti bunu soyledim. siz cok biliyormus gibi konustugunuz icin herhalde cok biliyor bakalim buna ne diyecek dedim beni yaniltmadinizHer konuda sirtini dayadiginiz ya da size güvenen kişilerin peşinden direk koosss sevimmm diye gelip keskin zekânızdan süzülen savunma saldırı cümlelerinize cevap vermicem.bu iki ya da uc oldu başka konularda alintilastigim biri değilsiniz ne zaman tahminimce kendinize yakın gördüğünuz bi arkadaşa olumsuz yorum yapılyor orada görüyorum sizi. Ben bahsettiğiniz kişinin dostu arkadaşı değilim özelini bile bilmem. Sadece özelini paylaştıgi diğer arkadaşın yorumunu beğenmedim bağımsız yine altını çiziyorum bağımsız beğenmedimm.her kim olursa bunu paylaşan yine beğenmem. Bahsettiğiniz arkadaş da bunu yapmışsa çok ayıp tabi.
Ben yetkili merci değilim yalniz güzel kibar donanımlı varlıkli elit bayan:)
Bir daha kendisinin adını dahi duymak istemiyorum. Zaten devam ederse yasal hakkımı arayacağım.Dünden beri herkes sizi alıntılıyorken kaale almayıp, size soru bile sormamasına ragmen kosup sassy’e kendinizi acıklamanız biraz absürt durmuş.
Hayır muhtemelen kimseye söylemediğini biliyordunuz zaten ama orda zıtlaşınca bel altı vurmaya çalıştınız, şimdi de tehdit ediliyorumyazmak komik olmuş. Şikayet edeceğinizi sassy ‘e degil ceyceye acıklayın isterseniz, direkt muhatabınız o keza.
Alışmakla ve yaşam tarzıyla alakalı gerçekten
Biz her sene mutlaka tatil yaparız bu sene okul kapanır kapanmaz büyük kızım söylenmeye başladı herkes tatilde biz ne zaman gidecez diye
Ama kızımın bir arkadaşı var hayatında hiç denize gitmemişler ve kızıma dün havuza gidelim filan diye heyecanlı heyecanlı mutlu mutlu konuşuyor elindekilerle mutlu olmayı biliyor
peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.
degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))
bir degil birden cok kisi oldugu icin ben de hepsinin konusmalarina hakim degilim ama bu fikir baskalarinin aklina da gelmis olacak ki beni ifsalamaya calistiklarinda yaptiklarinin yanlis oldugu kendisine soylendi. ben de cok sonradan ogrendim zaten. ve konusmayi kestim benim bilgilerimi paylasan uyeyle. benim bunu buraya yazma sebebim burada diger uyenin yaptigi yanlis bunun hicbir aciklamasi olamaz ama insanlar baskalarina bu tarz seyleri yaparken gunu gelip kendisine yapilabilecegini de unutmamali. burasi mahalle degil,her onune gelenle baskasini cekistirmeye calismak gunu gelince boyle insanin ayagina dolasiyor.S sassyassyy konuyu bilmediğim için soruyorum. Ceycey kendisiyle özelde yaptığınız konuşmayı ve bilgileri , bir başka üyeyle yaptığı özel mesajlaşmada mı paylaştı ?
Yoksa hiç alakası olmayan bir konuda , sizin yorumunuz var diye konu içeriğinde mi paylaştı ?
Özel mesajlaşmada ne konuşuldu , diğer kişiyle paylaşılan bilgi neden paylaşıldı bilmiyorum.
Ancak size bu konuyu aktaran bir 3.kişi varsa ; bunu yapmak yerine, karşısındaki kişi durduk yere sizden bahsediyorsa bunu yanlış bulduğunu söyleyip , bu bilgileri kimseyle paylaşmamasının daha uygun olacağını söyleyip konuyu orada kapatabilirmiş.
ha bu arada foruma acikca yazilmasiyla ozelden insanlara yazilmasi arasinda da fark gormuyorum. dedigim gibi burada uye ifsaladi denilen seyleri ben zaten biliyordum o kisi hakkinda ama iste yetisme tarzi, gorgu vs baktim kendisi hicbir sekilde bundan bahsetmiyor ne forumda ne de ozelde onunla ilgili konustum. kendisinin bana yaptigi cok cok daha buyuk bir sey direkt olarak ailemin adini, calistiklari yerleri, nisanlimin ailesini bile konusmak (ki ben bilgi vermedim arastirilmis) bence kisinin uvey cocuklari oldugundan daha buyuk bir sey. o yuzden ha gidip tek tek ozelden yazisilmis ha forumda paylasilmis benim icin farki yok. sizin gibi ikili ayrim yapamiyorum o konuda.S sassyassyy konuyu bilmediğim için soruyorum. Ceycey kendisiyle özelde yaptığınız konuşmayı ve bilgileri , bir başka üyeyle yaptığı özel mesajlaşmada mı paylaştı ?
Yoksa hiç alakası olmayan bir konuda , sizin yorumunuz var diye konu içeriğinde mi paylaştı ?
Özel mesajlaşmada ne konuşuldu , diğer kişiyle paylaşılan bilgi neden paylaşıldı bilmiyorum.
Ancak size bu konuyu aktaran bir 3.kişi varsa ; bunu yapmak yerine, karşısındaki kişi durduk yere sizden bahsediyorsa bunu yanlış bulduğunu söyleyip , bu bilgileri kimseyle paylaşmamasının daha uygun olacağını söyleyip konuyu orada kapatabilirmiş.
bir degil birden cok kisi oldugu icin ben de hepsinin konusmalarina hakim degilim ama bu fikir baskalarinin aklina da gelmis olacak ki beni ifsalamaya calistiklarinda yaptiklarinin yanlis oldugu kendisine soylendi. ben de cok sonradan ogrendim zaten. ve konusmayi kestim benim bilgilerimi paylasan uyeyle. benim bunu buraya yazma sebebim burada diger uyenin yaptigi yanlis bunun hicbir aciklamasi olamaz ama insanlar baskalarina bu tarz seyleri yaparken gunu gelip kendisine yapilabilecegini de unutmamali. burasi mahalle degil,her onune gelenle baskasini cekistirmeye calismak gunu gelince boyle insanin ayagina dolasiyor.
arkadasimiz cok istekli savunuyordu ben de ornek verdim sadece. :) yoksa sizin akliniza gelen o konusma gerceklesirken diger kisinin de aklina gelmis olacak ki kendisini tersleyip konuyu kapatmis yani rahat olabilirsiniz o konuda.
Cok iyimsersiniz. Benim özelden arkadas gördügüm biri ona verdigim bilgileri sağa sola yayıyorsa bu dedikodudur, isterse babam harika bir doktor isterse cok önemli bir davanın baskanı hakim olsun hic fark etmez. Bilmezlikten gelir ve devam eder, özelde konusulması da bunu haklı veya iyi cıkartmaz. Bu konuda konusanlar dahil herkes hemfikir, bosuna iyimserlik yapmıssınızAnladığım kadarıyla babanız mesleğinde başarılı tanınan bir doktor , başarıları daim olsun.
Ortak paydanız, çok şükür ikinizin de atlattığı hastalık yanılmıyorsam.
Konuşmayı bilmiyorum. Ancak konuşma içeriği " Görüştüğüm veya araştırdığım uzman S sassyassyy nin babasıymış , biliyor musun ? " sa konuşma içeriği ve bir konuda ifşa değil de hastalık üzerine dertleşilen bir arkadaşla yapılan bir konuşmaysa ; kimliğinizi ifşa amacı taşımadığını düşünüyorum.
Hastanelerde şifa ararken birbiriyle dertleşip doktor öneren ; doktorun işyerinin dışında daha pek çok bilgiyi paylaşan hasta ve hasta yakınları olabiliyor.
Bu esnada kimse aynı zamanda doktorun ailesinin bilgilerini de ifşa edebileceğini düşünmüyor.
Konuşma özel mesajlaşmada kaldığı için, amacın dedikodu veya sizi ifşa etmek olmayabileceğini düşünüyorum.
ha bu arada foruma acikca yazilmasiyla ozelden insanlara yazilmasi arasinda da fark gormuyorum. dedigim gibi burada uye ifsaladi denilen seyleri ben zaten biliyordum o kisi hakkinda ama iste yetisme tarzi, gorgu vs baktim kendisi hicbir sekilde bundan bahsetmiyor ne forumda ne de ozelde onunla ilgili konustum. kendisinin bana yaptigi cok cok daha buyuk bir sey direkt olarak ailemin adini, calistiklari yerleri, nisanlimin ailesini bile konusmak (ki ben bilgi vermedim arastirilmis) bence kisinin uvey cocuklari oldugundan daha buyuk bir sey. o yuzden ha gidip tek tek ozelden yazisilmis ha forumda paylasilmis benim icin farki yok. sizin gibi ikili ayrim yapamiyorum o konuda.
sizlik zaten bir sey yoktu ben tekraren soyleyeyim, benzer seyler oldugu icin o arkadas da cok hevesli savunuyordu ben de “bak savunuyorsun ama yanlis kisiyi savunuyorsun” demek icin yazdim. kendimi daha fazla aciklamama gerek yok yazdigim bir yorum icin.Özel mesajlaşmalar herkesin görmediği ve google da kalıcı olarak kalan yazışmalar olmadığı için birebir aynı olmadıklarını düşünüyorum.
Konuşmanın taraflarının yine özel mesajla sorunu gidermeleri ve konuşmaları daha doğru olur.
Kimliğinize dair bir ifşa söz konusuysa da ben hiçbir konuda görmedim ve gerçek kimliğinizi bilmiyorum.
sizlik zaten bir sey yoktu ben tekraren soyleyeyim, benzer seyler oldugu icin o arkadas da cok hevesli savunuyordu ben de “bak savunuyorsun ama yanlis kisiyi savunuyorsun” demek icin yazdim. kendimi daha fazla aciklamama gerek yok yazdigim bir yorum icin.
ha ama meraklari da gidereyim. bir konuyla ilgili sonsuz tane ihtimal siralanabilir matematiksel olarak. ancak ben bir sey soyluyorsam, yasadigim seyi soyluyorumdur. sizin saydiginiz ihtimallerden biri olsa bunu zaten bu sekilde yazardim. oyle olmadigi icin sizin varsaydiginiz ihtimali yazmamisimdir. ben hic kimseden cekinen ya da lafi cevirip kendimi hakli cikaracak sekilde yazan biri degilim bunu da herkes bilir. yani eger sizin dediginiz gibi doktor tavsiyesi olsaydi zaten bu sekilde degil “doktor tavsiye ederken yazmis” derdim. oyle bir durum soz konusu degil. hicbir sekilde hastalikla alakali bir konu yokken sirf benim dedikodumu yapmak icin konusulmus bir sey. hadi diyelim ki babam doktor oldugu icin yazildi. annem de mi ayni sekilde, ben anlatmadigim halde arastirip bulunan nisanlimin ailesi de mi ayni sekilde?
amacinizi cozemedim, iyi niyetli de bulmadim sizi. bir insanin yaptigi yanlis demek bu kadar zor olmamali. isi oyle bir noktaya getiriyorsunuz ki bunun sonunda herhalde ben suclu cikacagim. ikisini de ayni goruyorum benim korkum ifsalanmak vs degil iyi niyetli davranislarin suistimal edilmesi. yoksa siz hepiniz beni tanisaniz da benim icin bir sey degismez, kim oldugum zaten belli. anlatabildim diye dusunuyorum.
yok normal degildir. ben ne anlatiyorsam onu degerlendirirseniz normal olurdu. ben de yillarca kendisine sifa aramis biriyim, ozelden cok insanla konustum. babama raporlarini gosterip de gorus aldigimiz insanin haddi hesabi yok. ikisi arasindaki farki bilirim. o yuzden zaten sizi iyi niyetli bulmadim cunku benim yazdigimin disinda konusuyorsunuz.S sassyassyy babanızın doktor kimliği ile ilgili mesajınız sebebiyle böyle düşündüğümü belirtmiştim.
Siz her ne kadar beni iyi niyetli bulmasanız da uzun yıllar hastanelere gitmiş ve hastası için şifa aramış bir hasta yakını olarak kendi hislerime göre yazmıştım.
Babanızın benim hastama milyonda bir de olsa şifa vermesi umudu olsaydı , biri bunu dedikodu olarak görür mü diye düşünmeden sizinle iletişime geçmeye çalışırdım çünkü.
Ortada rahatsız olunan bir dedikodu varsa bunu tarafların arasında halletmesi daha doğru olur ; konuların içine yazılınca , konunun tarafı olmayan insanların farklı görüşlerle yaklaşması da normaldir diye düşünüyorum.
Bu ekonomide ve bu hayat şartlarında asla ama asla böyle bir şeye kalkışmazdım.Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?