Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani yapabiliyorsanız yapın ama şu an ülkenin bu durumunda çok akıl kârı değil bana göre

Ben anaokulu devlete gönderdim çok memnun kaldım öğretmen ve okul anlamında daha önceki yıllar kreşe gitti özel kreşe yani eh işteydi ama devlet anaokulundan çok memnun kaldım gerçekten bende bekleniyordum böyle memnun olacağımı bakalım eylülde de 1.sınıfa başlayacak inşallah iyi bi öğretmene denk geliriz

Ortaokulda merkezi deneme sınavları, konulara göre soru takibi yapılıyor mu devlette? Ben özellikle anaokulunda ve aslında her kademede tecrübeli ve olabildiğince özgür öğretmenden yanayım. Sistemin kölesi olup beni pohpohlamasınlar

Bizimde öğretmenin kızı sınıftaydı hatta konu bile açacaktım bununla ilgili ama bir sorun yaşamadığım öğretmen o dengeyi kurabildiği için çok sıkıntı olmadı

Okudum ben ve utandım yazılanlardan
O kadar diyorsun, kahveyi duble yapayım bari mevzu uzun gibi

İnsanların didişmesinden zevklenen kişi değilimdir lakin bir şekilde şahit olduğum şeyler olunca, kim kime ne sıktı ne attı tuttu merak ettim

chamallows yetiş.

Çalıştığım ilde dyk kursları tamamen soru çözme odaklı kullanılıyor. Okul 8.Sınıflara 15 Günde bir (son iki ay haftada bire iniyor) diğer sınıflara ayda 1 deneme yapılıyor diyebilirim. Velisi ilgili okullar gerçekten çırpınıyor ama öğrenci profili düşük okullarda (ki bunlar çok değil) bu performans yok maalesef.
Konu sahibi üçüncü çocuk dediniz ortalık karıştı bari gelip kararınızı aciklasaydiniz çok merak ettim
Cevap verdi kız, 10.Sayfaydı sanırım vazgeçtim dedi
Ay noluyo noluyo

Ben de anlamadım, bir mesaj almışım yeni gördüm.
Amma velakin sırlar ifşalanmış herhalde, kahve yapıp konuya daliciiim neler döküldü acaba?
Sassyle nihal birbirinin özelini ifşalayanlar hakkında tartışıyordu, kaç kelle gitti bilmiyorum geriye dönmedim. Son 15 sayfaya bakın

Nihal kim ya, aman meraktan bir son sayfa bir baş sayfa beynim döndü.

Okudum ben ve utandım yazılanlardan
Ben "beni ilgilendirmiyor" diye okumamıştım çoğunu, okunmaya değer mi ki
O da banlanmış canım
Daha yeni geldim adapte olmadım
Ne uzun kayboldun kız, özledim ateşini görmeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…